reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

a my mamy zeszyt korespondencyjny dom-szkola i dostalam info ze dzieci beda dostawac za zachowanie i postepy "pogodowe" znaczki, jak sloneczko to znaczy ze ok, jak chmurka tzn ze cos nie tak bylo, np niegrzeczna, jak chmurka z piorunem tzn ze zle. czuje ze moja dostanie same gradobicia heheheh

reklama
hej dziewczyny
My dzisiaj wstałyśmy a właściwie moje dziewczynki o 8.30...ogrnełyśmy się tzn. mama poszła z psami i natknęła sie na faceta który chciał mi ukraść mojego york...HEHEH DOBRY BYŁ....ale ja w czas się zorientowałam jakie ma intencje i wzięłam Fafika na ręce...a facet magicznie zmienił kierunek.....
dziewczynki zjadły śniadanko teraz mam ma w planach umyć sobie włoski...a w ogóle to od tygodnia wybieram się do tego mojego fryzjera i nadal jakoś nie dotarłam.....
obiadek dzisiaj mam bo wczoraj robiłam łazieneczki.....
pralka już pierze więc co teraz tu robić............
zaraz szybko odkurzę i potem jakieś zakupki i czekamy na męża dzisiaj też będzie wcześniej.....

Kasis tak czytam Twoje opisy i tak myślę może zachowanie twojego małego to jakiś sposób na zwrócenie na siebie uwagi....wiesz np. w przedszkolu wśród tylu dzieci chce sie wyróżniać i być w ten sposób zauważalny...a jak przedszkolu mu się to udaje to wtedy w domu robi to samo....ale wiesz wydaje mi się że mu to przejdzie....

Kasis ja uważam że niema aż tak bardzo niegrzecznych dzieci żeby nie dało się ich zmieni albo samo im to nie przejdzie to taki wiek chyba dlatego.....a wiesz może jak przyjdzie na świat rodzeństwo to on się może zupełnie zmienić:-D :)))

Hej ehh jak mnie wkurza to bb wrrr znów mi się pisanie spierdzieliło i zupełnie nie wiem od czego to zależy RYSIU jeżeli tu czasem zaglądasz to napisz jak to rozwiązać. Pamiętam jak kiedys pisałaś, że Ci się tez psuje a później, ze juz wiesz dlaczego. Także proszę podziel się swoim odkryciem :-)ooo tak to jest najgorsz, jak się cos dziecku kaze albo zakaze a przychodzi ktos trzeci i wszytsko psuje wrrremiliab co to znaczy, że jest tragicznie z Frankiem? I że nawet panie to zauważyły? Moze to rozwinąć??kurcze czy wszystkie październikowe dzieciaczki taki "charakterne"? heh a ja myślałąm, ze mój to taki ewenementpogoda u nas okropnazimno, szaro-buro i ponuro

łazieneczki.....[/B]
.....

MADZIKS z mydelkiem czy bez ???:-D:-D:-D:-D usialam sie niezle:))):-D:-D:-D

a ja zaraz do pracy ide. moja glizdusia nie chciala wstac rano tak jej dobrze sie spalo. w szkole bylysmy na styk rowno z dzwonkiem. pieronek maly....

jak zaprowadzilam mala to wzielam sie ciezko za porzadki i obiad.zapiekanka ziemniaczana i kotlety mielone. jak malz z leane mi nabalgania wieczorem to ich po prostu wydusze chyba....

Mi też się wydaje że te "nasze pazdziernikowe dzieciaczki to wszystkie charakterne"

Ja narzekam a Ty Kroma to dopiero masz trójka dzieciaczków dwoje starszych już takie akcje sobie robi tylko czekać aż najmłodszy dołączy:szok: Współczuję!!
madziks niby masz racje że można zmienić dziecko ale nie zawsze to się sprawdza zależy od charakteru dziecka bo mój staje się grzeczny tylko wtedy jak już nic innego nie pomaga to mówię że albo mnie brzuszek boli(póki co działa,ale niedługo brzuszek zniknie) albo że policja jedzie:cool: wtedy Kamil staje się aniołkiem:happy:

[h=5]ufffff.......nastawiłam i powiesiłam dwie pralki prania....umyłam okna w dwóch pokojach i zmieniłam firanki(co przy moim wzroście bez drabiny nie jest takie proste nawet nie chcecie wiedzieć co wyczyniałam z piramidą krzeseł)....odkurzyłam....pościerałam kurze.....odkurzyłam pokoje.....pomyłam podłogi.....zmieniłam pościele.....jeszcze tylko ogarnę troszkę zmywania.....między czasie skutecznie walczyłam z córeczkami które namiętnie mi pomagając dokładały mi roboty....czy o czymś zapomniałam??????????.....a no tak jeszcze śmieci.....[/h]

reklama
Do góry