reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
E-lona i jak porządki? Poszły do przodu? Oliwia jakiś czas temu też miała z tym problem i u nas pomogło picie w większej ilości, zwłaszcza wody albo wody z sokiem jabłkowym. A co do ciasta to zrobiłam "Rafałka", no i pierniczki mam upieczone ale podobno twarde jak skała...
Dawidowe super, że Wigilia w pracy się udała:-) Spokojnego ogarniania niedzielnego planu :-) Mam nadzieję, że Laura już zdrowa :-)

KANIA nie zazdrosny - wie ze sie przyjaznimy i ciagle ze soba kontaktujemy ( a ze sie pdoobamy sobie na wzajem to sie domysla:ppp widzial jak prof patrzy na mnie i widzial jak mnie docenia i lubi :))

RENATA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sliczne imie:))))))

a tak wogole to u nas jest masakra w robocie... padne na pysk.. jutro do roboty i wponeidzialek.. normalnei zdechne......

u nas w pracy kolezanki maz sie przebral za mikolaja ( niski grubszy facet wiec pasowalo rowno) no i maz przyszedl z Leane to kurde glizda wpadla w paanike!!!! ryk i koniec ona nie zrobi se zdjecia z mikolajem a cukierka mu z reki wytargala...:)

Wielkie gratki Renia!!!!!!!!!! 3majcie się cieplutko...
Moje dziecie siedzi ze mną przy kompie teraz i sie cieszy z wielkiej buzi u Dziuli :-) czekam az jej się weźmie i zachce spać bo trochę później na spała w dzień bo byli z tatą na zakupach

Mega gratulacje dla Renatki:-):-):-)
A to prezent sobie sprawiła pod choinkę:-)- najlepszy, jaki można było:tak:.Niech rośnie śliczny,mądry i zdrowy :***
Elona- tak, w końcu jednak byłam zadowolona , nie było tak źle :-p;-).No i zobaczyłam, jak ta gra wygląda:tak:.
My wczoraj, ku zachwytowi Amelki, ubraliśmy wreszcie choinkę. Była pod takim wrażeniem, że do 22.00 szalała i nie mogła zasnąć.A i teraz przez sen "Min-Kołaj" gada:-D.
W ogóle to wczoraj zareagowała na braci rykiem- nie pamiętała ich już:-(...A jak już przywykła, to i tak była taka onieśmielona, że prawie się nie odzywała, no i w ogóle była tak grzeczna cały dzień, że w szoku byliśmy:-D.Po śniadanku pojechaliśmy do miasta na drobne zakupy- fajnie było, bo na deptaku orkiestra jazzowa grała świąteczne piosenki, poprzebierani w zabawne kostiumy (bałwanek, Mikołaj, renifer i nie pamiętam, co tam jeszcze).Amelka miała radochę.I wszystko fajnie, gdyby nie to ziiiimno:baffled::no:.A dzisiaj wiatr ma do 80km/h dochodzić.
A ponieważ na dziś szaleństwo w kuchni zaplanowałam, pieczenie, gotowanie itd, to przechlapane, że towarzystwa z Niunią na dwór wygonić na jakiś spacer nie mogę.No, nic, jakoś damy radę.I mam nadzieję, że nawet może uda nam się na 10 minut razem nad morze wyskoczyć, popatrzec na sztorm:tak:.
Teraz chyba już wstawię szynkę, niech się piecze i jakoś zaplanuję sobie "grafik " , by to pichcenie w miarę sprawnie mi poszło, by się nie miotać w tej kuchni do północy:-p.
Miłego dzionka Wam wszystkim i mam nadzieje, że jeszcze tu będziecie zaglądać :***

Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, odpoczynku od zawieruchy codzienności, miłych spotkań przy świątecznym stole i ogromnej ilości wymarzonych prezentów
życzy emiliab i cała jej rodzinka

images

Halo. Nadrabialam moja nieobecnosc na forum i jeszcze kilka stron mi zostalo, ale obawiam sie ze nie uda mi sie tego zrobic ;).
Kanius pierniczki zmiekna jak wyjmiesz je z pudelka. Ja mam szczelnie zamkniete, bo wole twarde.
Agusinka dodalam, sorki ze tak dlugo to trwalo.
Happy to masz wxzystkie dzieciaczki fajnie :).
To koncze bo male wstalo.

reklama
Ja też wpadam na chwilkę i życzę wam wszystkim:
Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki, upłyną piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole, w kochającym, pełnym miłości gronie. Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny Wieczór upłynie w szczęściu i radości, przy staropolskich kolędach,
daniach wigilijnych i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt!
Jola z rodzinką

Do góry