reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry:).
My pospałysmy dzis do 7.00:szok:A teraz z samego rana walnęła kupola i w super humorku bawi sie na macie- SAMA!!!!co prawda wczoraj bardzo późno poszła spać,bo jak usnęła,to zadzwoniła moja siostra ,no i to ja obudziło.Ale nie marudziła,pogadała z ciocią przez telefon...zazdrosna jestem,bo ciągle powtarzała "Ala" - a tak siostra ma na imię;)...buuu,ciotka lepsza od mamy....;-)
Jak tam u Was nastroje dziś?Wszystkim zdołowanym życze,żeby podły humor minął tak szybko,jak mi.
Sariska ,gratulacje dla koleżanki i jej syneczka.A to sie pospieszył:)- teraz musisz naprawdę zasuwac z tą igiełką:)
Aniawa,ja cie nie zlinczuję:)- uważam,że kobieta powinna mieć wybór.Ech,duzo by pisac...
Emiliab ,ja tez widziałam,że Cie nie ma,bo w tym poście ,co to go wczoraj skasowałam,pisałam o Tobie,Idzie i tych lodach...ja traktuje Wasza deklarację przyjazdu serio i naprawdę w jakis ciepły weekend musimy sie umówić.
Mała Mi,tobie "miłość"teściowej do zycia potrzebna nie jest,więc olej to:).A że z wnusiem chce miec kontakt- teraz Ty trzymasz atuty:).
U nas ulice mokre,ale słoneczko niesmiało przeziera zza chmur.Może jak wyjdziemy na spacerek,to będzie ładnie?
Pisałam tego posta od 7,ale MUSIAŁAM sie pobawic z moja słodyczką:)))

Ostatnia edycja:
reklama
beti, ja też traktuję serio nasze spotkanie:tak:świetnie, że miś Abdullach odpuścił dzisiaj Amelce;-)
margie, wiosna jak sie patrzy:-p:-D
Dziulka, małpiatko jedna!!! oddaj trochę tego słońca, bo widzisz co u nas się dzieje za oknami?!?!?!?!?!?!?!

i już moje małe cudo wzywa... pospałyśmy do 7:45:-)

widzę że ruch na bb standardowy...sobota rulz:baffled:
nad nami wisi dzisiaj groźba wizyty kuzynki...

Ostatnia edycja:
imagesCA4120K8.jpgwitam wiosennie:-)

wpadam jak strus pedziwiatr;-)zyczyc wszystkim cuuudownego poranka:-):-)my dzis wielka proba spacerowki:-)trzymajcie kciuki aby hrabia ja polubil;-)
Happybeti zaprasza na lody a ja na imagesCA5LVH1R.jpg

milego wekeendu:-)
pencil.png

Heloooł ;-)

Happy oby ten poranny nastrój utrzymał się jak najdłużej!Super!
Dawidowe rozwaliłaś mnie tą grzechotką :-D A to mała spryciara!
margeritta u nas też pada śnieg,buuuu,ładna mi wiosna ,no ale jak to się mówi? "W marcu jak w garncu,troche zimy,troche lata...")
Emiliab no coś Ty,mnie tam nigdy nikt chyba nie wymienił,że mnie brakuje,a bywało,że mnie nie było przez kilka dni,dużo nas tu i już:tak::-) NO i niech Ci bedzie,a masz: No ja Cię kocham (platonicznie,żeby nie było hehe) ;-)

Mój mały obudził się dziś o 5.40,wstałam,dałam smoka,a ten się śmieję.Położyłam się i zasnęłam i tak do 6.20,znowu smok,włączyłam jeszcze dodatkowo akwarium z pozytywką i poszłam dalej spać i tak do 7.40 :-D:szok: Mały w tym czasie troche przysnąl,troche się bawił,próbowal zdemolować łóżeczko,a mamusia mądra spała :-D W każdym razie jestem bardzo wyspana i bardzo happy z powodu mojej zmieniającej się wagi-jest już 66 kg.Na początku marca zaczęłam od 70 kg.Ale tak na 100 procent to wzięlam się za dietkę tydzień temu i zleciało 2 kg,może malo i pewnie narazie woda raczej sama zleciała,ale cieszy:-)

A miałam jeszcze napisać - wiercą niemiłosiernie pod nami u sąsiadów.ale jeszcze tylko u nich zostały do zrobienia te rury gazowe i koniec w naszej klatce,więc będzie już super spokój.

Ostatnia edycja:
Miniu,dzieki:))))!
Ida,a co z kuzynką "nie tak"?Ulżyj,dziecko,sobie;)!Hehe,przypomniałao mi sie,jak bodajże wczoraj Efa(?) napisała do Ciebie"idus,nie płakuniaj,to pewnie skok rozwojowy" i jakos głupio mi sie to skojarzyło,że Ty płaczesz,bo masz skok rozwojowy:-D.
A co do "zauważania nieobecności",to faktycznie duzo nas tu,a jak jeszcze nieraz trzeba nadrabiać z kilku dni,bo nie było czasu,to człowiekowi myli się,czy kogos widział dziś,czy wczoraj.ile razy z naszym "szpiegiem"Natolin dyskutowałam,bo wydawało mi się,że kogoś widziałam,a to było nie tego dnia:).
No,właśnie,Natuś,jak dziś się czujesz?

dzień dobry:)
melduje się wyspna, zrekaksowana, uśmiechnięta i jakaś taka szczęśliwa. Za oknem biało i wietrznie (tak, tak wiosna przyszła :cool2:) więc czeka nas dzień leżakowania i głupawki domowej.
DZIUKA - jogurciki? ser biały? u nas wszystkie jakoś po 7 mies. (jak nie później) są chyba.... a może się mylę?
EMILIAB - :zawstydzona/y:
IDA - bzyku, bzyku, bzyku hihi

poza tym przepraszam ale resztę postów doczytam później, bo w TV po szwabsku i angolsku do małysza gajadą, więc spadam słuchać i się dokształcać. poza tym D. mnie molestuje, żebym tłumaczyła hehe

aaa i CHWALĘ SIĘ SUWACZKIEM! aaaa co :ninja2:

Makucgratki suwaczka,wszystkiego naj naj! :-)

Edit:

Dziulka słońce czy mogę się do Ciebie przyłączyć do tej kopenhadzkiej? Będzie nam raźniej we dwie,tylko ja na tyle ile trwa dieta czyli 13 dni.No chyba że jakieś super efekty będą to może przedłużę.To jak,od poniedziałku ruszamy?

Ostatnia edycja:
Makuc gratuluje suwaczka

A ja oczywiscie 5.15 i juz nie spie. Troszke udało sie nam pospac od 7 ale tylko 30 minut. Rozwalił mi sie termos i cholera bede musiała grzac wode bo dzis napewno nie bede zła do sklepu na to zimno.
Teraz jem sniadanko i ogladam DDTVN i jak zobacze eco mame to mi humor zepsuje. A zaraz prosze pozamykac okna bo bede waliła młotkiem i nie chce waszych dzieci pobudzic ;-)

reklama
Do góry