Dzień dobry
w końcu czas na główny znalazłam.
Robotje zdecydowanie mniej, niż miało to miejsce wczoraj, się zapowiada, więc ma nadzieja na nadrobienie wszystkiego jest póki co żywa :-):-)
ALICJA wczoraj trochę po 5 Iś Was obudziła? O łaaa.... współczuję (zresztą widzę, że i
HAPPY nie ma w tej kwestii lepiej
i
KROMA niestety też) ciekawe czy dzisiaj udało się Wam nieco dłużej pospać?
KANIU męża nagrać, nie nagrałam ale jak odnajde pewne video to Wam wrzucę na moment co byście się pośmiać mogły
gdyż udało mi się "uchwycic" jak na weselu przyjaciela zaczął "wolne rymy" na scenie tworzyć. Mina gości - bezcenna
współczuję zastrzyków. Twój mąż ma wprawę, skoro daje radę Ci je robić? ja mojemu chyba bym nie dała sobie czegokolwiek wbijać.
KROMA ale mama nie konsultowała tego z Wami (chodzi mi o zmianę mieszkania), czy po prostu nie chciała, żebyście je wykupili? przykre to. doczytałam. Dziwne, że tak postąpiła z tą nagłą zamianą
ROXI fajnie, że się zamedowałaś chociać. Mam nadzieję, że Ptysiowa buzia po żłobku będzie nadal wygladała tak dobrze jak teraz.
DORIS to, że nie było dzisiaj Pani "namolnej" oznacza, że kontrola zakończona w końcu? Ty i dieta? oszalałaś Kobieto? ;-)
przecie z Ciebie laska taka, że ja pierdziu a Ty się jeszcze tu wyszczuplić chcesz. Chociaż, mimo iż uważam, że niepotrzebnie coś z dieta kombinujesz, to kciuki za jej powodzenie trzymam. o!
RAGNA zdrówka dla Hani! jak się dzisiaj Twoje mała kobitka czuje? katar mija powoli?
MAŁA_MI dopiero doczytałam o wczorajszej akcji z brakiem wody u Was
masakra jakaś. Dobrze przynajmniej, że w nocy juz wszystko naprawili, bo teraz bytowanie bez wody to jest bardzo trudna sprawa. Jeszcze człowiek dorosły spokojnie da sobie radę ale z dzieckiem jest już znacznie trudniej.\
IDA odznaka i dla CIebie leci:
odnośnie wody to my ALicji już dlugo taka zwykłą butelkową, nieprzegotowana dajemy i w sumie jakoś specjalnie na jej markę nie patrzę. Nigdy nic jej nie było, więc nie sądzę, żę trzeba się już w jej gotowanie bawić. Zresztą Alicja i taką zwykłą kranówę pija czasami (przegotowana of kors).
HAPPY szkoda, że jednak nie udało Wam się wczoraj śniegowej sesji zdjęciowej zaliczyć.
E-LONA trudną kartkówkę dzieciakom zrobilaś?
IKAA zazdroszę zapału do pracy. Jakby Cię przypadkiem dzisiaj wena na sprzątanie nie opuściła jeszcze to ja do siebie zapraszam :-) co Ty na to? a w KFC to ja wieki nie byłam
c.d.n.