reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dobranocka, na samym początku ciąży miałam jakieś plamienia, a potem pod koniec I trymestru miałam bóle w podbrzuszu :-( i chyba tak troche profilaktycznie mi lekarze potem ciagle przepisywali te nospe, ale jak mnie nic nie bolało to nie brałam ;-)

czarodziejka
, zgadzam się z Tobą, mi chodzi bardziej o takie wyrzuty że ja chciałabym coś komuś napisać, albo temat mi odpowiada, ale zwyczajnie czasem zapomne, nie zdąże i takie tam ... a potem jakoś nie ma kiedy do tego wrócić bo tyle się tu dzieje. Jak na jakiś temat nie mam pojęcia albo mnie coś nie interesuje to poprostu nie pisze i tyle :rofl2:

e-lona, nadal uważam że to wszystko przez to że tyle się tu dzieje, a jeszcze na ogół każdej z nas gdzieś pod nogami plącze się jej szkrab ;-) przynajmniej ja tak mam :-D ale ja tez czasem mam takie dziwne wrażenie jakby ciagle te same osoby mnie zlewały :baffled::dry: cóż ... ;-)

alicja, to już wiem o co chodzi z tym scrapingiem ;-) ale ja to się nie nadaje do takich rzeczy, talentu u mnie brak i jakoś czasu i chęci też :zawstydzona/y::sorry2:
napisze tylko jedno słowo CUDO! Isia bedzie miała piękny niepowtarzalny album, który kiedyś bedziecie oglądać wspólnie z łezką w oku :tak: piękne naprawde :-)

A tak wogóle to gdzie wywiało wszystkie mamusie ? brzydka pogoda to raczej nie spacerujecie :rolleyes2: może obiadki wszystkie gotują :-p wiedziałam, że tak bedzie jak wysmaruje wkońcu mega posta to się na forum pusto zrobi :dry:
U mnie chmury deszczowo-burzowe, Ptysiek śpi a ja hmmm co tu dużo ukrywać ... odpoczywam :rofl2:

edit, zapomniałam dodać, że ja mam taką namiastke alicjowego albumu, czyli gotową książke do której wklejam fotki zapisuje najwazniejsze wydarzenia z pierwszego roczku Patryka ... nie jest to to samo co własnoręczna praca, ale zawsze coś ;)

Ostatnia edycja:
dzieki Kochane moje :***:zawstydzona/y:
ja wiem że "szału nie ma" ale jeśli kogoś uda mi sie tym zarazić to super, bo to naprawde fajna zabawa tylko trzeba troche czasu, chęci i kolorowego papieru :-p ;-)

Alicja ja mam od dawna w planach, ale przez te moje wszystkie robótki ręczne :-( nie mam czasu, a no może bardziej nie mam wywołanych zdjęć . Tylko są w folderze do wywołania. ehhh

edit: Roxanko ja jestem. Jendak nie do konca, bo znowu mam histerię :-( i juz sama niewiem o co chodzi ? moze ona juz nie chce spac w dzień drugi raz? tylko, ze jak juz usnie to śpi 2 godziny? ja juz sama niewiem buuuuuuuuuu.... źle mi z tym, że moje dziecię dostaje histeri :-(

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki Kochane moje :***:zawstydzona/y:
ja wiem że "szału nie ma" ale jeśli kogoś uda mi sie tym zarazić to super, bo to naprawde fajna zabawa tylko trzeba troche czasu, chęci i kolorowego papieru :-p ;-)

Alicja prześłiczne, tylko wiesz oprócz tego trzeba mieć jeszcze odrobinę talentu :rofl2: a ja go kompletnie nie mam. Teraz zbliża się rocznica ślubu moich rodziców i poczatkowo planowalam zrobic ksiazke ze zdjeciami najpierw ich slub pozniej ja i siostra pozniej nasze sluby no i nasze dzieciaczki, tylko ze jak zaczelam to robic to wygladalo tak jakos bezosobowo same zdjecia :( no i siostra nie kwapi sie pomocy wiec stwierdzilam ze jak sama mam robic to bedzie to tylko od nas, i chyba zrobie im obraz na plutnie z naszymi dzieciaczkami, bo wiecej oomyslow nie mam ale moze wy macie jeszcze jakies????
Ja jeszcze w pracy ale dziś nawet luz a jutro juz sobota :) i choc troche odpoczne milego dnia wszystkim

Do góry