reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja na szybciusia zamelduję że dzisiaj koło mego domku biegnie maraton dębnowski :-pjak co roku:cool2:ale jak się obudziłam to taki szok przeżyłam:szok:po wczorajszm pluchowatym i ble dniu dzisiaj mamy tak piękne słoneczko że szok:-)to się biegacze ucieszą:-Dtylko ciekawe ilu połamie se nogi na naszych "zdających wszelkie egzaminy" drogach:dry:

reklama
Dziulka, szalejesz w moim stylu :) Też chodziłam na zumbę- fajna sprawa, strasznie wyczerpująca- ale fajna :) Nie wiem czy miałabym siłę iść potem na dicho- szacun!!!

W zeszłym roku chodziłam na kijki ale przestałam, bo mój małżon późno wracał z pracy... Teraz zamierzam reaktywować wieczorne kijki, zobaczymy czy się uda..to aktywność w sam raz dla mnie bo nic nie kosztuje, bez dojazdów- startuję spod domu i znikam na 1,5 h/7km. Jak trochę potrenuję to przejdę na bieganie. Taki jest plan. Przymierzam sie tez do Skalpela Chodakowskiej...ale ciężko się zmobilizować

A u nas Amelka dziś strasznie kasłała...będzie katar jak nic... byliśmy dziś na zakupach wiosennych kupiliśmy wiosenne kurtki trampki ja sobie kupiłam torbę a P. spodnie i komplet sztucców. teraz nam zostało czekać na wiosne...porzadki wiosenne zaczelam juz powoli w szafach dziewczynej juz posprzatałam zostal nasz pokoj i kuchnia

BETI ja na zumbie wyrabiam 2h pod rzad jako jedyna ktora tyle wytrzymuje co sam profesor...:)) a co do tanca- do upadlego moge jechac z koksem rowno:))

my dzisiaj bylismy u tesciowej . zarcia full i wogole fajnie tylko ze ja sie mecze przy stole....

Bry, tak na szybko póki Gabi śpi, dziś mamy szczepienie (trzymajcie kciuki).
W piątek okazało się ze dr na usg się nie pojawi, więc musieliśmy przełożyć na jutro.
W niedzielę chrzcimy, na szczęście o catering nie muszę się martwić, babcie pomogą
Oliwia ma się dobrze, można powiedzieć że za dobrze;-)
Energii do dziwnych pomysłów, histerii jej nie brakuje.
Właśnie się zastanawiam w co ja moją córę wystroję w niedzielę, młodsza kreację już ma, a ja też nie mam o kurczę !!!!

Ida to słonko chyba do mnie wysłałaś, bo w końcu zajrzało i do Nas.
Nogi ktoś połamał wczoraj?
Trzymam kciuki by "szef" zaskoczył Was tą korzystną propozycją.
A na bb bardzo Cię brakuje, więc jak jednak coś tam Wam nie będzie odpowiadać i zrezygnujecie a tym samym będzie Cię tu więcej to ja będę się bardzo cieszyć:-)
E-lona mam nadzieję, że dziś samopoczucie lepsze?
Agusinka oby te Twoje wiosenne zakupy tą wiosnę zmobilizowały:-) I zdrówka dla Amelki, by katar przestał ją męczyć.
Beti u mnie mobilizacja do ćwiczeń jest ale póki co nie mogę :-(
Basia to dobrze, że znalazłaś sposób na mdłości.
Joli77 trzymam kciuki za przedszkole :-) Super, że płytki udało się wybrać bez sprzeczki:-)
Dziulka jak Ci się przejadły truskawki to podeślij do mnie:-)
Szalejesz kobieto:-)

Ostatnia edycja:
Witam z pracy.Jestem w nowym oddziale już.Wyjazd autobusem o 8.10 a na miejscu byłam 8.50 z tym ze mam tylko przejść na drugą stronę ulicy i już w pracy.Tak więc jest git.Dziś jedynie mnie mdliło w autobusie a tak to lepiej się czuję.Pracuję do 14 więc po 15 pewnie będę w domu a autobus mam jakoś 14.20 chyba.
Jutro mam wolne bo mam wizytę u gina i strasznie się boję:confused:
Kamil nadal z kaszlem i katarem ale daje mu syropek i kropelki do noska i lepiej już spał w nocy a tym samym i ja się wyspałam.
Dobra idę robić herbatę i dziś siedzę jako kasjer:dry: zaczynam o 10.
Jutro opiszę więcej o tych ludziach bo jak na razie to nie wiem za dużo i pracuję tylko z jedną babką która była wcześniej zemną bo innych gdzieś indziej poprzenosili.
Zmykam...Miłego dzionka;-)

Ps.U nas słoneczko wychodzi:tak::-)

Witam- u nas też dziś słonko pięknie świeciło- teraz coś się troszkę zachmurzyło- od jutra ma niby padać :-(
Basia-na pewno się zadomowisz w nowym miejscu pracy, a jutro tez będzie ok.
Kania- u nas Gabi też ostatnio wpada w histerie i jeszcze jak coś jest nie po jej myśli to strzela focha:-)
Trzymam kciuki za szczepienie.To w niedzielę wielki dzień - fajnie że babcie pomogą ;-)

Dziulka ja też się pisze na te truskawki:)
Miłego popołudnia:-)

Ja już w domku.W pracy nawet ok.
Gotuję właśnie ziemniaki z pulpetami w sosie pomidorowym.
Kania i jak po szczepieniu?
Joli właśnie Kamil ma akie dni że wczoraj był super grzeczny a dziś diabełek z niego:baffled:
I w ogóle wracają mega histerie a myślałam że ten etap mamy za sobą:sad:
Dziś piękna pogoda może nie aż tak super ciepło ale jest słoneczko i duża poprawa więc może wiosna nadejdzie już niedługo.

Ok zmykam;**

reklama
HAAA! u nas też już cały dzień świeciło sloneczko. na termometrze u mnie za oknam na słońcu by lo 20 ale na zegarze przy ulicy było 10 'C ale ważne że już słońce wyszło już inaczej się człowieki czują :-):-):-):-):-)
Lekarza obskoczyłyśmy dzisiaj też stwierdziła że to jest przeziębienie tylko taki lekki katarek a kaszel powodował drapiący migdał po którym ów katarek sobie spływał do środka a nie przez nosek mamy zalecony spacer codziennie bo powietrze fajne wilgotne żeby tak conajmniej 20 minut chodzić pod warunkiem że nie bedzie zimno i spray do nosa. kupiłam avamys fakt taki nie był bo 40 zl ale warty jest i wydajny i młoda sama sobie psika do nosa tym.

Dziula ja to też się piszę na truskaki ale jak byś miała poziomki:happy::happy::happy:

Do góry