reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
cześć dziewczyny! Dzisiaj też zastosowałam mój patent z tv i dospałam jeszcze dłużej ;-) chociaż najpierw i synek usnął a później włączyłam mu dopiero tv.
kochane! DOBRANOCKA jutro ma wyjść ze szpitala...
RYSIA ucałuj Miłoszka ode mnie! Najlepsze życzenia dla niego!
EMILIAB dla Franusia również!!! :-*
HAPPYBETTI wiem co to znaczy program naprawczy po za dużym przebywaniu dziecka z tatusiem ;-)
ELIZABENNETT super, że znowu jesteś i nas nie zaniedbujesz :-)
ELWIRKA współczuję nocki, masakra!
DZIULKA ja wiem, że Ty nie miałaś pełnej narkozy przy cc, ale wiem, że bywa...

MARGERRITA pocieszę Cię, że Alicja jakis czas temu tez ostry bunt krzesełkowy uskuteczniała i niedawno wszystko minęło także mam nadzieję, że i u Was tak będzie. Raport dopiero 0o 23 skończyłaś :szok: współczuję.
RYSIA Ty zamiast wojować z chłopem i go wcześniej blanoć wyganiać daj mu łopatę i niech doły pokopie ;-):rofl2: onwtedy swoje emocje rozładuje a Ty na pewien czas bytować bez niego będziesz mogła i ok między Wami będzie.
ROXI ufff cieszę się, że w żłobku wszystko jak najlepiej! i oby tak juz zostało! a do spędzania tam 8h sie przyzwyczai. Zobaczysz. Zapewne na początku ciężko będzie - i Tobie i Jemu ale dacie radę. Wierze w to :happy:

RYSIA, EMIŚ buźki roczniakowe dla Waszych mężczyzn! i stooo lat stooo lat dla Nich!

beznazwy.png

HAPPY a Ty znowu o nieludzkiej godzinie posta pisałaś :no: :confused: ooo widzę, że i ELIZABENNETT o podobnej porze posta wystosowała :laugh2: z tym, że u niej to chyba "normalniejsza" godzina w tym momencie była? :rofl2:
KROMA to nic-mi-się-nie-chce to zdecydowanie wina nadchodzącej nieublagalnie pory roku plus zmęczenie materiału kwestiami innymi. oby jednak opcja odwrotna (megahiperwypasione pokłady energii się znaczy) szybko Cie "dopadła" i nie opuściła przez dlugi czas!
NAT widzę, że patent na dłuższe spanie znaleziony? super. i thx za wieści o DOBRANOCCE :* kurcze myślałam, że może jest już "po" a ona do domu w dwupaku jeszcze wychodzi...

u nas ok, więc rozpisywać się nie bedę. O!

Ostatnia edycja:
Witam dzis z rana pierwszy raz chyba co mi sie udało o tej porze pisać:)

Najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek dla Franka i Milosza oraz dla ich mam Emisi i Rysi:-)

Dziulka,Makuc unas Lenka tak samo robi z jedzeniem albo odpycha albo wypluwa jak juz nie chce a czasami zdarzy sie jej kiwac główką nie nie nie,ale tyle co Leane to nie jest w stanie zjeść.

A dobranocka jak tam?jeszcze nic nie wiadomo?

No nic to jak narazie milego dzionka życzę wszystkim,wpadne wieczorem jak zwykle.Lenka śpi a ja musze się brać za pranie,później S przyjedzie i na miasto no i włos trza pofarbować bo siwki już widać:szok: a w sobotę trzeba się jakoś prezentować:-D

IKAA w sobotę urodziny Lenki organizujesz? :happy: ile ja bym dała, żeby Alicja o tej porze spała :rolleyes2: bo jak na razie to ma oczy jak 5zł. i chałupe demoluje.

makuc tak w sobotę robimy roczek a jutro sąsiadke z Lenki koleżanką 3 miesiące starszą zaproszę na jakąś kawkę bo my też byłyśmy u nich.

To wspólczuje tej demolki,a my dziś od 6 na nogach nie dała mi pospać tak jak wczoraj,a że dziecko moje nie jest wytrzymałe jeszcze tyle godzin to zawsze na bank po dwóch góra trzech godz od rannego wstania idzie na pierwszą drzemkę,przynajmniej mogę się trochę ogarnąć i coś zrobić więcej.
Zaczyna się kręcenie to już dlugo pewnie nie pośpi:-(a prania jeszcze nie wstawilam bo cały czas na kompie.

IKAA udanego świętowania w takim razie! u nas pierwsza drzemka jest ok 10.00 (właśnie potworek demolek balocia...) a poranne pobudki różnie (dzisiaj np. trochę po 6 ju z wstała). I też czas pierwszej drzemki na ogranianie się/ domu wykorzystuje zazwyczaj. Chyba, że BB mnie swoja magiczną moca przywoła ;-)

hehe mnie dziś właśnie ta magiczna moc przywołała i jeszcze nic nie zrobilam bo na bb i nk siedzę a stary (w sensie mój S:-)) przyjedzie i będzie wojna że nic nie zrobione.No ale pierwszy raz co mi się od rana udało zasiąść do kompa to chyba mam wytłumaczenie dla siebie bo dla niego to będzie takie-''nic nie zrobiłam bo mi się zdrzemneło z małą'':-D

no uciekam mój śpioch wstał pa do wieczora dziewczęta:-)

reklama
Emiliab, Rysia, kochane, najserdeczniejsze życzenia słodkiego, miłego życia dla waszych świętujących szkrabów!!!
A ja niebawem idę sobie z Olkiem na drzemkę. Już zdążyliśmy dzisiaj pojeździć autkiem po mieście, poobserwować koleżanki kłopoty wychowawcze z 8-letnim synem (masakra, ja tak nie chcę!) i wrócić do domku.
Powiedzcie dziewczyny, czy Wasze dzieci też nie rozumieją słów "nie wolno" i beztrosko robią wszystko, czego nie wolno? Jak mam nauczyć dziecko, że nie wolno? Grożę palcem, robię poważną, groźną minę, odciągam za rączkę od zabronionego zajęcia, a ono wraca i ma to w nosie...

Do góry