Beczulinda
Fanka BB :)
A nasz potencjalny klient odmówił :/ jak mąż wroci z roboty to wystawiamy mieszkanko i czekamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocyki już mam dwa, więcej nie kupuję. Bo pewnie dostaniemy jakiś a rożek wlasnie nie wieem ileDziewczyny a kupujecie jeden rożek czy dwa? Żeby mieć jakiś w zapasie ? I ile kocykow bedziecie kupowały ?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie się zastanawiam czy nie kupić 2 bo jak się jeden coś pobrudzi to bym miała drugi. A w sumie nie mam zamiaru kupować jakiś super drogichKocyki już mam dwa, więcej nie kupuję. Bo pewnie dostaniemy jakiś a rożek wlasnie nie wieem ile
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki już mi się w takim razie sprawa wyjaśniła [emoji23]mąż to mnie chyba z domu wyprowadzi jak mu listę zakupów dla Maleństwa pokaże [emoji23][emoji23]Ja mam dwa rożki. Jeden to za mało bo czasem dziecku się uleje albo pieluszka przesiąknie i już do prania. Kocyki też dwa taki bardzo ciepły i cieńszy.