reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ja odkąd spaliłam dwa czajniki w krótkim czasie stwierdziłam, że już nieważne rachunki za prąd, trzeba wracać do czajnika elektrycznego ;-)

mamaagusi padłam ;-)
mój tylko na półki włazi - wcześniej wszystko z nich wyrzucając na podłogę. Albo moje ubrania albo moje książki, zależy w którym miejscu ma ochotę sobie posiedzieć...
e-lona opisać Ci cały proces? ;-)

Jak już tak mówimy o dziwnościach naszych dzieci, to mojego dzisiaj znalazłam w piekarniku:szok: Tak wiec alicja chyba wolałabym to kaszę mannę wysypaną;-) Dobrze że u nas się go bardzo rzadko używa. Jeśli chodzi o palniki to dwa przednie odpadają przy gotowaniu bo to niebezpieczna, sięga bez problemu do nich. Lubi też wrzuca różne inne rzeczy na kuchenkę jak ja np gotuję coś:eek:

mamaagusi dobre :-) jak ona tam weszła, mój do szafy wchodzi przesuwanej ale tam dużo miejsca jest :-)
Kahaa- dawaj mi kopa mam ochotę na sado a tak dosłownie to mnie nie było bo miałam koleżankę kolejną i mam dość dzieciaków, wymęczyły mnie.
Natolin- to u nas już przekręca palniki, ja mam elektryczną i ciągle muszę pilnować, a czajnik odstawiam daleko, bo ostatnio zdjął tylko tam na szczęście letnia woda była. A Pudzian to pomysłowy jak sobie jeż-dzik podstawił.
Mała Mi- piekarnik o boże :szok:, że otworzył skubany :szok:

a co do fotek, to nawet najbrzydsza kobieta na ślubie wygląda ładnie, chyba, że celowo nie zadbała o siebie, po to jest ten dzień, żeby wyglądać ładnie. Chociaż ja miałam pecha i mi włosy na rudo pofarbowali na dzień przed ślubem, ale jak to Ida mówi dobra tapeta i cuda działa. No pewnie, że jakbym wystawiła wam moją fotkę z rana jak wstaję to byście już nie słodziły mi na bank :-)

Ostatnia edycja:
mała mi mój piekarnika używa jako schodów do dostania się do palników.
do dwóch pierwszych sięga już od dawna.
mówiłam już, że nienawidzę aneksu? :wściekła/y::angry:

kroma ja która nie słodzę, jestem pewna, że akurat Ty mogłabyś wstawić swoją fotkę nawet z rana :-)
a tak gwoli wyjaśnienia jeszcze to mi nie chodziło o zdjęcia ślubne, tylko ogólnie.
chociaż nie zgadzam się z tym, że każda dziewczyna ładnie wyglądała na ślubie, widziałam już conajmniej kilka panien młodych wcale nie wyglądających ładnie.

a jeszcze co do Pudzianka to on niestety doskonale wie, gdzie co ma podstawić, żeby dosięgnąć i w zasadzie nie ma już bezpiecznego miejsca w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Nat jak Ty qrcze czajniki mogłaś spalić?
pewnie poczekała aż się cała woda wygotuje:-p

Jak już tak mówimy o dziwnościach naszych dzieci, to mojego dzisiaj znalazłam w piekarniku:szok: Tak wiec alicja chyba wolałabym to kaszę mannę wysypaną;-) Dobrze że u nas się go bardzo rzadko używa. Jeśli chodzi o palniki to dwa przednie odpadają przy gotowaniu bo to niebezpieczna, sięga bez problemu do nich. Lubi też wrzuca różne inne rzeczy na kuchenkę jak ja np gotuję coś:eek:
przebiłaś mnie:szok::szok::szok:

Do góry