gabires
Fanka BB :)
Raczej tak, uważaj, obserwuj i odpoczywaj w miare możliwości. Pisz jutro jak się czujesz ;-)no dzwiganie, malej dziewczynki, która niechcaco mnie kopneła w brzuch. mam nadzieje ze to nie przez to.
Ja na beta się nie znam (ulisia pomóż) ale może zrób sobie jeszcze ze dwa testy różnych firm i zobaczysz co wskażą. Bo czekać 2 tygodnie w niepewności to przeciez wielki stres... Chociaz myślę, że w brzuszku ktoś mieszka ;-)Witam, mam pytanko. 5 lutego nie pojawiła się terminowa miesiączka. Test z moczu pozytywny, wczorajsza beta HCG wyniosła 240. Jednak na usg lekarz nic nie zobaczył. Wg wyliczeń to mniej więcej 4-5 tc (2-3 od zapłodnienia). Lekarz kazał się zjawić za 2 tygodnie.
Może znacie się lepiej ode mnie, szukałam w necie i nic nie znalazłam. Czy to możliwe, że na tym etapie nic nie widać? Lekarz twierdzi, że tak, ale...
Pozdrawiam.
Moja Miśka pod 12 kg, też się pilnuję ale uniknąć się nie da. Mam nadzieję, ze w granicach zdrowego rozsądku nie zaszkodzi. Dziewczyny - wzywam Was - pocieszcie!No to rzeczywiście masz problem bo czternastomiesięczne dzieciątko to naprawdę tego jeszcze potrzebuje;-)Mój synek waży 14kg także na pewno nie jest wskazane podnoszenie go wiem wiem trochę go niańczę, ale taka już jestem i to jest mój skarbuś, ale dla dobra nowego dzidziusia będę się pilnować:-)
Uciekam do spania bo się zasiedziałam. Spokojnej nocy i rzadkiego wstawania na siusiu Mamuśki ;-)