reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ona sklepowy sama nie robiłam ale zazwyczaj w zimę i wiosną bo tak to wcina pomidorki od babci z ogrodka ale nic jej po nim nie jest a z keczupkiem to i nawet kotlety sojowe sa dobre

reklama
Moja kiszone też lubi, od niedawna ale polubiła :-) a szpinak to tak sobie, z keczupem muszę uważać bo ją sypie po pomidorach.

jakby sie okazalo ze moja nie mogla jesc keczupku to bym chyba go w domu nie mogla trzymac a czy wasze dzieci tez lubia sie bawic w wannie w bardzo cieplej wodzie?

Agusinka moja uwielbia, ale nadal woli wanienkę od wanny.
Dziś w sumie we dwie się kąpałyśmy w wannie pełnej piany, wysiedziałyśmy się aż się pomarszczyłyśmy ;-)

moje jak się w wannie bawią to w dużej ale tak tak jest cieplo tak paruje że ja nie siedze w nimi w łazience same sie bawia umyje je tylko i wychodzą ufff to nie tylko moje juz w tak mlodym wieku lubia cieple kapiele

Generalnie Oliwia gorącej wody nie lubi, zresztą przy jej azs unikamy gorących kąpieli ale dziś troszkę sobie pofolgowałyśmy. Nie parowało ale ciepło było, bo ja też nie mogę się w gorącej wodzie kąpać na chwilę obecną.

reklama
Oj ukrop to i ja lubię a moja niunia bardzo mocno nie. Kapać to on może się non stop. Wanienka od 2 miesięcy już poszła w niepamięć i jest tylko składnicą na zabawki do kąpieli i będzie miską no do prania zasłonek :-D

Do góry