reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mam kolejny sms od FROGG- zamieszczam na goracej linii.

u mnei w chacie totalny sajgon, maz i mama zapierniczaja, ja zrobilam kilka rzeczy i juz przeforsowalam bo bebech jak beton. uparta bestia siedzi od rana glowa w dol... jutro bede chyba klac jak szewc...

reklama
od rana glowa w dol... jutro bede chyba klac jak szewc...

to niedobrze? :nerd:

ode mnie właśnie wyjechali rodzice - tak spontanicznie wpadli zobaczyć co u mnie - kontrola czy jeszcze nie urodziłam :-D normalnie bardziej przeżywają to wszystko niż ja i małż ;-) mama od razu do kuchni i cyk zaczęła mi zmywać..ehh..cała ona :-D

u mnie brzusio cały czas ciężki i twardy, przechodzi jak sie położę ale ile można leżeć? obiecałam sobie że jeszcze tylko dziś i jutro od pon. wraca mój gin i mam dość - rano polecę na ktg i mam zamiar już normalnie funkcjonować, jak sie zacznie to przynajmniej mój lekarz będzie w mieście :tak:

mam kolejny sms od FROGG- zamieszczam na goracej linii.

u mnei w chacie totalny sajgon, maz i mama zapierniczaja, ja zrobilam kilka rzeczy i juz przeforsowalam bo bebech jak beton. uparta bestia siedzi od rana glowa w dol... jutro bede chyba klac jak szewc...

Dziulka czyli po staremu hihihi !!a może ci się to zdaje - nie martw się będzie jak ma być :) powodzonka życzę

Witam leniwie

Frogg- trzmam kciuki za prod

Dziulka- ot masz komediantke, lubi mame wqrzac hihi, a co to bedzie pozniej...

Ja dzisiaj sie wyleguje ile wlezie, jedyne co zrobilam to prasowanie rozmiaru62 i musze poukladac, ale moze jutro sie za to zabiore.

M nie pracuje od piatku wiec siedzi sciaga fimy i ogladamy przez caly dzien.

Mnie cos zebol zaczyna pobolewac ale na razie olewam, powinno mu przejsc

a ja wczoraj płakałam narzeczonemu, że jestem gruba i brzydka i w ogóle do dupy się czuję, a on pamiętając ze szkoły rodzenia, że kobieta po porodzie ma chwiejne nastroje mówi: kochanie, ale Ty nie jesteś jeszcze w połogu, czemu płaczesz;p
Od razu mi się humor poprawił, poszliśmy na spacer, utulił mnie i już lepiej;p
:-D
A tak poza tematem u mnie dzisiaj zapiekanki z robionym przeze mnie farszem:D
Efa ja rouzumiem jak najbardziej takie ogólne rozbebłanie im bliżej końca tym gorzej:angry:

Ewuś nie smutać mi tu! Buziak:*

Ja właśnie wróciłam ze spaceru z M. Po 30 minutach tak mnie brzuch i krzyż zaczęły napier****ć, że musieliśmy się doczołgać do domku. Teraz leżę i wcinam czekoladę :)

ja sobie tez dzis powyłam zrobiło mi sie okropnie zle i jeszcze moja corcia dała mi popalic bo nie chciała od 15 do 18,40 spac. JAk wkoncu zasneła zrobiłam obiad któego prawie nie zjadłam bo przestałam byc głodna

ja sobie tez dzis powyłam zrobiło mi sie okropnie zle i jeszcze moja corcia dała mi popalic bo nie chciała od 15 do 18,40 spac. JAk wkoncu zasneła zrobiłam obiad któego prawie nie zjadłam bo przestałam byc głodna
Cmokam gorąco dawidowe ! To z czasem się wyreguluje :)
Pamiętam jak dziś...: środek dnia, ja siedzę na łóżku i płaczę, obok w pokoju płacze syn. Wpada do domu moja mama ( chyba wyczuła moment) i pyta wystraszona co się dzieje, a ja na to ślimptając i pociągając nosem " bo ja nawet nie mam jak włosów umyć, bo on zasnąć nie chce" Teraz się z tego śmieję, ale wtedy nie było mi zupełnie do śmiechu.
Dawidowe, ja Ciebie tak podziwiam, że sobie nawet nie wyobrażasz !!! Jesteś wspaniała !

reklama
Do góry