reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc, z długą kąpielą mam identyko, jedyna forma prawdziwego relaksu :tak: a lapka naprawde musze naprawić bo to aż żal patrzeć że już tyle czasu popsuty leży bo ciągle na coś ważniejszego kasa była potrzebna :sorry2:

nat,
mój tata cały dzień siedział z Patrykiem jak był chory i spokojnie by z nim zostali jak byśmy chcieli gdzieś wyjść, ale myśle że do siebie na nocke by go nie wzieli.

reklama
Nat moi rodzice ani teściowie na taki pomysł nie wpadli. Teściu jak dziecko płacze to jest tak zdenerwowany, że zaraz cały mokry i często po prostu musi wyjść.

No i wygoniłam męża do kąpania syna.

Hej wpadam tylko na chwilę bo wykorzystuję moment,że mąż pali i zaraz będzie robił sobie i młodemu(czyli swojemu synowi) kolację.Trochę się poszwędałam na pobocznych;-)Dzien dzisiejszy z głównego ogarnę innym razem,jutro może w poniedziałek:tak:Weekend mija nam bardzo miło.Ja byłam dzis na małych zakupach,kupiłam sobie sexy bieliznę i stanik taki na co dzień,nie uwierzycie jaki rozmiar....85 D,pieknie po prostu!Ciekawe kiedy znowu będę mieć swój standardowy 75 D:confused:Po zakupach ,mąż zgarnął mnie spod centrum i pojechaliśmy do teściowej,mieliśmy iść tylko na chwilę,a zostaliśmy na obiedzie,potem zakupy spożywcze i do domku.Mój Krzyś tak wspaniale sie bawił z babcią(moja mamą) że jak wróciliśmy to nawet tak bardzo się nie ucieszył,tylko baba baba baba:-)a mnie nie było w domu 4 godziny,chyba ja się bardziej stęskniłam niż on heh:-D:-pŻyczę miłego wieczorku wszystkim i do następnego posta;-)

A ja przekabaciłam męża i to ja dziś siedze przy kompie :-D ale jakoś widze, że tłumów nie ma :dry:

czarodziejka, :* ciesze się że dzień miałaś udany :-)

Czarodziejka o Ty też na udanych zakupach byłaś.

Wiecie, wczoraj nie działała tv i myślałam, że to przez śnieg, ale dzisiaj znowu nie działa i chyba po prostu znowu zapomnieliśmy o zapłaceniu. Muszę potem mężowi powiedzieć, żeby sprawdził.

reklama
E-lona to już kiedyś tak mieliście? ;-)
Roxannka a mąż co robi? :-) A Wy nie mieliście sobotnich wieczorów spędzać razem? :-p

Do góry