reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

monimoni.....zmotywowalas mnie:)))
Ja scrapuje od niedawna ale nie jestem jakos wybitnie plodna:baffled: co prawda miala ogromny zapal kupilam mase cudnosci w tym bindownice i jak na razie nie widac porazajacych efektow.
Postanowilam ze jak zaczne moj urlop to przed porodem sklece jakis albumik z ciazy i karteczki na zawiadomienie znajomych o narodzinach...
Jacek zacznie szkole bede miala wiecej czasu.....tak to sobie i mezowi tlumacze bo on troche fuczy ze tyle kasy wydalam i nic nie robie:(((((
Motywuj mnie dalej:))))

Ja dzis zamowilam te orzechy piorace ciekawe jak to pierze...margaritta czy one moga zafarbowac ubrania????

Jurto mam wizyte w szpitalu, USG ,ginekolog, diabetolog i polozna juz sie stresuje prosze trzymajcie kciukasy.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Kurczę piszecie strasznie szybko i duzo. Nie było mnie tylko wczoraj no i dzis dopiero teraz weszlam na forum a tu tyle do czytania. Udalo sie ale Efie i Loliszy to ja współczuje , bo zaleglosci macie masę .
Proszę więcej na tak długo nie znikac :-) bo będzie "karny jeżyk" hehe.

mała mi wspolczuje takiej atmosfery w domu i wszystkie tu mamy podobne zdanie - uciekajcie z takiego "cieplutkiego" domu, chocby do jakiejs kawalerki o niskim standardzie. Spokój jest najwazniejszy. A jak sprawa meża w pracy po tym wypadku?

e-lona strasznie mi przykro z powodu złamanej rączki synka. Oby wszystko dobrze i szybko sie zrosło!!!!! Buziaki dla niego

fasolkaania mam tak samo jak Ty. Jak twardnieje mi brzuch to mam jakies palpitacje serca, czuję sie jakbym własnie przebiegla maraton. Wczoraj zmierzylam cisnienie i wyszlo 90/50 a tętno 110

sarisko i iduś - wszystkiego naj naj naj z okazji Waszych rocznic ;-)

monimoni piekna taka karteczka. Daj znać jak będziesz przyjmowac zlecenia , chętnie obdaruje kogos taką oryginalną karteczką. Oczywiście nie za darmo :-)

a ja wczoraj mialam fatalny dzien - zupelnie bylam nie do zycia (pewnie po calkowicie nie przespanej nocy) i w zwiazku z tym mialam wczoraj dola albo nawet deprechę. Dzis jest ok ,ale caly dzien mialam tyle spraw bo energii mialam troszkę więcej i teraz odpoczywam w łózeczku z lapkiem na kolanach.... i zastanawiam sie jaka noc mnie czeka :baffled::rofl2:

ja najchetniej non stop bym spala:)) ogolnie od 3 dni momentami czuje ze mi bebeszek twrdnieje pod samym zoladkiem (o ile mala go jeszcze nie rozniosla w diably hihi), nieraz mi sie robi jak beton i to wcale nie z wysilku bo przeciez obieranie ziemniaczkow to nie maraton. wczoraj niedosc ze byl twardy to jeszcze ciagle w okolicach pepka mi mloda naciskala ze chcialo mi sie wyc doslownie. dzisiaj juz to cos zabrala ale rano pare razy bebeszek mi twardnial. teraz jest w miare mieciutki chociaz cos czuje przy pepku. ogolnie zauwazylam ze jak mialam dolek klasyczny w pepku tak zaczyna mi go wysadzac ku gorze i maz sie nabija ze fiucik rosnie a jajek nie bedzie..... ehhhh kurcze ciezka sprawa zeby mi dogodzic:)))

smoniq ja pralam w 40 nasze kolkorowe i w 60 stopniach dzieciece i nic mi nie zafarbowalo, dodalam plynu do plukania bo mi nie pachnialo tak jak przywyklam (mozna jak polecaja olejek zapachowy, ale ja mam 4 litry plynu i po co ma sie marnowac) i powiem, ze roznicy nie widzialam, ale nie bylo tam nic z wielka plama po pomodroach czy marchewce, jak sie wypytwalam o te orzechy to ktoras pisala ze traktuje je wtedy vanishem i normalnie sie spieraja, na razie nie bylo takiej potrzeby, a jeszcze jedno co mi sie przypomnialo warto, te skorupki podobno zgniesc przed praniem, ja o tym zapomnialam, ale przy kolejnym bede pamietac, w sumie sama sie smieje ze piore w orzechach, choc wiem ze raz na jakis czas potaktuje pranie proszkiem, tak zeby chemia wyzarla bakterie
jutro bede w kuchni pewnie pol dnia siedziec, nakupilam miesa i mam zamiar popiec wedlinki wlasnej roboty, raz na jakis czas mnie najdzie i teraz gora miecha czeka na mnie, a jak maz przyjdzie z pracy to posprzata to co narozrabiam w kuchni :)

smoniq rozumiem, że masz dużo mniej czasu, bo masz dziecko w domu. Ja do tej pory miałam mnóstwo czasu i się "szkoliłam" w scrapowaniu. A od niedawna zaczęło mi to nawet wychodzić, zakupiłam dużo pięknych papierów i tzw przydasi :)
Uwielbiam to robić i mój M. bardzo mnie w tym wspiera. W piątek miałam imieniny i dostałam od niego mnóstwo akcesoriów do scrapowania :) Ucieszyłam się jak dziecko.

P.S. ja też trzymam kciuki za wizytę w szpitalu

dorisday2512 jak już zrobię kilka kartek na różne okazje to po znajomości się dogadamy :)

reklama
Hej. Ja też już nie śpię:). Obudziłam się o 6, jak zadzwonił budzik dla mojego męża i już byłam wyspana. Ale tak strasznie bolą mnie mięśnie nóg(uda), jakbym wczoraj pół dnia spędziła na rowerku czy innej bieżni:szok:. A wczorajszy dzień należał do tych leniwych, więc pewnie w nocy ćwiczyłam:-D i dlatego mam zakwasy:tak:

Natolin za ciebie oczywiście też będę trzymać kciuki:tak:

Do góry