reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam na momencik, przede wszystkim zycze najwspanialszych w zyciu pierwszych urodzinek dla dzidziorkow RYSI i EMILIAB!!!!!!!!!

DOBRANOCKA wraca do chaty z rozwarciem 4 cm?????????? noz cholerka....

ja zjechana dzisiaj po robocie ale jutro dopiero mam na 15h wiec dychne nieco.

DORIS od 1 listopada atakuje nowa robote. laski sie domagaja flachy pozegnalnej ale ja juz psotanowilam z kim sie spotkam a kogo nei chce widziec....

poza tym zaraz ide sie zdrzemnac tylko cos zjem a pogoda temu sprzyja bo zrobilo sei duszno i przeddeszczowo://// ktos mi sloneczko zgasil:((( wieczorem bede z pucha Debowego na strazy:)))) buziam was :)

reklama
kania w pracy oki. Mam ostatnio mnóstwo spraw na głowie i to dotyczy 2 firm mojego szefa i jak cos robię to musze zastanawiać się po kilka razy , co czego dotyczy ,którą firmą się podpieczętować na dokumentach, zwłaszcza tych do urzędów i trochę czuję sie wykorzystana , bo w koncu zatrudniona jestem w jednej z tych firm , a robię w obu :-(. Jeszcze ,zeby ta pensja była przyzwoita , ale tak nie jest. No i już wiem ,ze jesli do konca roku nadal tak to wszystko będzie wyglądac to startuję w styczniu po podwyżkę , albo drugą pensję.
Jesli chodzi o J. to znów obojętność jego w stosunku do mnie powala , no ale trochę sie juz do tego przyzwyczailam. Wogóle to ciagle go namawial ,zeby wreszcie zaczął coś już robić w kwestii tego domu. Zeby chociaż popytał o kredyt , to jakos mu ciągle nie po drodze i troche mnie juz to wszystko przytłacza.
Mikołajek dalej kiepsciutki , ale lezy w łózku i dzis troszke lepiej, tylko nudzi mu się i co chwilę do mnie dzwoni , a ja niebradzo mam czas na wysłuchwanie opowiesci pt: "co działo się w filmie" ;-)
A Dodo ... no tak chodzi juz pełna parą. Wogóle jest kochany i daje mi strasznie duzo radosci , choć czesto wysysa ze mnie resztki energii.
A jak u Ciebie w relacjach małżeńskich?

sheeney wspaniale !!! Gratulacje dla Tomcia.

dziulka jak masz stawiac 'pożegnalną' to rzecz oczywista ,ze tylko tym, z którymi fajnie Ci sie pracowało. A reszcie niech slinka cieknie :laugh2:

Ostatnia edycja:
Doris z meżem hmmm różnie bywa, dostaje mu się ostatnio trochę OPR ale to dlatego, że nie myśli...
i chłodem powiewa...
Oj to rzeczywiście Twój J. to normalnie o ścianę porządnie ...widzę, że trzeba nim potrząsać porządnie.
Co do drugiej pensji czy podwyżki to koniecznie się staraj, przecież tyrasz razy dwa, więc tyle samo powinnaś dostać.
Mikołajowi życzę dużo zdrowia, a Dodusiowi więcej energii żeby z Ciebie nie wysysał :-)

Zmykam, miłego dzionka Wam życzę !!!

Ostatnia edycja:
Doris z meżem hmmm różnie bywa, dostaje mu się ostatnio trochę OPR ale to dlatego, że nie myśli...
Chłodem powiewa...
Oj to rzeczywiście Twój J. to normalnie o ścianę porządnie ...widzę, że trzeba nim potrząsać porządnie.
Co do drugiej pensji czy podwyżki to koniecznie się staraj, przecież tyrasz razy dwa, więc tyle samo powinnaś dostać.
Mikołajowi życzę dużo zdrowia, a Dodusiowi więcej energii żeby z Ciebie nie wysysał :-)

Zmykam, miłego dzionka Wam życzę !!!

haha , a to znasz takiego co myśli???? Bo ja nie miałam okazji poznać :-D.
Ciepełka między Wami życzę , albo nie ..... gorąca życzę !!!

kurde i mi przerwano w srodku pisania i musialam blyskawicznie zamknac przegladarke i stracilam to co wam odpisalam i watek.
dobranocka jak widze w dwupaku... :(
emis, rysia - sto lat dla waszych skarbków
i mam pytanie do mam aktywnych zawodowo - jak zaczac rozmowe o podwyzce, bo mam zaplanowana na dzis. od jutra mam urlop i mam zamair zostawic szefowi troche czasu na przemyslenia, argumentow za mam dwie strony A4, tylko nie wiem jak zaczac... bede wdzieczna za pomysly...

Hej, melduje sie na chwilke, zeby powiedziec, ze juz jestesmy w nastroju przedwakacyjnym i szykujemy sie do wylotu. Wlasnie pochlonelam pizze i biore sie za sortowanie rzeczy na wyjad. Maly spi i pewnie pospi dlugo, bo pogoda za oknem listopadowa. Wyszlismy dzis na dwor, mielismy jechac do centrum, przeszlismy moze ze 300 metrow do przystanku, jak zerwala sie wichura z tak ulewnym deszczem i GRADEM, ze nie moglam isc. Doslownie w 10 sekund cale spodnie i buty mialam mokre i klnac pod nosem zawrocilam wozek do domu i zamowilam taksowke :-) Ale musialam sie cala przebrac, bo sie ze mnie lalo! Tylko pomyslec, ze juz jutro bede sie smazyc na plazy w 28 stopniach :-)

doris - duzo zdrowka dla Twojego starszego skarbusia.
efa - jak czegos zakazuje Pawlowi, to z reguly zaczyna plakac...
sheeney - gratulujemy pierwszych kroczkow!
emiliab, rysia - zyczenia na zamknietym, ale powtorze tez tu: STO LAT dla waszych chlopakow
!
I jeszcze cos komus mialam napisac, bo nawet udalo mi sie pare stron do tylu nadrobic, ale juz nie pamietam ;/ Foooorgive me please.

reklama
Do góry