Dzieki natasza jak nie wytrzymam to zapytam. I tak duzo wydaje na leki
@nutka83 powllam na niedzielę i choc uwielbiam to mi nie smakowal.
AnScarlett urban chyba sie sklada normalnie nie w parasolke i ma wieksze kółka.
Ewa do 38,5 stopnia jest podobno bezpiecznie ale jak sie rozgrzalas to znaczy ze zdrowiejesz.
Z zus slyszalam ze kontrolowali matki zatrudnianie w ciazy ktorym pracodawca oplacal wysokie stawki potem macierzyński wynosil kolo 6 tys albo te co dzialalnosc prowadzą. O zwyklych pracownicach nie sluszalam. Agatki praca biurowa wcale nie jest taka super, siedzenie w ciazy jest szkodliwe, na dodatek przed komputerem, ucisk, nerwy jak przyjda klienci, mnie na przykład boli brzuch jak siedze. Wiadome ze mniej szkodliwa od sprzatania czy pracy w sklepie ale i nie zawsze możliwa. Zreszta ja w wypisie ze szpitala mam napisane leżeć. Nigdzie sie nie wybieramy ma majowke bo ani nie pochodze ani nie posiedze
Ania-miki ja tez mam takie podejrzenie o szyjke. Ile Twoja szyjka, co ile kontrolują i czy lezysz plackiem czy polegujesz?
Violcia jedz jak po lezeniu nie przechodzi, jak na usg bedzie dobrze to Cie puszcza a jak nie to bedziesz bezpieczna
Mniam ciacho
Alpine ja na pewno zaczne od tego zw poprosze omie szczepienie dziecka na wzw w szpitalu. A pozostale to musze sie zaztanowic ale bede szczepila min z minimum. Zadnych dodatkowych i z przesunieciem terminu o co najmniej miesiace.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom