reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc faktycznie szybko mi poszło, a to dlatego, że nie znoszę zakupów, więc weszłam do konkretnych sklepów i postanowiłam albo tam coś kupić albo w ogóle.
Dawidowe szalejesz widzę. Też by mi się kilka rzeczy przydało, tylko jakoś kasy żal... :eek:

reklama
NAT to się nazywa dobre zorganizowanie wyjścia na zakupy :-) Piotruś już śpi? jak się u Twoich rodziców spisywał? a wiem o co miałam zapytać jeszcze - on jak u nich nocuje to zasypia bez problemu? i jak wygląda kwestia kładzenia go spać/ karmienia itp? Bo Alicja na 100% nie dałaby się przez kogoś innego niż mnie, czy D. położyć, szczególnie w innym miejscu niż dom.

Makuc Pudzianek już śpi. U rodziców dobrze się spisywał :-) Jeśli chodzi o jedzenie to jemu nie robi różnicy kto go karmi. Jeśli chodzi o spanie to trochę gorzej to wygląda, ale nie ze względu, że mnie nie było tylko ze względu na zmianę miejsca, bo jak u nas moja mama go usypia to jest wszystko normalnie. Natomiast poza domem nawet jak ja go kładę to jest trochę trudniej.

Makuc no przyznam, że to fajne, bo to i radość dla moich rodziców (szczególnie teraz... ) i dla mnie odpoczynek :-)

NAT moi niestety za daleko mieszkają, żeby sprawdzić jak Alica by na takie "oddelegowanie" zareagowała, więc tym bardziej zazdroszczę, że masz taką możliwość.

poza tym gdzie wszyscy? Czyżbyśmy tylko my i DAWIDOWE na warcie dzisiaj stały?

reklama
Makuc no nie ukrywam, że to wygodne. On uwielbia u nich być, zresztą on jest w ogóle cygański ;-)
No właśnie jakoś nas mało:szok:

Do góry