reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

aha dla Idy specjalnie (i nie tylko) mam konkursa, bo lubi - jak miał na imię McGyver?:confused::happy2:tylko bez oszukaństwa :-p
JAK BEZ OSZUKAŃSTWA TO JA jeszcze trochę czasa potrzebuje boo część mózgu w toalecie chyba została:rofl2:ale coś kojarzę że w realu miał gość Richard... myślę intensywnie:-)
spacerek był cudowny wyłaziłyśmy sie 2 godzinki. Było cieplutko młoda miała rajstopki, dżinsy, skarecioszki, a na górze bodziaka + kaftanik + bluze polarkową + bawełnianą czapeczkę. Założyłam jeszcze kurtke z misia ale mała sie czerwona zrobiła więc zdjęliśmy, za to okryłam cienkim kocykiem..przysiadłam na ławce, książka w rękę, młoda śpi..podeszła do nas jakaś mamusia z wózkiem i bez ceregieli : "o matko, ale temu pani dziecku pewnie tak zimno!" :szok: więc ja jej grzecznie że gdyby było zimno to by tak smacznie nie zasnęła. "No ja nie wiem zeby tak dziecko wychładzać" patrze w jej wózek a tam dziecia ledwo widać - pikowany kombinezon, koc i wełniana czapa..dziecie całe czerwone..normalnie masakra. A ta dalej swoje: niech je pani chociaż czymś jeszcze przykryje" więc ja jej: mojej nie potrzeba ale mysle że pani dziecku zdecydowanie za zimno przydałby mi sie jeszcze jeden kocyk i posmarowanie buzi kremem ochronnym przed mrozem" poprawiła kocyk swemu dzieciowi i poszła sobie, ufffff :-)
SZACUN!!!!!!!!:-D:-D:-Di bardzo dobrze że są na świecie normalne matki (nawet jeśli troszkę szurnięte, komplement jakby co:-D)może reszta kiedys przykład weźmie:tak:
a w grupie teatralnej też kiedys byłam, choć bardziej w recytację byłam zaangażnięta;-)
niezła akcja u tfojej fumfeli:-)ważne że dzidzia zdrowa;-):-Dgratulacje!!!!!!! a co do imienia to np. Basia jest bardzo ładne:-p:-D:-D:-D

Dzięki dziewczynki.
Przeczytałam dzisiejsze posty, ale jakoś siły nie mam pisać - wybaczcie kochane.
Po prostu mój mąż zbił mi nastrój do poziomu gleby. Tak mnie zdołował, że bleee.
Nie mogę się otrząsnąć.
W każdym razie szykuję wojnę, bo nie pozwolę, żeby było tak, jak on postanowił.

Zaczęłam też przygotowania do weekendowej zawieruchy pt. chrzciny, więc pewnie będę rzadko zaglądać.
powodzenia z kociołkiem chcielnym i cierpliwości do "dużego dzidziusia"... jestem strrrrrrrrrrrrrasznie ciekawa co T. takiego wymyślił....

Idusia tęsknie :*

Efuś
przytulam i jestem z Tobą..może faktycznie spokojna rozmowa dałaby jakieś rezultaty? mam nadzieje że dojdziecie do porozumienia :*******

Idusia tęsknie straszliwie :**

Onesmile gratuluje udanego dnia :-)

Idusia tęsknie straszliwie bardzo :***

dawidowe
moja po przebudzeniu chwile sie bawi, ale szybko sie nudzi w łóżeczku bo ja mam zasade: łóżeczko jest do spania i poza Agatką i misiem przytulakiem nie ma tam nic do zabawy ;-) za to jak ją położę wyspaną na kocu to nie ma dziecia baaardzo długo :-D ale musi mieć humor bo jak nie ma to trenuje: jak szybko potrafie zacząć płakać po odłożeniu na koc :rofl:

Idusia umieram z tęsknoty :****

:-D

dzieć śpi więc zapowiada sie spokojny wieczór :-D
ja cie po prostu uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-D:-D:-):-):-)spokojnego wieczorku:-D
nosz kur**** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zrobiłam pranie i co ?! i połowa plam nie zeszła! :szok: poradźcie bo zaraz coś rozszarpię !! z czasów ciążowych była promocja loveli w dronce więc sie obkupiłam i teraz zużywam. Uprałam w 40 st w białej loveli. i teraz pytanie: nie zesło przez proszek czy temp? bo gdyby to była jedna rzecz, dwie to bym w rękach sprała ( ręcznie w zwykłym mydle schodzi a w tym pip! praniu nie zeszło!!) ale tych niedopranych jest za dużo rzeczy a ja mam nerwa i brak cierpliwości..dać na wyższą temp czy zmienić proszek? myślałam żeby vanisha dolać tylko troche sie boje żeby dziecia czasem nie uczulił...
mafefka i inne tego typu schodzą mi tylko po ręcznym mydełkowaniu, a piorę w biedronkowym Kłębuszku i płuczę w Edenie Sensitive - są ok:tak:przecież Isia przytula się do was i nic jej nie jest wiec ja bym spróbowała normalnego płynu do prania(raczej nie proszku) na początek:tak:
Ida tęsknię przeokrutnie... I niech Pan Edek już cię wypuści ze swych objęć:rofl2:

My dzisiaj byliśmy na spacerze w spacerówce. Frankowi nawet się podobało:tak:. Trafiłam na wyprzedaż ciuszków w jednym sklepie i kupiliśmy 2 czapeczki po 5 zł za szt i bluzeczkę żółto-niebieską za 10 zł.

Coś miałam jeszcze napisać,ale zapomniałam...
Edek już mnie puścił, ale teraz się czuję jak na mega kacorze:crazy:i żeby to jeszcze był parwdziwy kac - wiedziałabym po czym tak cierpię:rofl2::wściekła/y:
a do tego sklepu to razem musimy sie wybrać!!! na pewno nie będziemy sie bić o ciuszki;-):laugh2::laugh2::rofl2::-D
Witam się wieczornie:-)
Dawno mnie tu nie było...ale pewnie nikt za mną nie tęsknił i już mnie zapomniałyście:-(Mimo wszystko melduje się że żyje i jak znajdę choć chwile czasu to powróce do was ze "zdwojoną siłą". Dobrej nocy:-)
no wiedziałam że czyjegoś zwichrowanego poczucia humorku mi brakowało!!!;-):-D:-D:-Dznajduj tą chwilę czasu albo i więcej i kambekaj:-D
IDUŚ ja zawsze za Tobą tęsknię, ale nie zawsze o tym piszę, ale Ty wiesz...
wiem...!!!!!!!!! a co calcium to my też brałyśmy to bananowe, 2,5ml 2x dziennie przez 10dni. ostatnio nawet na przeciagajacy sie katar kazała nam właśnie to brać:happy:myśle ze spokojnie mozesz Piotrusiowi dać!!!
i tu baaaaaaaaaardzzzzzzzoooooooooo dziękuję Strip, Natusi, i Alicji!!!!!!!!!! wy wiecie za co...!!!!!!!!!!!!!!!
spadam do wyrka bo siły jeszcze nie te...
a mąż w nocy wyjeżdża i wraca jutro w nocy... mega happy jestem...
spokojnych nocków!!!:tak:

edit: ahaaaaaaaa, wiem co jeszcze:
klikałam dziękuję (bojkotować już nie muszę:-D) i wymieniać teraz nie będę ale ja sobie głęboko w pamięci zakonotowałam kto za mną tęsknił!!!!!!!!!!! reszta ma przekupkane:-p:-D

reklama
frogg na razie nie, kombi nuję coś z Filipie Filipie Ty mój mały typie, jak wymyślę dam znać hihi
dziulka a próbowałaś udawać,że się z tym zabierasz i idziesz w cholerę i więcej papu niet? Humbakowi raz pomogło :p rozdarł się i jak przyniosłam spowrotem zjadał aż mu się skrzydła na głowie trzęsły (bo on na uszach latał będzie jak jeszcze ciut urosną)

dzisiaj dalam jej zabawke do reki wiec sie zapomniala i zarla! jak zajrzyla ze ja zrobilam w burasa to wyj...zabawke na srodek salonu i zamknela gebe. moja mama zagadywala ze mloda smiala sie w glos wiec ja lyzeczke sruuuuuuuuu a ta zamyka jape!! w koncu zabralam zabawke powiedzialam :nie ma jedzenia, nie ma zabaweczki, nie ma kotka (bo zaczela sie ogladac),w koncu mowie zeby patrzyla do miseczki bo zaraz pieska na dnie zobaczymy (jest namalowany i jak go juz widac to znaczy ze ladnei zjadla i brawo mama bedzie bila),to patrzy w miseczke i lape mi w nia laduje glizdziolek!!!! w koncu zabralam miseczke w piguly do kuchni-zero wrazenia. przynioslam jogurcik-zamachala nozkami z radosci-karmie-blokuje!!! wk oncu jednak zdecydowala ze zje jogurcik i popije melkiem z butli.... a ja sie zaczne leczyc na nerwice.... noz kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DAWIDOWE zawsze tak jest ze ten co ci naobiecuje hoho to potem ch.... z tego!!!

no to ja sie stleniam spac. jutro czeka mnie jazda. najpierw do tej instytucji odnosnie tego mojego interesu sie zwiedziec wszystkiego a potem po poludniu do jeszcze innej tym razem z mama. nienawidze.....

NATOLIN moze domieszaj mleczko do zarelka sloiczkowego??

uuuuuuu a ja myślałam,że ciężko mi karmić, a jednak nie.. ale Filipski dopiero od niedawna coś poza cycem,więc może też się kapnie,że można mamę w jajo robić..oby nie..to jak dziulka znajdziesz na L. jakiś magiczny sposób nie zapomnij się nim podzielić..powodzenia jutro, będę trzymać kciuki :*

Ida dziś pierwsza podpowiedź:kończy się na "s"

Cass super, ze butla pekla :)(tzn. wypita) oby wiecej ich bylo
Mila mam nadzieje, ze to oparzenie nic powaznego? i ze nie boli
Roxi widze, ze Patryczek zaczął zebawę- ja wyrzucam Ty podajesz heheh. A probowałaś dać mu cos szeleszcacego? mojej jak sie znudza zabawki to wlasnie cos jej wymyslam takie cos i jest git.
Ps. Wczoraj w nocy chciałam gratki wysłać suwaczkowe , ale nie bylo 24 i chciałam rano i co i zapomniałam :((( buuu
Joli gratki zębolka
Doris super, ze wszystko git :))
Dawidowe Zuzek tez prawie caly dzien na macie, albo w foteliku bujaczku
Alicja u mnie jak jest plama z marchewki to - bialym jeleniem namydlam i schodzi a piore tylko w dzidziusiu i zawsze jestem zadowolona :)
Monimoni kurcze too zle , ze tesciowa zafundowala Leni potówki ehh może kup takiego bodziaka jak Ulisia :)
EFA Co sie dziejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Martwie sie...
Idus ciesze sie, ze Edek odpuscił. Teskniłam ????? tak tak tak
Rzutka wkońcu...

oj inteensywnie myslalam, zeby spamietac co komu odpisac i pewnie i tak zapomianalm wszystkim odpisac :( milej nocki

chyba bobasy już ululały mamusie bo tu cisza..to i ja życzę dobrej nocki wszystkim(i sobie hihi)-całej przespanej w miarę możliwości :)))

reklama
Do góry