reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzięki kochana. Wywala mnie z tego linka do prywatnego wątku. Może to kwestia tego, że piszę z telefonu.

Ps 7 lat temu nie miałam aplikacji na telefon bb:)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Na komputerze jak weszłam w link prywatnego wątku, pisze mi, że nie mam pozwolenia. Tak więc podejrzewam, że osoba, która założyła ten wątek prywatny musiałaby mi wysłać jakiegoś rodzaju zaproszenie do wątku.

No nic w każdym razie jestem tutaj jakby co :)

Hallo.... Tyyle lat minelo. A pamietam jak wyczekiwalysmy i przezywalysmy porody kazdej z kolei. A tu juz szkola wita od wrzesnia. Przeraza mnie to jak ten czas leci!
Pozdrawiam!!

Tak ten czas leci. Pamiętam jak czekałyśmy na te nasze maluchy a teraz te nasze maluchy idą do szkoły. A niektóre pewnie już w szkołach. Lena idzie od września do szkoły i choć czasem wydaje się duża to nadal moja mała córeczka. Wyrosła tak o:
1495557652-aaaaaa.jpeg

a ja też rosnę i niedługo powrót do pieluch [emoji14] zostało 1.5 msc
1495557685-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Amelka balet.jpg
Pieknie wygladasz :) (jakos trudno mi sie do nowego nicka przyzwyczaic, "Monimoni" wbilo mi sie w pamiec ;) ) .Lenka tez cudna panna :) . Moja Amelka juz od roku w szkole - to zerowka, ale normalnie chodza z tornistrami, ucza sie czytac i pisac, siedza w lawkach .

Załączniki

• Amelka balet.jpg
    Amelka balet.jpg
    113,9 KB · Wyświetleń: 720
Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 807826 Pieknie wygladasz :) (jakos trudno mi sie do nowego nicka przyzwyczaic, "Monimoni" wbilo mi sie w pamiec ;) ) .Lenka tez cudna panna :) . Moja Amelka juz od roku w szkole - to zerowka, ale normalnie chodza z tornistrami, ucza sie czytac i pisac, siedza w lawkach .
No cudna baletnica. <3 No musiałam nick zmienić bo z tamtym kontem coś się wydarzyło już nie pamiętam nawet co ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
monimoni vel morela pięknie wyglądasz i córkę masz piękną :)
A happybeti jaką ma piękną baletnicę ;)

Pozdrawiam Was dziewczyny, mnie też przeraża upływający czas sivle

Do góry