reklama
elizabennett
Fanka BB :)
A ja właśnie pół piwka mężowi wypiłam pod pretekstem jednego łyczka
No to pieknie...hehe, napewno zadowolony jest bardzo...
A ja nic nie mam. Nawet jakbym miala, to za wczesnie na popijanie. Tym bardziej, ze sama jestem z Adaskiem do 22-giej jakos. Malz dostal fuche i dodatkowo strzelil focha przed wyjsciem, bo ja musialam na zakupy spozywcze i sie spoznilam. Nie, nie spoznil sie do pracy, tylko chcial godzine wczesniej tam byc i porobic troche fotek do portfolio. A mnie po prostu tyle zeszlo...
O, Adasiek wlasnie kaszlnal i sie przez to przebudzil. Ale dobre i tyle, w zeszlym tygodniu w ogole na popoludniowa drzemke nie zasnal, dwa kolejne dni...juz myslalam, ze przechodzimy wczesniej do jednej....
R
rysia85
Gość
Dawidowe powinnaś kupić coś ok.3.5 metra
Roxi wyobraż sobie że jednak nie zdradzam Was z allegro...ale zaraz zdradzę Was z łóżkiem (bo od x czasu nie połoźyłam się wcześniej niż 1,a dzisiaj chyba potrzebuje troszkę więcej snu bo oczy mi się zamykają)
Eliza to Adaś ma jeszcze dwie drzemki???kurna zazdroszczę,u nas ledwo kładzie się na jedną
a ja właśnie skończyłam grzańca i oczy robią mi się coraz cięższe i cięższe....
Roxi wyobraż sobie że jednak nie zdradzam Was z allegro...ale zaraz zdradzę Was z łóżkiem (bo od x czasu nie połoźyłam się wcześniej niż 1,a dzisiaj chyba potrzebuje troszkę więcej snu bo oczy mi się zamykają)
Eliza to Adaś ma jeszcze dwie drzemki???kurna zazdroszczę,u nas ledwo kładzie się na jedną
a ja właśnie skończyłam grzańca i oczy robią mi się coraz cięższe i cięższe....
elizabennett
Fanka BB :)
Fotograf to tymczasowo jego drugi zawod. W pracy glownej jest grafikiem komputerowym. Ale fotografia to jego pasja i zajmuje sie tym w weekendy dodatkowo. Widze, ze ma coraz wieksze "wziecie" na rynku i z jednej strony jestem dumna a z drugiej mu zazdroszcze, ze sie tak spelnia zawodowo, a ja nie... Ale ze mnie zona... :-(
Moj kuzyn oglosil, ze sie zeni w sierpniu i ze mamy przyjechac, a moj malz mu zaproponowal, ze bedzie jego fotografem... hmm...
ooo, zanim sie spisalam, to juz dwa posty sie pojawily... :-)
E-lona, ty tez probujesz byc podczytywaczem tylko?
Rysia, no po grzancu to tez by mnie chyba "rozebralo" natychmiast...
Moj kuzyn oglosil, ze sie zeni w sierpniu i ze mamy przyjechac, a moj malz mu zaproponowal, ze bedzie jego fotografem... hmm...
ooo, zanim sie spisalam, to juz dwa posty sie pojawily... :-)
E-lona, ty tez probujesz byc podczytywaczem tylko?
Rysia, no po grzancu to tez by mnie chyba "rozebralo" natychmiast...
Roxannka
Pracująca mama!
e-lona, no to zdrówko! :-)
rysia, pamiętam że twój Miłosz tak jak i Patryk jest ciężki w temacie spania w dzień z łóżkiem to jeszcze wybacze bo sama się tam próbuje kierować ;-)
eliza, to nasi mężowie by się dogadali
a ja się realizuje w swojej pracy mimo że dla większości osób to nudy na pudy
rysia, pamiętam że twój Miłosz tak jak i Patryk jest ciężki w temacie spania w dzień z łóżkiem to jeszcze wybacze bo sama się tam próbuje kierować ;-)
eliza, to nasi mężowie by się dogadali
Ostatnia edycja:
reklama
Eliza e tam podczytywaczem. Przecież piszę też coś. Mój mąż ma taki sam zawód jak Twój i ja też tą dziedzinę lubię, a fotografować uwielbiam. Gdybym tylko miała lepszy sprzęt... W ogóle to chciał bym się tym zajmować zawodowo, ale musiałabym się wiele nauczyć.