reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej! Znowu tu zastój. Myslalam, ze kilka stron bede miala do czytania.
Concita no ciotka juz urodzila?
Nat po buty pojechalam chociaz okropnie mi sie nie chcialo. Wszystkie sklepy w centrum zaliczylam, troche poprzymierzalam. Wszystkie te co mi sie podobaly bardzo to byly bardzo drogie i z za szerokimi cholewami. Na koncu przymierzylam jedne, ktore jakos wybitnie mi sie nie podobaly, ale jak wlozylam to od razu wiedzialam, ze te i zadne inne, bo super wygodne. Juz tak dawno butow nie kupowalam, ze myslalam, ze za 50 zl qpie. :zawstydzona/y::-)
Wioli jakies beznadziejne te matki.
Moriam powodzenia w szukaniu butow.

reklama
E-lona dopiero 3cm ma rozwarcie... kazali jej chodzić... może do wieczora co wykluje :p Do tego musi sama siedziec w tym szpitalu, bo remont jest i nie ma sal na poród rodzinny :/

Pokaaaaa butyyyy :D Ufielbiam kupować buty :D Pomijając fakt, że mam zawsze jakieś cyrki przy ich zakupie bo mam szczupłą nogę i wszystko odstaje to i tak ufielbiammmmm i torebki też :D

Concita a to jeszcze do 10cm sporo. U mnie jak sala do porodów rodzinnych byłą zajęta, a chciało się rodzić z mężem to wpuszczali na do zwykłego boksu obie osoby.
A buty naprawdę najzwyklejsze na koturnie, takie w sam raz do spodni. Nie ma co pokazywać. Też mam szczupłą nogę i naprawdę ciężko mi dopasowane buty znaleźć. Jedyne idealne kozaki, które teraz mam są niestety z jakiegoś tworzywa. Szkoda, że nie skórzane, bo byłyby trwalsze. Powinny być buty extra slim.

hejka:) myślałam że wejdę na bb i się nie wyrobię z nadrabianiem Was a tu takie pustki...hmmm w takim razie uciekam "tworzyć" album póki Miłosz śpi:tak:Co o zakupów Natolinko to miałam się dzisiaj wybrać na takie "ubraniowe" ale to przełożyłam sobie na jutro a dzisiaj byłam tylko po spożywkę no i zahaczyłam tylko o c&a i kupiłam sobie bluzę:-Ddzisiaj się shoppingującym zyczę super udanych zakupów:tak:no i do usłyszenia później...

jestem ale jakoś ciągle coś i nawet nie mam kiedy Was nadrobić :szok: dzisiaj od rana robimy sobie dzień tylko dla rodziny a wczoraj o 19.15 już spałam.... :eek:

Godzina 15:00, a ja właśnie przebrałam się z piżamy :-)
Jadę do sklepu w celu kupienia sobie płaszczyka i butów. Zobaczymy co z tych planów wypali. Będę pewnie wieczorem, po tym jak położę mojego Skarbeczka jak wróci już do domku.

NAT powodzenia na zakupach! jest 15 a ja dalej w piżamie i jak zjem to trzeba się będzie na zakupy wybrać, więc może w końcu się z niej przebiore i ja :-D;-)

i co i ja jestem a tu nikogo niet :-( to idu się zbierać i może w końcu na dwór wyjdę, bo skisnę w tych 4rech ścianach.

reklama
Do góry