reklama
Kania78
...
Melduję się po weekendzie, nadal obolała :-( zeszłam z silnych przeciwbóli bo żołądek się buntował.
Oliwia poszła dziś w końcu do przedszkola, Gabi ma zapalenie spojówek, katar, kaszel, kiepsko śpi w nocy.
Mąż spisał się na "5" podczas mojej nieobecności a Gabrysia w końcu przekonała się, że tata też potrafi nakarmić i położyć spać. Choć rozstanie z cycem średnio znosi, to mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej. Jutro mam wizytę kontrolną u chirurga, poza tym pierwsze spotkanie w przedszkolu.
Na telefonie podczytuję Was codziennie tylko nie mam czasu kiedy odpisać każdej z Was.
Postaram się od dziś być na bieżąco :-)
Także trzymam kciuki za Frania Emilib, by znalazło się przedszkole :-) I cieszę się, że znalazłaś sobie zajęcie :-) Zawsze to oderwanie się od codzienności :-)
Zdrówka Chorowitkom życzę.
Madziks fryzura zrobiona?
Dziulka ile Leane teraz waży i mierzy? Chyba nie pobiła mojej? Moja jak w domu siedzi to by wiecznie jadła i piła...a zima się zbliża, więc lekko jestem przerażona.
Reszty nie pamiętam...:-(
Lecę bo Gabrynia się obudziła....
Oliwia poszła dziś w końcu do przedszkola, Gabi ma zapalenie spojówek, katar, kaszel, kiepsko śpi w nocy.
Mąż spisał się na "5" podczas mojej nieobecności a Gabrysia w końcu przekonała się, że tata też potrafi nakarmić i położyć spać. Choć rozstanie z cycem średnio znosi, to mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej. Jutro mam wizytę kontrolną u chirurga, poza tym pierwsze spotkanie w przedszkolu.
Na telefonie podczytuję Was codziennie tylko nie mam czasu kiedy odpisać każdej z Was.
Postaram się od dziś być na bieżąco :-)
Także trzymam kciuki za Frania Emilib, by znalazło się przedszkole :-) I cieszę się, że znalazłaś sobie zajęcie :-) Zawsze to oderwanie się od codzienności :-)
Zdrówka Chorowitkom życzę.
Madziks fryzura zrobiona?
Dziulka ile Leane teraz waży i mierzy? Chyba nie pobiła mojej? Moja jak w domu siedzi to by wiecznie jadła i piła...a zima się zbliża, więc lekko jestem przerażona.
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
hej dziewczyny
)
Moje dziewczynki mi ostatnio nie dają pospać Paulina już dzisiaj wstała o 7 rano![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Kania niestety do fryzjera nie trafiłam....a właściwie trafiłam do wszystkich w swojej dzielnicy ale wszędzie musiałam się umawiać a niestety nie mam z kim dziewczynek zostawić bo wszędzie mają tylko na rano a mój Łukasz pracuje do 17 więc na razie z fryzjera nici.....
Dziulka moje też po takich harcach na dworze wracają głodne wtedy to juz wszystko w lodówce znika...ale to dobrze jak po spacerze dzieciaczki mają apetyt i wtedy też lepiej śpią...
Moje dziewczynki mi ostatnio nie dają pospać Paulina już dzisiaj wstała o 7 rano
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Kania niestety do fryzjera nie trafiłam....a właściwie trafiłam do wszystkich w swojej dzielnicy ale wszędzie musiałam się umawiać a niestety nie mam z kim dziewczynek zostawić bo wszędzie mają tylko na rano a mój Łukasz pracuje do 17 więc na razie z fryzjera nici.....
Dziulka moje też po takich harcach na dworze wracają głodne wtedy to juz wszystko w lodówce znika...ale to dobrze jak po spacerze dzieciaczki mają apetyt i wtedy też lepiej śpią...
Halo ja na szybko z telefonu poki mam chwile.
Ciesze sie zecnasze forum dziala widze ze pisza mamy ktorych dawno nie bylo
, zostalonkilka ktore od zawsze byly
. I duzo zniknelo ale najwazniejsze zevpazdziernikowe pisza.
Ja z dziewczynkami w domu, bo gdyby nie moj mezus to by Zuzksvw przedszkolu byla. Chce javpuscic gdzies na kilka godzin tylko to ciezka srawa bo kasy nie ma
.
Kaniulka zdrowka kochana.
Madziks oj nie daja Ci pospac my dzien od zawszd zaczynamy o 6 czasem sie zdarzy zd przed 7
.
Emis super ze mlody do przedszkola i Ty pracujezz i ze sobie radziecie
No nic lece malowac bo teraz mam zajecia plastyczne
z Zuu
Pzdr
edit:
Dziulka, Kania jak ja Wam zazdroszcze, że Wasze dziewczyny jedzą. Oj moja Polcia i owszem apatyt ma, ale Zuzka łojej ją nakarmić toż wyzwanie ;-)
Ciesze sie zecnasze forum dziala widze ze pisza mamy ktorych dawno nie bylo
Ja z dziewczynkami w domu, bo gdyby nie moj mezus to by Zuzksvw przedszkolu byla. Chce javpuscic gdzies na kilka godzin tylko to ciezka srawa bo kasy nie ma
Kaniulka zdrowka kochana.
Madziks oj nie daja Ci pospac my dzien od zawszd zaczynamy o 6 czasem sie zdarzy zd przed 7
Emis super ze mlody do przedszkola i Ty pracujezz i ze sobie radziecie
No nic lece malowac bo teraz mam zajecia plastyczne
Pzdr
edit:
Dziulka, Kania jak ja Wam zazdroszcze, że Wasze dziewczyny jedzą. Oj moja Polcia i owszem apatyt ma, ale Zuzka łojej ją nakarmić toż wyzwanie ;-)
Ostatnia edycja:
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
no moje dziewczyny też jedzą bez problemów....i tylko o to sie modliłam żeby były jadki i obydwie są
)
witam niemalze poludniowo, leane w szkole, a ja z kawa na kompie i gotuje warzywka na salatke z majonezem
lubie pracowac na popoludnie odkad mloda w szkole bo mam prawie caly dzien dla siebie
))) zdaze ugotowac sprzatac itp.
KANIA nasze sie chyba futruja na zime z tym zarciem bo momentami w szoku jestem...wczoraj na obiad miesko bee ale wciela talerz fryteczek, miseczke marchewek miniaturek w sosiku i poprawila ogorkami kiszonymi a potem dwa jogurty. za niedlugo bedzie taniej ja ubrac niz zywic
))) ale ja podobno bylam wiekszy zarlok moja mama mowila mi ze to co leane je to nic w porwnaniu z tym co ja jadlam...
i apetyt i sen -super jak sie wylata a wczoraj sie tak wygonila ze uuuuuuuuu, ja na rolkach szybko jezdze (bardzo), ale zwalnialam zeby mogla mnie dogonic i szalala po calym parku za mna
)
EMILIA super ze masz pracke (sprzatanie? czy cos inszego?) warto zaczac nawet od 2h wazne ze sie zahaczylas gdzies, a potem podlapiesz kontakt gdzies i bedziesz miec wiecej godzin albo i lepsza robote - wiem to po sobie. a Franiu ze w przedszkolu- super- nie martw sie da se rade a jezyki dzieci lapia jak szlak.
wazy 18 kilo i mierzy 110 (chyba tak - jakos nie umiem jej zmierzyc bo ona nie ustoi!!!) i kupuje ubranka na 5 lat niektore marki na 6. but ma 26 lub 27 -tez zalezy Jaki.Hej Dziulka ale masz głodomorka ;-) Niech je na zdrowie :-) A ile waży i mierzy?? Pogoda u nas okropna!!! EmiliaB super, że chodzisz sobie do pracy no i że Franek pójdzie do przedszkola :-)
patrz wyzejDziulka ile Leane teraz waży i mierzy? Chyba nie pobiła mojej? Moja jak w domu siedzi to by wiecznie jadła i piła...a zima się zbliża, więc lekko jestem przerażona.
hej dziewczyny)
i apetyt i sen -super jak sie wylata a wczoraj sie tak wygonila ze uuuuuuuuu, ja na rolkach szybko jezdze (bardzo), ale zwalnialam zeby mogla mnie dogonic i szalala po calym parku za mna
EMILIA super ze masz pracke (sprzatanie? czy cos inszego?) warto zaczac nawet od 2h wazne ze sie zahaczylas gdzies, a potem podlapiesz kontakt gdzies i bedziesz miec wiecej godzin albo i lepsza robote - wiem to po sobie. a Franiu ze w przedszkolu- super- nie martw sie da se rade a jezyki dzieci lapia jak szlak.
Kania78
...
Dziulka to moja przebiła Twoją wagowo, wzrostowo nie :-(
Mnie to trochę martwi, zwłaszcza że może w genach odziedziczyła skłonności...
A Gabrysia odwrotnie, mniej je i to też wybredna ;-)
Także Sarisa sama widzisz, każde jest inne.
A czemu przez męża (jego pracę?) Zuu nie dostała się do przedszkola? Dobrze zrozumiałam?
Madziks szkoda że nie udało się wyjść i zrobić się na bóstwo.
Mnie to trochę martwi, zwłaszcza że może w genach odziedziczyła skłonności...
A Gabrysia odwrotnie, mniej je i to też wybredna ;-)
Także Sarisa sama widzisz, każde jest inne.
A czemu przez męża (jego pracę?) Zuu nie dostała się do przedszkola? Dobrze zrozumiałam?
Madziks szkoda że nie udało się wyjść i zrobić się na bóstwo.
Ostatnia edycja:
SARISKA to Leane jak wrcamy skad a ona glodna to nie powie " glodna jestem" tylko, " daj ciasteczko", mowie ze nie bo bedzie kolacja, a ona " to daj chipsy" mowie ze nie, potem " daj mi chleba" no kurde tu juz wilczysko sie odzywa i ssanie w zoladku, az w koncu " peka" i " Leane jest glodna!!!!!! " i siada na swoj fotel i czeka nieraz nawet 20 minut.
reklama
przypomnialyscie mi ze czas sie wybrac zrobic pasemka bo wygladam jak mop z tymi kudlami a dziecia urodziny wielkie wyprawiam 6pazdziernika dla calej rodzinki -16 osob- wiec i zdjecia beda robic....kurde juz w piatek moja lobuzica konczy 3 latka....ciekawe jak zareaguje na tableta dotykowego
mam nadziejenze sie odwali od mojego telefonu w koncu. dzis bylam w lidlu po ciasteczka i napoje dla calej klasy...ponad 30 ciasteczek i dwie wielkie butle napoju owocowego
ja mam zaniesc a panie juz ustroja i podadza o odpowiedniejnporze
moja juz od soboty pyta kiedy beda baloniki i swieczki...moje swieczki dmuchala ze 3 razy ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ja mam zaniesc a panie juz ustroja i podadza o odpowiedniejnporze