reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emiliab - a nie możesz ubrać Frania na śpiocha? chyba, że jeździcie już w spacerówce to trochę mu niewygodnie będzie się spało

Noooo Filip odkąd jeździ w spacerówce nie śpi prawie wcale na spacerze-na siłę trzyma oczka otwarte i ogląda świat :) i ubrać na śpiocha też się nie da ehhh.. a ja ostatnie ciężkie dwie noce, kiedy musiałam wstawać 267254632 razy zrzucam na karb księżyca, a co, potrzebny mi kozioł ofiarny hehe

Czarodziejka gratulacje :D, sama nie mogę się jakoś już doczekać tej 6

witam poludniowo znowu znad zarcia:))

DORIS musze isc do spowiedzi-rozwodka to nie narod wyklety a panna z odzysku:))) na serio mowiac to uhuuu ksiadz by nam nie popuscil chyba:))
STRIP ty masz w dupe za swoje...jak ja cie przytulam kochana!
CZARODZIEJKA -gratusie 6!!!jak to dumnie wyglada:))

u nas nocka dzisiaj spoko, mloda sie obudzila o 5h!!!! kurna przed polnoca 180 wciagnela kaszki a o 5h glod sie odezwal?? zrobilam 120 to wciela 90 potem pielucha i spac. ku mojemu zdziwieniu dospala do 9.15 wiec dzisiaj jestem wyspana!:))))))

MAKUC no wiesz, jakbym wiedziala ze "boberowi" nic sie nei stanie to bym ci poslala poczta:))

a u nas wiosna ze LOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! slonce, doslownie patelnia!! a w cieniu 16 na razie.takze mloda dzisiaj przejdzie chrzest bojowy w spacerowce po poludniu.

IDA no najwyzej jak sie rozspiewam to po prostu ludzie pojda na papierosa w tym czasie az skoncze... cholera jak ja to przezyje!chcialam wkrecic chrzesna zeby spiewala ze mna to powiedziala ze pani od muzyki jako jedynej w klasie kazala jej piosenki recytowac zeby tylko nie zaspiewala!! no jaja!!!

a tak poza tym moje dziecko zakochalo sie w swoim nowym wystroju lozeczka:)) musze fotki wrzucic to ocenicie bo ta dekoracja wg mnei bardziej dla chlopaka pasuje.

No i w koncu ustalilam liste zakupow i menu na chrzciny- wszystko sama robie poza ciachami. 24 osoby... auuuuuuuuuuu i to po "cieciach" bo tak by bylo 40.

Wiosna wiosna, ale Idus okien nie mam zamiaru myc łeeeeeeee - myje je wtedy jak mnie ochota najdzie hehe
Nie ma czasu na BB bo buciki wyszywam a mam mało czasu, bo psiapsióla sie juz niedługo rozpakuje :) hehe

A my zaraz na spacero idziemy i tym co nie mogą sle duzo sloneczka i swiezego powietrza

reklama
no napisalam posta i mi go zezarlo!!!!

DORISKU z ierwszym mezem mialam cywilny i koscielny (nie chcialam konkordatowego)a z obecnym tylko cywilny.

a zapomnialam wam powiedziec o wyczynie mojego dziecia dzisiaj:))siedze sobie na wprsot niej -ona na bujaczku ja na wersalce,nagle leane sie pdonosi, siada, przechyla i co?? lapie mnie za lydke, a raczej skubie wloski na nogach (mamusia obrosla jak rasowa szympansica)!!!ajjjj bolalo!!! przy okazji cala hepi, chwile potem objela mi lydke najpeirw sie przytulila do mojej golonki a potem chciala ja zjesc!!!!!!!! poczula tluste miecho i chciala sie dorwac jak rotwajler:)

a drugi wyczyn: pisze kartke dla ojca na imieniny pisakiem niebieskim a Leane jak zobaczyla ze mi cos chodzi w rekach to chciala sie zamachac na amen zeby to dostac, no i zatkalam pisak i dalam jej a ja wzielam dlugopis. zajelam sie kartka patrze a ta odetkala pisal i jedzie nim po poliku swoim!!! w konsekwencji ma niebieska kreske na poliku ze nie domylam jej jeszcze do tej pory:///

210320111383.jpg210320111384.jpg210320111381.jpg

to jest to co mowilam- odnosnie tej dekoracji.przy okazji zawratosc lozeczka sie nawinela:) nie dalo sie zrobic edycji ze zdjeciami zeby dolozyc wiec z gory sory za post pod postem.
ta dekoracja miala byc zolto kremowa i na baldachmie mialy byc misie na chmurkach a przyslali mi to o co zrobilam wojne i czekam nadal az przysla to co powinni i wali mnie ze oni stratni-ja czekam juz pare miesiecy na to!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry