reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli ja nie śpię od 4 :eek: Kamil mnie obudził bo bajkę chciał mówię mu że jest noc a ten w ryk bo on chce bajkę o śwince:oo:
No to włączyłam mu i dalej miałam zamiar spać ale ciągle tylko mamuśka mamuśka:confused2: potem mąż wstawał i po spaniu już całkiem było:baffled:

reklama
u Was też jest taka pieruńska pogoda za oknem? :eek::confused2: ni to pada, nie nie pada - aż się z domu odechciewa wychodzić...
Muszę się pochwalić, że od wczoraj jestem rudo-blondowa :laugh2: z czarnych włosów fryzjerka w 3h zrobiła mi jasne i teraz jak patrzę w lustro to ni chu chu siebie poznać nie mogę.
I jakoś mi dziwnie tak. Wczoraj jak Panowie z pizzerii znajdującej się na wprost mojego bloku mnie zobaczyli to zaczęli się drzeć pytając gdzie się "ich" czarnula podziała :-D bo byli pewni, że ja z tym czarnym to tak naturalnie mam a tu ZONK :-p ciekawe tylko ile wytrzymam w tych rudościach :confused::ninja2::cool: A wygląda to +/- tak:

images
tylko jest nieco bardziej "rażący" i jakimś cudem go przygasić muszę :rofl2:

BAŚKA GRATULACJE!!! w końcu macie możliwość pójścia na swoje i uwolnienia się od tej chorej atmosfery. Teraz już może być tylko lepiej. Zdecydowanie!
AGNIESZKA chętnie sama na "jesteś bogiem" bym się wybrała. Ale w sumie nie ze względu na PFK, bo ten film w pewnych kluczowych kwestiach bardzo rozmija się z rzeczywistością, ale z samej ciekawości. W sumie śmieszy mnie to trochę, że wystarczył jeden (dobry?) film a nagle znalazło się miliard nowych fanów tejże grupy HH :szok::-D którzy przed wejściem "JB" do kin w ogóle nic o Paktofonice nie wiedzieli i jedyną nutą, która znali były "chwile ulotne" i "jesteś bogiem" nooo ale komercha to komercha jak by nie było ;-)
KROMA :* Pracusiu (dla IDKA tyż) i mam nadzieję, że Twoje 2 Urwisy szybko przyzwyczają się do nowej sytuacji.
KANIU odebrałaś już wyniki badań? Wszystko ok? Dobrze, że u Twojego brata tylko na zszyciu głowy się skończyło...
EMIŚ fajnie, że udało się Wam miło czas we 4 spędzić i oby takich chwil zdecydowanie więcej było.
HAPPY napisz co tam u Was słychać. plis :zawstydzona/y:

i na razie tyle nadrobiłam. Później cusik dopiszę tylko Alicję muszę "obłaskawić", bo stoi nade mną i marudzi :no:

makuc ja Ci powiem ze mi właśnie taki kolorek bardzo się podoba:tak: moja szwagierka była blondi i sobie zrobiła taki rażący kolorek rudości-blondu i bosko wygląda :-) ale ja niestety nie mogę bo mąż powiedział że z domu mnie wyrzuci jak taki sobie zrobię:-D:-D A tak poważnie to mi jasne włoski nie pasują tylko brązy więc muszę mieć takie:baffled:

Makuc swietny kolor!!! Tez mysle o podobnym.P.S u mnie tez beznadzijn pogoda

Baska tak w ogole to gratuluje znalzienia mieszkania ,wyobrazam sobie jak sie cieszysz na mysl o wyprowadzce:-)

Moim dzieciom w nocy odchcialo sie spac,my spimy we czworke w sypialni i wyszlo,ze chlopaki obaj sie obudzili i im sie spac przez godzin nie chcialo..:confused2::baffled: wiec od rana mam bol glowy i jestem niewyspana :confused2:

Makuc kolor ciekawy a moze bys dala swoje foto a nie jakies +- u nas tez leci ten film w miescie obok wybieramy sie na week tylko musze jeszcze z mamunia pogadac ja ide z ciekawisci chociaz muzyka nie jest mi obca bo moj k jest zwolennikiem takiej muzyki zreszta jak leci u nas cos polskiego to wstyd nie isc jedynie na kac wawa nie bylam bo to byl wiekszy wstyd hehe

Baska moj kuba tez ostatnio budzi sie o 4 ale laduje u mnie i do 7 pospi jeszcze
Kania jakie ty badania bylas robic?i czemu ja o niczym niewiem?pisz tu raz dwa!
Chcialam kubie ostatnio kupic gumowce bi cuagle pada i pada i co zadne na niego nie pasuje noga wchodzi do polowy i basta musialabym mu polamac nogi by cale stopy weszly to samo z kozakami niewiem jak ja mu buty na zime kupie

sheeney oj żebyś wiedziała uśmiech mi nie schodzi z buzi:laugh2: a w dniu wyprowadzki będę wniebowzięta w końcu spokój,cisza i nikt mi nie będzie buszował po pokoju :sorry:

wioli Kamil tak robi jak coś mu dolega ale badał go dziś pediatra i nic nie stwierdził no tylko tyle że on alergiczny może być bo ma katar i kaszle:crazy: no i myślę że być może na sierść kota lub psa bo ja też mam a szwagierka ma 5 kotów i 4 psy:szok: a te koty i psy latają po domu,podwórku więc miały ma z nimi styczność ale już niedługo normalnie aż chyba sobie zapodam suwaczka ze szczęścia:rolleyes:

WIOLI zaangażuję męża jak wróci i wstawię ;-)

właśnie odliczam minuty do położenia Alicji spać, gdyż podobnie jak SHEENEY, miałam nocne "czuwanie" i teraz głowa mnie zdecydowanie za bardzo boli :no: mam tylko nadzieję, że me dziecię nie wywinie mi jakiegoś numeru i np. nie zdecyduje, że jednak dzisiaj drzemki niet.
BAŚKA mój ślubny też rudości nie lubi ale do tej jakoś się przekonał :laugh2: docelowo na głowie jasny blond mam mieć ale po dekoloryzacji muszę trochę z innym "czymś" na głowie pocierpieć.
WIOLI czyżby Kuba miał wysokie podbicie? Kozaki jeszcze rozpinane spokojnie możesz kupić i będzie git ale z kaloszami rzeczywiście już jest mało kolorowo.

Makuc, Wioli dzięki, testy tarczycowe robiłam.
Makuc chciałabym Cię zobaczyć w tych włosach, bo kolor mnie się bardzo podoba.
Ida dzięki za mega wypasiony post i w końcu coś o sobie, Misi, pracy :-) a co do nerwowości to właśnie wynika z niedoczynności tarczycy, szkoda że mój mąż nie może tego pojąć ale cóż jego problem, nie mój.
Baśka cieszę się naprawdę a teściowa to Ci teraz może...no i super, że Kamil już zdrowy.
Wioli to może trzewiki na zimę ocieplane a są też takie kaloszki krótsze.
Sheeney zatem życzę wsypania w ciągu dnia, i chłopaków drzemki, moja córa nad ranem też ląduje u Nas w łóżku i rzadko zasypia, zwykle to chce układać puzzle albo czytać bajeczki.
Dawidowe mam nadzieję, że ból gardła minął a Laurę niech żadne choróbsko nie rozbiera.
Dziulka jakmam co wieczór "teatrzyk" i co mam zrobić...
E-lona, Sarisa gdzieś się zapodziały?
Alicja, Mała_mi, Doris, Roxannka, napiszcie co u Was?

Jeśli kogoś pominęłam to sorki ale dziś naprawdę nie mam głowy do niczego... O 17.30 mam wizytę u gina i stresuje się na maxa, poza tym z mężem średnio, ale to już zaczyna być standardem, zawiodłam się na nim.

Ostatnia edycja:
reklama
witam na szybko wp zerwie.. u nas zaraz bedzie chyba burza i ja wracam do pracy na 15.30. oj nei chce mi sie....

KANIUS pogadaj z chlopem albo napisz mu list tak jak ja zrobilam i powiem ci ze zadzialalo takie " w pysk" na pismie chlopu:)))a co do gina to trzymam kciuki:))) moja koelzanka z pracy jest w ciazy i prawdopodbnie ma blizniaki bo to 3 miesiac a wyglada jak ja w 7. a ich pokolenie jest wlasnei "blizniakowate". ma tez syna z pierwszego malzenstwa 9 letniego.
BASKA zapomnialam Ci wczoraj skrobnac -super ze bedziecie na swoim!!! zadna klipa ci nei bedzie mieszac w zyciorysie!
a tak pzoa tym to moja gwiazdeczka wczoraj psozla spac bez tatrzyku az normalnie mialam ochote speiwac z radosci.... dzisiaj rano za to poplakusiala sie troszke jak ja musialam zostawic ale potem jak zniklam to byla cala hepi.dzwonilam teraz do niani to ladnei sobie pojadla i fajnie sie bawila do poludnia, jedyne co to Timéo nie ma prawa jej dotknac wlosow bo od razu na niego drze gebe, nie ma prawa jej tykac dudusia i niebieskiego koleczka.

a mam pytanie: czy wasze dzieci jedza paste do zebow??? od jakiegos czasu juz myjemy zabki wieczorem, mloda to bardzo polubilo tylko zre paste do zebow a jak ma plukac buzie to pol wody z pasta wypija pol wypluje... malo tego jak ja namydle to lize mydlo z reki np i sybko splukuje woda... cholera jak piernie to banieczki beda sie unosic w powietrzu....

a moja madry chlop jedzac z Leane przedwczoraj kolacje pil sobie winko, Leane zawolala ze ona tez chce no to moj dal umoczyc dziobek Leane w kieliszku z mysla ze zaraz bedzie pluc na hektary, a Leane " daj jeszcze winko!!! daj!!!":baffled: maz mowil ze tego sie kurde nei spodziewal ale oczywiscie jej nei dal. dal jej inny kieliszek i soczek z pozeczki -tez koloru winka:ppp czort maly nooo....

musze spadac do roboty... jutro wolne mam ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.no to do wieczorka:))

Do góry