reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny chłopca mam! Ja pierdole nie wierze!! ;D się poryczalam że szczęścia u gina i nie moglan się powstrzymać nie wiem czemu bo ogolnje to było mi obojetne jaka płeć będzie ale teraz jak już wiem to taka radość ;d
Noooo i extra ! [emoji6]
Gratuluje [emoji4][emoji4][emoji4] pokaz foto!

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

reklama
290 waży a wasze dzidziole ile? A i mowil ze jak narazie położenie miednicowe ale to się ma zmienić niby
Moj w niedziele ważył 236gr.
Dzidziol sie co trochę wierci i przemieszcza a tak teoretycznie to chyba do 34tc ma sie prawo dzidziol obrócić.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Mam tylko zdj siusiaka
_20170509_145751.JPG

Załączniki

• _20170509_145751.JPG
    _20170509_145751.JPG
    657 KB · Wyświetleń: 402
Dziewczyny chłopca mam! Ja pierdole nie wierze!! ;D się poryczalam że szczęścia u gina i nie moglan się powstrzymać nie wiem czemu bo ogolnje to było mi obojetne jaka płeć będzie ale teraz jak już wiem to taka radość ;d
Gratulacje [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny!

My z mężem mamy wspólne konto i dwie karty oczywiście :) Zakupy robimy wspólnie, bo musimy jechać do "miasta" do marketów, aby zrobić zakupy. W wioskowym sklepie jedynie chleb kupujemy :) U nas powoli krucho robi się z kasą... leki i wizyty konkretnie kosztują, a na tym nie możemy oszczędzać. Wzięliśmy się za remont piętra, by móc tam się przenieść się jak mała się urodzi... ale tam stan surowy... wszystko do zrobienia od zera... i kasa idzie. Czas zacząć grać w lotka [emoji14]

Ja mam w piątek wizytę u lekarza, u którego w szpitalu chcę rodzić - wizyta zazwyczaj jest bez szału, ale robi USG i sprawdza czy z małą wszystko dobrze... ale kasy bierze bardo dużo...
A za tydzień w piątek wycieczka do Białegostoku i USG połówkowe... i kolejny koszt. do tego dojdą leki... aż się boje ile znowu zapłacimy.
My robilismy poddasze jak bylam w 1 ciąży....masakra, ciągły syf, pył i kurz. Urodzilam 3 tyg przed terminem wiec ekipa musiala w 3 dni się ogarnąć[emoji2]mąż myl okna o północy zanim przyjechal po nas do szpitala[emoji2] nie zdążyliśmy z pietrem do końca wiec po 2 miesiacach pojechalam z mala do rodziców a mąż dokończył to co zostało[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Natasza nie zazdroszcze wydawania takiej kasy co miesiac..
Ale rozumiem cie doskonale zadne pien8adze sie nie licza gdy chodzi o zdrowie dziecka...
Ja sama dwa razy ciaze stracilam...chidze niby na nfz...ale wszystkie wazniejsze badania w tym usg robie prywatnie..
A mysz gratulacje...
A ja nie wiem ile tetaz mojacora ma 20 kwietnia miala 9 cm...ide dopiero 18 maja to pewnie znow ja na usg zobacze...

Jednak dobrze jest się dowiedzieć z obu źródeł.
Mam brata z zaburzeniem ze spektrum autyzmu i nie ma żadnego medycznego wytłumaczenia skąd się coś takiego bierze i też nie da się tego leczyć. Jeśli jakaś choroba ma nieznana przyczynę, to nigdy nie wiadomo, czy za ileś lat tej przyczyny nie odkryją. To Tak jak z rakiem. Niby nie można się zarazić, ale już rąk szyjki macicy powodowany jest wirusem i odkryli to niedawno.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ale niekoniecznie każde dziecko z autyzmem było szczepione Mmr

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AMysz super! :D ja też mam nadzieję, że już w czwartek usg potwierdzi płeć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry