reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

witam sie wieczorem. w robocie byla rozroba... miedzy ochroniarzem a mna a banda 4 kolesi.... chcieli wejsc juz po zamknieciu sklepu i sie zaczelo... najpierw pyskwoali do mnie i ochroniarza ale jak 1 mnie zwyzywal to nie wiem co we mnei wlazlo -podjazd zlapalam gnoja za gardlo i przyparlam do szyby z calej sily !!! mimo ze wiekszy ode mnie. tamci 3 sie szamotali z ochroniarzem... bylam 1 szefem na zamkneciu dzisiaj... noz ponioslo mnie jak cholera... zamiast o 20.45 w dmu byc to bylam o 21.10. ogolnie juz mialam po police dzwonic ale jednak zdecydowali sie wyjsc a temu co mnie obrazil to powiedzialam ze jak go w dizelnicy spotkam to mu ryja obije w bialy dzien!!!!!!!!!! az mnie telepalo z nerwow....

poza tym u nas mega lato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) a Leane mega wariat:))))))))))))))))))))))))

reklama
Dziulka, Agusinka- alez się obśmiałam z Waszych rezolutnych panienek :-D:-D:-D:-D
Dziulka, :szok:, ale przygodę miałaś...Na drugi raz jednak lepiej dzowń na policję, niegdy nie wiadomo, co taki bandzior może zrobić. Ty uważaj na siebie , ja wiem, że jesteś "z jajami";-), ale po co Ty masz się szarpać z gnojami? A jakby któryś nóz wyciągnął, idiota? Ty masz małe dziecko, Diulka...przeraziłaś mnie ....Obiecaj, że już więcej tak karku nie będziesz za głupi sklep nadstawiała.Telefon do policji i spokojnie czekamy :) :***

Witam.U Nas szaro,ciemno i deszczowo:confused2: Jednak chyba z pięknego,słonecznego weekendu będą nici no chyba że jeszcze się ta pogoda odmieni.
Agusinka,Dziulka niezłe dziewczynki poradzą sobie w życiu:laugh2:
Kamil ze stałymi testami wyskakuje do każdego dziecka które się zbyt blisko do mnie zbliży "to moja mamusia Ty masz swoją tam":eek:
Dziulka Happy ma racje lepiej zadzwoń na policję bo nigdy nie wiadomo co takim typom może strzelić do głowy ludzie są różni.A poza tym to chyba ochrona jest od tego żeby bronić sklepu i Ciebie a nie Ty ochronę:sorry:

Nie wiem co dziś będę robiła cały dzień brak weny przy takiej paskudnej pogodzie.

Hello -wiecie mam jakiegoś doła :-( jakiś koszmar- najpierw to przedszkole i brak miejsc,potem zmarł ojciec mojego kolegi z pracy, a dziś się dowiedzieliśmy że zmarł nasz kolega z pracy :-( Był na rocznym urlopie zdrowotnym, wcześniej miał przeszczep wątroby.Czuł się dobrze , chciał wrócić od września do szkoły. Jakie to życie jest ulotne.Nic nie smęcę wam uciekam spać-dobranoc.

Wczorajszy dzień calutki spędziliśmy z Niunią na szwendaniu się po zamkach :-) wreszcie przejechała z IE moja psiapsióła z rodzinką i mogłyśmy nagadać sie ze sobą w realu :-) jejku jak mi tego brakowało, no szok! Bliźniaki przez ten rok tak bardzo urosły, Is miała w nich świetnych kompanów do psot :-) ciekawe jak to bedzie za parę lat... dobija mnie to, że na co dzień są tak daleko...

Dzień tak szybko zleciał, ze nawet się nie zorientowałam kiedy, ehhh :-(

E-lonko niestety niezbyt się orientuję, bo my dostałyśmy płaszczyk w prezencie :sorry: a jak wieści odnośnie przedszkola? wiesz już czy Laura się dostała?
nasza mała ma miejsce, więc jakoś od razu mi lżej. Teraz niech jeszcze normalna praca się pojawi i niczego więcej od losu nie potrzebuję...

kroma napisał/a:
Mamy znajomą co chciała dać po znajomości do naszego przedszkola bo zna tam przedszkolankę i dyrektorka ją pogoniła. Przedtem była inna i dawała tylko dzieci znajomych.

jeny, gdyby więcej było takich dyrektorek! Ja niestety spotykałam się przez te lata z takimi matactwami że głowa boli :/

Baśka od razu to samo pomyślałam, ze to pewnie potówki :sorry: mam nadzieję, ż emu już zeszło. A jak Ty się czujesz?

JOLI przesyłam buziaki i dużo, duuużo uścisków :*

no i tyle. Lecę się wziąć za siebie bo dziś impreza rodzinna czyli "biesiada z przytupem" :-p buziole :*

hej!! zrobiłam leniwe pomyłam okna poprasowałam zrobiłam kolejne pranie na szczęscie już w pralce pomyłam podlogi posprzątałam w szafkach w kuchni i takie tam pierdólki jeszcze powycierałam typu kabel od tostera sokowirowki blendera i padam

sie witam wieczorem. wczoraj mnie nie bylo bo mielismy impre po pracy. odejscie dyra. jajowo bylo i wyjechanie nei wspomne ze sie ozarlam ja wieprz.... po tygodniu lata nagle temperatura u nas spadla na 9 stopni z 29!!!!!!!!!!!!!!!! masakra!! lalo caly dzien...

HAPPY ja jestem zadziora... i u mnie jak u zwierza- instykt - za gardlo i o szybe!!!:D no coz ja ci kobito poradze :)))))))))

poza tym jutro chyba jade rano na basen dlugosci walic:)

No to żeście się nie popisały!!!! mam was znów oten tego???
My dziś wyprawa do parku i do parkowej cafe na gofry młoda zjadla wielkiego gofera z wielką bitą śmietaną i poprawiła plastrem ciasta i serkiem waniliowym i jej się pomieściło to wszystko chyba w butach to trzymała :-) ogólnie dzisiaj trochę chłodniej niż wczoraj ale i tak słoneczko świeciło sobie fajnie.

witam wieczornie. rano bylam na basenie robic dlugosci 35 razy 50 metrow. wrocilam do domu w czerwonymi oczami jak szlak. potem obiad i siesta. no i dzis pierwszy raz mloda na rowerku na dworze:) fotke na fb walnelam:)

reklama
Dzień dobry :-)

Dziulka tu też byś walnęła jakoąś fote :) Nie każdy ma Cię w znajomych na fb ;-)
Baśka jak się czujesz??

U nas piękna pogoda. +11 stopni, słoneczko :-) Alan w szkole, Filip się bawi a ja kończe pić kawke. Obiad z wczoraj ale kuchnie muszę posprzątać bo mam sajgon ;) W środe i czwartek Alan ma wolne bo są egzaminy w szkole i mają nie przychodzić. Mam nadzieje, że będzie ładna pogoda bo chciałabym okna umyc w środę.
A tak w ogóle mojego męża już nie ma dwa tygodnie. A ja dalej bardzo tęsknie :-(

aaa no i pisanie mi się samo naprawiło :blink:

Do góry