reklama
a co u nas?? bylam w pracy dzisiaj a raczej w kieracie! matko co sie wyrabialo!!!!!!!od godziny 14h ( akurat skonczylam) wszelkie czekoladki bomobnierki -30% a zabawki i dekoracje swiateczne -50, wiec ludzi sie napralo juz o 13h doprali koszyki i wozki i stali przed kasami bo do 14h promocje nei wskakiwaly na kase! co za widok, zdychalam!!!!!!tlum ludzi az czarno stoi i nic nie robi tylko patrza na zegarki a przy kasie NIKOGO, siedzi 6 kasjerek i niekogo kto cos kupuje kazdy czeka! az dyro zszedl sie posmiac!!! normalnie atak na sklep hahah)
a jutro pracujemy w strojach wieczorowych ,odwalone ze szok tylko identyfikatory mamy miec na sobie. ide wczesniej do pracy przygotowac wigilie z kolezanka i szefowa no i potem robota
ahhha wczoraj sie wazylam i 17 kilo!!! pewnie teraz do konca roku jakies 3 przytyje ale po nowym roku od nowa jazda!!!!
a jutro pracujemy w strojach wieczorowych ,odwalone ze szok tylko identyfikatory mamy miec na sobie. ide wczesniej do pracy przygotowac wigilie z kolezanka i szefowa no i potem robota
ahhha wczoraj sie wazylam i 17 kilo!!! pewnie teraz do konca roku jakies 3 przytyje ale po nowym roku od nowa jazda!!!!
Zdrowych, pogodnych, szczęśliwych i białych Świąt Bożego Narodzenia życzymy my. :-)
Kania porządki jakoś tam poszły, ale i tak wszystkiego nie zrobiłam, bo chęci nie miałam. W planach mam ciąg dalszy sprzątania po świętach, tak powolutku, byle do przodu.
Laurze dawałam jabłka na jej problem, ale nie wiem czy surowe coś dają czy to ma być jakaś forma przetworzona.
Happy i jak pichcenie Ci poszło? Amelka z braćmi już szaleje czy nadal onieśmielona?
A ja sobie zjadłam połowę śniadania (chleba brakło) i czekam aż mąż wróci z zakupów, ale chyba szybko to nie nastąpi, bo dzwonił i stwierdził, że połowa miasteczka jest w delikatesach, a druga połowa pewnie w biedronie. Ja uda mu się wrócić to coś zaczniemy do jedzenia robić, ale szału nie będzie, bo po co robić tony jedzenia na 2 osoby dorosłe i 2 dzieci.
Kania porządki jakoś tam poszły, ale i tak wszystkiego nie zrobiłam, bo chęci nie miałam. W planach mam ciąg dalszy sprzątania po świętach, tak powolutku, byle do przodu.
Laurze dawałam jabłka na jej problem, ale nie wiem czy surowe coś dają czy to ma być jakaś forma przetworzona.
Happy i jak pichcenie Ci poszło? Amelka z braćmi już szaleje czy nadal onieśmielona?
A ja sobie zjadłam połowę śniadania (chleba brakło) i czekam aż mąż wróci z zakupów, ale chyba szybko to nie nastąpi, bo dzwonił i stwierdził, że połowa miasteczka jest w delikatesach, a druga połowa pewnie w biedronie. Ja uda mu się wrócić to coś zaczniemy do jedzenia robić, ale szału nie będzie, bo po co robić tony jedzenia na 2 osoby dorosłe i 2 dzieci.
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
casperkowamama:)
Zaciekawiona BB
Zdrowych i pogodnych Swiat spelnienia marzen od calej rodzinki Casperka
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
Piękną gwiazdę przed nadchodzącymi świętami,
Niosę Tobie razem z życzeniami,
Niech się spełni Twe marzenie,
W nadchodzące Boże Narodzenie,
Jeśli taka Twa ochota,
Sprawię aby była gwiazdka złota,
Bo gdy widzisz spadającą z nieba,
Nie wypada nic innego, marzyć trzeba!
Jedna gwiazda drugiej gwiazdce zamrugała,
I choineczka świeci cała,
Każdy wie że marzyć trzeba,
Każdy chce tej pięknej gwiazdki prosto z nieba!
http://lecimyzzyczeniami.pl/pl/zyczenia/1fc9fc156bd3309da2ac6e09580cbcd7
Niosę Tobie razem z życzeniami,
Niech się spełni Twe marzenie,
W nadchodzące Boże Narodzenie,
Jeśli taka Twa ochota,
Sprawię aby była gwiazdka złota,
Bo gdy widzisz spadającą z nieba,
Nie wypada nic innego, marzyć trzeba!
Jedna gwiazda drugiej gwiazdce zamrugała,
I choineczka świeci cała,
Każdy wie że marzyć trzeba,
Każdy chce tej pięknej gwiazdki prosto z nieba!
http://lecimyzzyczeniami.pl/pl/zyczenia/1fc9fc156bd3309da2ac6e09580cbcd7