reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi zapraszam na zamknięty...

Wiecie,co mój Kuba dzisiaj wymyślił? Chociaż nie,już kiedyś mnie o to prosił. Poprosił mnie,abym sprawdzała,jak brzmią rózne słowa w języku...chińskim:tak:. Co gorsza,chciał,żebym mu je napisała:szok:. Angielski mu nie wystarcza;-). Już sobie zapisał kilka słów. Stronę ze słownikiem dodaliśmy do ulubionych:tak:. Masakra! I co ja mam z nim zrobić:baffled:?

reklama
czesc dziewczyny ja tylko na chwilke bo napawam sie obecnoscia mojego k w domu;-):-Djutro rano wszystko nadrobie jesli dzisiaj jakas imprezka na bb to stukam sie z wami!do jutra papa

dziewczyny ja się po mału będę żegnała.
śpię z małym w pokoju, bo mąż ogląda mecz, zresztą tu jest tak chłodno i przyjemnie, a tam mąż oczywiście zrobił saunę ;-)
Roxannka oczywiście tenis kobiet też jest grany ;-) ale nie aż tak jak piłka nożna. Fanatyk to może za duże słowo, ale świra ma kompletnego.

ja miałam parcie na turecki i sama się go nauczyłam. W efekcie całkiem normalnie się nim posługuje. Troche gramatyka kuleje ale już mam kilka książek. Teraz powinnam się się zabrać za gramatyke innego języka bo znam na tyle że większość zrozumiem, wypowiem się kali kochać kali zjeść ale pisać heh za diabła nie jestem wstanie zapamiętać wszystkich liter

nat, a na legii był na żywo w czwartek czy w tv oglądał ? dobrej nocki życze!

wioli, naciesz się naciesz :-) ja się stukam piffkiem dzisiaj :cool2:

Jutro mąż ma dyżur poranny, więc zabiera Patryka po przebudzeniu do salonu, a ja śpie do oporu :rofl2::-)

1) rysiek, ubuziaj Miłka ode mnie!!! to takie zdrowotne buziale są i zadziałać musieją:tak:
2)elwirka, no no no:-)100 lat!!!
3) emiś, ajajaj... życzę z całego serducha żeby problem został szybko CHOCIAŻ zaleczony:tak::***
4) kroma, choróbskom Idulec rzecze: "paszły won!!!":tak:
5) beti, ten problem nazywa się "nie umiem docenić dobrodziejstw danych przez los":-p:-D:-D:-Dtrza zadzwonic do mnie było, jakbym ci kołysankę zaśpiewała, padłabyś w chwilę/moment:rofl2:(na siłę byś zasnęła, zeby tego dłuzej nie słuchać - wiem, bo moja córa tak robi:-D)więc polecam się na przyszłość:rofl2:
ps. przygoda z kawą hmmmmm na miarę możliwości październikowych naszych dziecków, co?:-D
6) cass, niestety nie mam możliwości ci pomóc.... tulam mocno!!!!!!!!!!
7)dawidowe, o kurczę, masz cierpliwość kobieto! ja jakbym miała czekać na drzemkę Misi żeby śniadanie wtrząchnać to bym zdechła chyba, tym bardziej że na czczo tabsy biorę i żołądek ma nadzieję na więcej:-Di zazdraszczam mozliwości takich szaleństw zakupowo-zabawkowych...u mnie niestety tylko ja mam manię taką, reszta uważa że Misiaczek i tak ma już wszystkiego za dużo...:dry:pacany wstrętne, o!:dry:
8) mała mi, mam nadzieję że spodnie wciaż na ciebie czekały:-)ps.czyli czekały:-Da co do zachowania męża: u nas już nie jeden raz tak było, że "nagle" spacyfikowanie młodej przechodziło na tatusia - bo sam się o to prosił, rozbudzając mi Córę właśnie takim zachowaniem:-p
9) joli, pewnie że pamiętamy!!! wpadaj w wolnej chwili, choć na "cześć":-)
10) roxi, ty se tak nie planuj bo wiesz co z planów wychodzi???:-Dchcesz żebyśmy tobie nastęnej gratulowały:rofl2:???jezdem, tak poza tym, jezdem przeca:rofl2:
11) eliza, qrde, oby sami tacy złodzieje-idioci byli na śiwecie, co?:-Dorganizacja haloświęta że tylko podziwiać:szok:na osiedlu moich teściów też buszowały takie grupki "dzieciaków" (taaaaaaa, gimnazjum spragnione cukru we krwi:dry:a potępiam bo nawet wysiłku w jakotaki kostium nie włożyli, tylko paszcze czymś posmarowali, zero poczucia estetyki o kulturze nie wspomnę:baffled:):tak:
12) kania, załatwione, się pije:tak::-)
13) emiś, no jak co masz zrobić?!?!?! pokochać jeszcze bardziej!!!:-):-):-)

żuraw lata koło mnie, małż leży, dziecię wiadomoco, a ja wam odpisałam i lecą z żurawiem na milera:rofl2:

reklama
Do góry