reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc, zgadzam się zgadzam :tak: chodziło mi tylko o to, że wszystko dla ludzi i te czopki wcale takie straszne nie są, krzywdy się nimi nie robi ;-) a co do syropów, tych smakowych własnie bo też takowy mamy, to dla mnie straszny ulepek i tak się zastanawiam po co taką słodycz dzieciom fundować :sorry::eek::rolleyes2:

kroma, widze, że humorek dopisuje :-D:rofl2:

Wczesniej miałam Panadol dla dzieci ,truskawkowy i to chetnie piła,ale teraz na jej wagę to by musiała 10 ml wypić,więc przeszłam na Ibum- malinowy podobno.I kiedys piła bez problemu,a teraz pluje jak lama:baffled:.Mogłabym jeszcze spróbować.
Łyżeczką,oczywiście.(Telefon od frienda mnie oderwał od pisania i tak bez sensu wyszło:zawstydzona/y:)

KROMA co brałaś? :-p
ROXI :* mi się wydaje, że właśnie po to, żeby piły ;-) odnośnie czopków to wiem, że krzywdy nie wyrządaja ale podobnie jak LADY mam uprzedzenie i już.
HAPPY a friend nie miał być dzisiaj u Ciebie? czy to jutro ma przybyć? bo sie pogubiłam przyznam szczerze :zawstydzona/y::-(

kroma:-D:-D:-D
dziulki sie chyba dzis nie doczekamy:-p;-)- na czworakach wraca z ostatniego dnia w pracy:-D
I jeszcze słówko do Idy - może się zjawi dziś i zaspokoi mą ciekawośc,O CO KAMAN Z TYM MILLEREM?????Ja wtedy akurat oglądałam Fakty TVN,ale akurat w tym momencie,jak go pokazali,Amelka postanowiła swój piiiiiisk sławetny wydać z siebie,no i nie usłyszałam:-(.Prosze o doinformowanie.

reklama
miałam odpisywać później ale czuję sie w obowiazku zaspokoić ciekawość beti:-D
otóż kochana, zawiodę cię, bo nie chodziło o jakieś polityczne aspekty tylko raczej o inicjały tego szanownego pana, na pewnym produkcie umiejscowione, a działające poprawiajaco na humor:-D:-D:-D
i spadam dziecię szykować do chlupania bo opóźnienie mamy znaczne:baffled:

Do góry