reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny chłopca mam! Ja pierdole nie wierze!! ;D się poryczalam że szczęścia u gina i nie moglan się powstrzymać nie wiem czemu bo ogolnje to było mi obojetne jaka płeć będzie ale teraz jak już wiem to taka radość ;d
Noooo i extra ! [emoji6]
Gratuluje [emoji4][emoji4][emoji4] pokaz foto!

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

reklama
290 waży a wasze dzidziole ile? A i mowil ze jak narazie położenie miednicowe ale to się ma zmienić niby
Moj w niedziele ważył 236gr.
Dzidziol sie co trochę wierci i przemieszcza a tak teoretycznie to chyba do 34tc ma sie prawo dzidziol obrócić.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t0d [emoji272]

Mam tylko zdj siusiaka
_20170509_145751.JPG

Załączniki

• _20170509_145751.JPG
    _20170509_145751.JPG
    657 KB · Wyświetleń: 401
Dziewczyny chłopca mam! Ja pierdole nie wierze!! ;D się poryczalam że szczęścia u gina i nie moglan się powstrzymać nie wiem czemu bo ogolnje to było mi obojetne jaka płeć będzie ale teraz jak już wiem to taka radość ;d
Gratulacje [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny!

My z mężem mamy wspólne konto i dwie karty oczywiście :) Zakupy robimy wspólnie, bo musimy jechać do "miasta" do marketów, aby zrobić zakupy. W wioskowym sklepie jedynie chleb kupujemy :) U nas powoli krucho robi się z kasą... leki i wizyty konkretnie kosztują, a na tym nie możemy oszczędzać. Wzięliśmy się za remont piętra, by móc tam się przenieść się jak mała się urodzi... ale tam stan surowy... wszystko do zrobienia od zera... i kasa idzie. Czas zacząć grać w lotka [emoji14]

Ja mam w piątek wizytę u lekarza, u którego w szpitalu chcę rodzić - wizyta zazwyczaj jest bez szału, ale robi USG i sprawdza czy z małą wszystko dobrze... ale kasy bierze bardo dużo...
A za tydzień w piątek wycieczka do Białegostoku i USG połówkowe... i kolejny koszt. do tego dojdą leki... aż się boje ile znowu zapłacimy.
My robilismy poddasze jak bylam w 1 ciąży....masakra, ciągły syf, pył i kurz. Urodzilam 3 tyg przed terminem wiec ekipa musiala w 3 dni się ogarnąć[emoji2]mąż myl okna o północy zanim przyjechal po nas do szpitala[emoji2] nie zdążyliśmy z pietrem do końca wiec po 2 miesiacach pojechalam z mala do rodziców a mąż dokończył to co zostało[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Natasza nie zazdroszcze wydawania takiej kasy co miesiac..
Ale rozumiem cie doskonale zadne pien8adze sie nie licza gdy chodzi o zdrowie dziecka...
Ja sama dwa razy ciaze stracilam...chidze niby na nfz...ale wszystkie wazniejsze badania w tym usg robie prywatnie..
A mysz gratulacje...
A ja nie wiem ile tetaz mojacora ma 20 kwietnia miala 9 cm...ide dopiero 18 maja to pewnie znow ja na usg zobacze...

Jednak dobrze jest się dowiedzieć z obu źródeł.
Mam brata z zaburzeniem ze spektrum autyzmu i nie ma żadnego medycznego wytłumaczenia skąd się coś takiego bierze i też nie da się tego leczyć. Jeśli jakaś choroba ma nieznana przyczynę, to nigdy nie wiadomo, czy za ileś lat tej przyczyny nie odkryją. To Tak jak z rakiem. Niby nie można się zarazić, ale już rąk szyjki macicy powodowany jest wirusem i odkryli to niedawno.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ale niekoniecznie każde dziecko z autyzmem było szczepione Mmr

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
AMysz super! :D ja też mam nadzieję, że już w czwartek usg potwierdzi płeć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry