reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj usiadłam i porównałam ceny aptek internetowych Melissa i Gemini (Ewka i Bum o nich pisały). Za podstawowe zakupy pielęgnacyjne dla mamy i dzidziusia mniejsza cena wyszła mi w Gemini- o jakieś 20zł! Brałam pod uwagę moje potrzeby (dla dzidzi: - Ziajki krem do pupy, krem do ciałka, olejek do kąpieli, octenisept, aspirator do noska, płatki kosmetyczne, dla mamy: podpaski poporodowe, majtki siatkowe, podkłady higieniczne, wkładki laktacyjne, maść na sutki, chusteczki do higieny intymnej, tantum rosa).

[emoji214] Kinga - 4.04.2015 [emoji173]
[emoji272] Fasolka - usg 16+1
om 16+6

A ja patrzyłam na bio oil( tylko na tym było 12 zł różnicy1), wlładki laktacyjne i mi taniej wychodziło w Melissie :-) parę rzeczy zamówiłam, do końca tygodnia powinny przyjść. Bliżej porodu będę porównywać ceny innych rzeczy, to też Wam napiszę sprawozdanie :-D

reklama
Kochane , może któraś chce przejąc tabelke ?
Ja mam lapka zespustego i nie wiem kiedy go ktoś naprawi.
A na priv dostaje , wiadomości.
Chyba , że na razie nie będzie aktualizowana.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 17t1d [emoji272]

Cześć dziewczyny:) te kontrole z zus sa losowe albo jak pracodawca zgłosi pracownika do kontroli wiem bo moja ciotka pracuje w zus...
Mam do was pytanie... Od wczoraj czuje takie jakby klucie ciagniecie w pochwie... Dość regularnie co kilka minut glownie jak leze lub siedze... Myslicie ze to moze miec zwiazek ze skracajaca sie szyjka? Jechac na IP czy czekac za tydz mam wizytę:(
Miałam tak niedawno, byłam na IP w nd z powodu plamiennia, ale nic się nie dzieje złego, także u mnie to klucie nic nie oznaacza :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo nie słyszałam o takiej grupie naawet hehehe.
Tak tylko ta ma więcej ponoć przeciwciał itd. Niż "zwykła" krew...
No nas nie będzie raczej stać...bo to nie mały koszt

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No akurat mam najrzadziej występująca grupę krwi w Polsce i ogólnie ma ja 1% społeczeństwa :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie pracujesz? Fajnie! Jak Ci sie podoba praca? ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Madagos - Pracuje w Przychodni Zdrowia :) praca w porządku, tylko ludzie teraz okropni :( dużo nerwów mnie to kosztuje. Ale od pon idę na urlop, a potem na l4, bo lekarz tak zalecił, więc odpocznę psychicznie.Dodatkowo z racji tego, że pobieram krew i pracuje z chirurgiem jestem narażona na kontakt z materiałem zakaźnym :/ A Twoja praca na pewno bardzo fascynująca :)

1493214736-aaaaaa.jpeg

Torcik śmietanowy w skorupce z białej czekolady-tylko czekolady za mało na boki dałam [emoji12][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry