reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć Dziewczyny,

Natolin 3mam mocno kciuki i dawaj znać po wizycie :)

Ktoś jeszcze miał mieć chyba dziś badanie?? Ja mam jutro więc też trzeba będzie kciuki trzymać :)

Ja na śniadanko zafundowałam bułeczkę z ziarnami a na deser zaraz wsunę lody o smaku belgijskiej czekolady - najlepsze na świecie!

reklama
Wyszłam do sklepu bo w mieszkaniu nad nami się urządzają i wiercą na całego - już nie mogłam tego buczenia znieść. Kupiłam truskawki i śmietanke na deser oraz rybke i ogóreczki na obiad, tyle co wróciłam miałam 10 min ciszy i już się zaczyna. Mam nadzieję, że szybko skończą etap wiercenia i przejdą do mniej hałaśliwych czynności bo jest to nie do wytrzymania.
Oczywiście nie może być za pieknie i wracając ze sklepu poczułam że brzuch mi nagle stwardniał - macica jak kamień więc czym prędzej połknęłam nospe, magnez i leże z laptopem na kolanach. Niby w okolicy 20 tc skurcze Braxtona-Hicksa mogą się już pojawić i przy długiej szyjce niby nie są niebezpieczne ale mogą powodować też jej skracanie więc dobrze by było gdyby nie nawiedzały mnie zbyt często...

Lolisza- czy ja dobrze widze, ze nasze dzieci sa w tym samym wieku??? znaczy 18tc i 6 dzien?? na kiedy masz termin?? ja na 27 pazdziernika:-)

Oj Lolisza... mam to samo , tylko nie w domu z sąsiadami a tu w pracy , w naszym biurowcu wymieniaja okna i teraz sa pietro niżej, chyba dokladnie pode mną bo hałas nie do zniesienia jak wiercą,a jakby tego było mało na moim pietrze remontują łazienki i też hałas. Już mnie głowa boli :-( także wiedz ,że nie jesteś sama. A co do dolegliwości to sie oszczędzaj i leż grzecznie a na pewno bedzie dobrze:-)

Witam przyszłe Mamy na październik2010.Mam pytanie czy mogłabym przyłączyć się do Was mam termin na 5październik.Czy jest tutaj może jakaś Mama z Tarnowa?Pozdrawiam

Doris ja tez mam taka kreseczke az od mostka moja mama mówila mi ze jak masz taka dlugo kreche to bedziesz miec dziewczynke powiedziałas ze przy pierwszym dziecku miałas od pempka i masz chlopca u mnie sie to sprawdzilo ze dziewczynka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Andziula- ja mialam taka dluugasna przy pierwszej ciazy i jest dziewczynka...a teraz zobaczymy

Doris- najwyzej zlozysz reklamcje do lekarza i bedzie ciuszki farbowal na rozowo hihi

Do góry