reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny a kupujecie jeden rożek czy dwa? Żeby mieć jakiś w zapasie ? I ile kocykow bedziecie kupowały ?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a kupujecie jeden rożek czy dwa? Żeby mieć jakiś w zapasie ? I ile kocykow bedziecie kupowały ?

Kocyki już mam dwa, więcej nie kupuję. Bo pewnie dostaniemy jakiś :) a rożek wlasnie nie wieem ile

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kocyki już mam dwa, więcej nie kupuję. Bo pewnie dostaniemy jakiś :) a rożek wlasnie nie wieem ile

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie się zastanawiam czy nie kupić 2 bo jak się jeden coś pobrudzi to bym miała drugi. A w sumie nie mam zamiaru kupować jakiś super drogich

Ja mam dwa rożki. Jeden to za mało bo czasem dziecku się uleje albo pieluszka przesiąknie i już do prania. Kocyki też dwa taki bardzo ciepły i cieńszy.

Ja mam dwa rożki. Jeden to za mało bo czasem dziecku się uleje albo pieluszka przesiąknie i już do prania. Kocyki też dwa taki bardzo ciepły i cieńszy.
Dzięki już mi się w takim razie sprawa wyjaśniła [emoji23]mąż to mnie chyba z domu wyprowadzi jak mu listę zakupów dla Maleństwa pokaże [emoji23][emoji23]

Ewka - w pierwszej ciąży miałam zdejmowany kamień po raz pierwszy w życiu. Tym razem może być go mniej i być może też mi to odradzi dentysta. (normalnie jest raz na rok), więc wniosek taki, że nam kamień może szybciej się osadzać i w razie czego warto interweniować.

Ilona - z ochotą to bywa różnie i wcale nie jest konieczne mega libido w drugim trymestrze. Przy pierwszej ciąży ochotę miałam dopiero w trzecim[emoji39]
Teraz póki co bez szaleństw, ale czasem mamy taki tydzień, że kochamy się 4 dni z rzędu.
Wózek będę kupować w wersji gondola+fotelik. Ale tylko dlatego, że mam już spacerówkę. Z perspektywy doświadczenia wiem jednak, że te spacerówki z zestawu 3w1 rzadko spełniają wymagania małych pasażerów i szybko są zastępowane innymi. Więc warto się zastanowić dwa razy co tak na prawdę jest nam potrzebne.

Baslan - zdrówka i siły! Okłady, płukanie zatok i dużo odpoczynku!

Beczulinda - to teraz dopiero wystawiajcie mieszkanie. Jakby nie było to trafi do szerszego grona i z pewnością ktoś niebawem się odezwie!

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 18+2

reklama
Witajcie dziewczyny!

Ja rano byłam na badaniach... Nie było tak źle - byłam trzecia więc szybko poszło :) Wyniki krwi bez szału, ale mam takie od początku ciąży, więc się nimi nie martwię.

Seks... mhmm... a my mamy zakaz... :(

Trzymam kciuki za wizytujące mamy. Z tego co pamiętam sporo z Was idzie dziś oglądać swoje maleństwa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry