Nina6x
Fanka BB :)
Tak naprawdę to jeszcze w to nie wierzę ale bardzo bardzo się cieszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was Mamuśki
wstałam dzisiaj rano z takim katarem że szok obym się nie rozchorowała
Mnie dziś rano jeszcze lepsze atrakcje spotkały. Otóż "grzybki" zaatakowały. Swędzi , piecze i w ogóle jakieś chyba zmutowane sądząc po objawach, a lekarz dopiero we wtorek a co do tego czasu HELP!!!!!!
Kochane dziewczyny-dzięki-to chyba działa-jak coś się napisze,ktoś coś Tobie odpowie Muminka, Ulisia, dzięki za wsparcie...przede wszystkim kobieta powiedziała mi, że jestem w 3 tygodniu-nie widać jeszcze zarodka-nie kumam co to znaczyczy ja mam liczyć od dnia miesiączki czy zapłodonienia te tygodnie w takim razie?(@ 31.12.09) kazała jeść tylko folik i nic więcej. na pytanie:czy mogę sushi i gorące kąpiele-odpowiedziała-nie! a ja w ostatnich dwóch tygodniach 2 razy jadłam sushigorące kąpiele-biorę codziennie-i co-czy to znaczy, że już zrobiła krzywdę fasolce?czy jak mam to traktować?te wszystkie zakazy w kwestii spożywania-to jak je złamałam przypadkowo-to znaczy, że już koniec ze zdrową ciążą? eh, głupie pytania-ale jak mam się wyluzować skoro nie potrafię odpowiedzieć sobie na nie. Co powinien lekarz na pierwszej wizycie mi objaśnić,o co pytać, jak często chodzić do lekarza i czy już wybierać lekarza i szpital (jestem z Wrocławia).czuję się tak nieporadnie-że głowa mała. Poza tym oczywiście mnie muli i śpię jak niemowlak-jeśli mam kiedy,bo zazwyczaj jestem w pracy serdeczności dla wszystkich- i gratulacje.
Witajcie dziewczynki.Dzięki Ulisia za umieszczenie na liście....:-) :-),a czy możesz uzupełnić moje dane,chodzi mi o poprzednie dzieciaczki.Jeśli tak to serdeczne dzięki.Więc tak:Kacper 5 lat,Oliwier 3 lata,Gabriel 1 roczek.pozdrawiam
Muminka Ty nam nie znikaj tak nagle bo sie martwimy! A nie masz tak, ze jak się dowiedziałaś o ciąży to od razu w jakies luźniejsze ubranka wskoczyłaś? Bo ja w niedzielę paradowałam w tunice z dziewiątego meisiąca, zeby się poczuć bardziej brzuszkowato ;-)
Witam wszystkie mamy październikowe!Jestem tu pierwszy raz, ale chyba mogę śmiało się przyłączyć do Was bo również mam termin na październik(z moich obliczeń wyszło że na 9.10.2010:-))Ale idę w przyszłym tygodniu do lekarza także jestem ciekawa czy potwierdzi termin, ale w ciąży jestem na pewno- tak się cieszę...To będzie moje drugie maleństwo, ale mimo wszystko przeżywam to tak jak za pierwszym razem...;-)
no to dalyscie czadu dziewczyny !!!! 5 STRON???? PRZEZ CALY DZIEN????? kiedy ja was przeczytam jak jutro nie bede na BB
UPRASZA SIE SZANOWNE KLIENTKI O ZMNIEJSZENIE LICZBY POSTOW. 1,5 POSTA NA DZIEN NA SZTUKE ;-):-)
A ja na egzamin..