reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ALICJA no niezle :)) podryw na calego:)) co bedzie potem??:))))))))))a co do drzemek to moja ma 1 od 13h okolo do 15.30-16h. a co do mowienia to zez gadala o sobie w 3 os. l.p albo w drugiej ale zwrocilam uwage kiedys ze trzeba mowic JA a nie ty albo ona, ze ty mowi sie do mamusi tatusia i babci, a ona to mowi sie o kims trzecim np kotku.

ooo wlasnie sie obudzila glizdencja... spadam:)

dzis wieczorem bedzie szal!!!!!!!!:))))))))

a na zamkneitym wrzucilam fotki

reklama
Kochaniutkie mam duuużoooo orzechów włoskich....podesłać prosze jakieś sprawdzone przepisy na jakieś ciasto ciastka żeby z orzechami było i mi nie zalegało...w necie jest dużo ale chce sprawdzony i prosty bo jak by nie było cukiernikiem jestem :-) dziula lece zobaczyć fotki

Witam.Moje dziecko właśnie wykąpane,najedzone padło w sypialni.Mówił że mam go wykąpać bo on siły nie ma i idzie spać to go wykąpałam,zjadł mleczko i od razu zasnął ..powinien tak do rana spać:tak:
Nie spał popołudniu.
My jak dziś zawędrowaliśmy na ten bilans ok.10.30 do przychodni to wyszliśmy o 13:szok: chyba z 40 sześciolatków było do szczepienia i dwa bilanse no i 10 chorych:confused2: ale byliśmy przed chorymi i jako pierwsi na bilansie.
Jutro przedszkole na 9.00 aż się boję.

hej

Dziulka a ile masz wzrostu?
ja chciałabym schudnąć 7-10 kg :no: I mam nadzieje, ze mi się to uda.

Sarisa z tego co doczytałam to Dziula daje pieczarki a pieczrki można. Felipe już od dawna je je. Szesnasto miesięczna córka mojej przyjaciółki już je tez od jakiegos czasu. Nawet chyba w którychs słoiczkach obiadowych były juz od 9 m.ż.

U mnie młodsze dzieci śpi od jakiejs godzinki. Starsz ogląda bajke a mąż bierze prysznic. Ja byłam u szwagierki i niedawno wróciłam.

Hejo ja też tylko na chwilę bo dziś sesyje zrobiłam Polci bo dziś 4 miesiące skończyła więc trzeba było strzelnąć.
Dziula widziałam Cię na FB wow :-).
Kania,Joli krócej się nie dało ;-)

jestem szesliwa i padnieta:)

zumba dzisiaj to szok!!! dwie nowe choreografie jedna strasznei skomplikowana i baaardzo wypotna, a druga spoko :)) na drugiej piosence oczywiscie wzial mnie na scene;)))) serio: na kazdych zajeciach przed grupa 40 lasek daje czadu....po zajeciach dzisiaj podeszlam i zrobilam sobie zdjecie z moim prof ale wrzuce jutro bo ten pan co obok mnei siedzi to padnie albo na zawal albo mnei zabije:))))

poza tym popoludniu wyszlam z glizda na spacer i do sklepu to pol marketu w 5 min chciala mi wpakowac do wozka.... jakies kurna makarony ktorych w domu mam tone, jakies gotowe dania itp... chyba ktoregos dnia kaze jej se wybrac co chce zjesc i jej to kupie:)))))))))) zobaczymy co wtedy:)

a FR wlasnie nakopala do dupska Wlochom w meczu 2-1 :))))))))))))))))))))))))

Hejo ja tylko na chwile. Bo muszę uszyć pod drzwi taki wiatrołap bo jakiś przeciąg pod drzwami czuje. Jejku ja bym tyle rzeczy zrobiła, ale czasu nie ma oj nie mam :-(. Pozdrawiam Was wszystkie miłego dnia

reklama
Do góry