reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zobacz załącznik 806177

Moja kolacyjka ;-) pewnie jeszcze koło 22 zjem kanapkę z dżemem żurawinowym ;-)

Powiem Wam, że kupiłam wczoraj rumianek jak wracałam z "wizyty", której nie bylo, dziś 4 razy się nim przemyłam i jest o niebo lepiej ;-)
Dzieki za pomoc :-)
Ta zapiekanka to jest cios poniżej pasa [emoji6] mam nadzieję ze zdajesz sobie z tego sprawę [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1494603295-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny a to moj nałóg :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwię się :) też dzisiaj piłam w kawiarni

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale mnie przed chwila tesciowa wkur.... Byli z tesciem na spacerze i jakis kundel sie do nich przyczepil. Przyszla i mówi ze wzięli go bo taki biedny[emoji33]no kur... Ja sie boje psów, moje dziecko też, a ona mi jakaś znajdę przyprowadza. A sasiadka ma male, sliczne labradory to nie chcieli...A takiego malego bym wzięła i sama wychowala to bym sie nie bała. Taką jej akcje zrobilam, wydarlam się a ona, ze chcuala moją reakcje zobaczyc i wcale go nie zabrali. No super[emoji33] a juz mialam go isc wygonic. Moze pomyslicie ze jestem wredota, ale juz na kota sie zgodzilam to im starczy.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobię później dzisiejszy dzień, ale teraz tak na gorąco:

Wróciłam z USG połówkowego :D Wszystko zdrowe! Pani tyle rzeczy oglądała, że się pogubiłam, badała echo różnych rzeczy, serduszko bije 144/min, pokazywała stópki i rączki. Ponoć wszystkie komory serca jak trzeba, szyjka macicy się nie skróciła, a nawet jest minimalnie dłuższa, niż poprzednio. No w ogóle luz blus!

g.jpg

To profil Dzieciaczka :)

s.jpg

A to jego skarby między nogami... No i tu jest zamieszanie. Lekarka zdecydowanym głosem oświadczyła: "Dziewczynka". Jak jej powiedziałam, że poprzedni lekarz twierdził, że chłopiec, to się zaczęła długo przyglądać, pod różnym kątem i w końcu powiedziała: "Noo... może i chłopiec?"
Na koniec dodała: "Tak, to może być chłopiec".

Więc ja już nie wiem :0 A Wy jak myślicie? Są tu takie specjalistki od analizy zdjęć :D

Dla zmiany tematu oto mój brzuszek, bo jeszcze się nie chwaliłam:

b.jpg

Wybaczcie niezbyt eleganckie tło, u nas ciągle wszystko w torbach i pudłach, bo nie wszystko umeblowane, a jeszcze remonty nas czekają i w ogóle :D

Ale się cieszę, że z Maleństwem wszystko w porządku, już pal licho tą płeć, ale zdrowy! I szyjka zdrowa, mogę się cieszyć w 1000%! :D

Załączniki

• g.jpg
    g.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 408
  • s.jpg
    s.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 395
  • b.jpg
    b.jpg
    72,8 KB · Wyświetleń: 387
Dobrze, że wam nie wrzuciłam pizzy włoskiej, która przed chwilą jadłam z kolezanka w knajpce [emoji14]

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Alraris, mi sie wydaje, ze chłopiec ale sie nie znam ;)

Gratulacje udanych wizyt!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ewka wiesz co...jak mogłaś[emoji2]a ja muszę jajecznicę, pomidory i grahamke jeść... Moj mąż by mnie chyba zastrzelił za takie jedzenie w ciąży, tylko dzwoni i pyta, czy soczek pilam, czy salatke jadłam...matko co ja sie z nim mam

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

To domowej roboty zapiekanka ;-)
Nie żadne kupne nie wiadomo co :-) hihi ;-) druga połowę polbagietki miałam z pomidorem na górze, ale jakoś nie grał mi zimny pomidor z lodówki z gorącą reszta :-)

reklama
Dziewczyny czy waga 375g na ten tydz to dużo, czy normalnie, bo koleżanka mówi że duży chłopak będzie, a ja się kompletnie nie znam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry