reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ja po wizycie, mam leczenia na 3 mce, bo ciagle to zgrubienie jest i jak nie zlezie to skieruje mnie na badanie macicy do ktorego sie podobno usypia calkowicie i cos tam drapia w macicy... nie wiem o co chodzi ale w kazdym razie to nic rakowego. podobno to cos z owulka nie tak bylo lub jest i stad jaja cale. wkurzona jestem i juz.

DOBRANOCKA trzymam kciuki!!!!!!!!! jeszcze 5 cm i przyyyyjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cobys urodzila juz dzisiaj !

znikam jesc i potem lece na spotkanie o prace z mama.

reklama
oo dobranocka, wlaze tu myslalam, ze newsa o wojtusiu przeczytam a ty sie jeszcze méczysz...
doris - zdrowka
kasis - jak Blazejek?
onesmile - gdzie cie zjadlo? nie wiem co u ciebie, pisalas, ze cos nie halo...?

i chcialam napisac ze nie codzien swieto i Tomcio uznal, ze jak sie jedna noc wyspalam to mi wystarczy na jakis czas i dzis w nocy dostal klasycznego ataku rzucania przez godzine. jak w koncu usnal, to bylam tak zdenerwowana i zmeczona, ze juz do rana nie spalam.

no i d***a :( nic nie nadrobilam , jak tylko zasiadłam to mnie wypędzili do urzędów i innych takich instytucji i dopiero wrócilam :-( . No i teraz tez robótka na mnie czeka.

Smutno mi , bo chyba nigdy Was nie nadrobię. Wypadłam z rytmu forumowego i źle mi z tym.
A co u mnie? Z J. kipesko , Dorian fajowo, a Miki niestety leży chory w łóżku. Dzis obudzil się z goraczką i został w domu.

Tyle chyba.

Kochana, dorisku nasz Ty, kiedyś po prostu musisz się spakować i zwiać J. na kilka dni z dzieciakami (zapraszam do siebie, będzie wesoło ;-)). Ale by się stripował!

ja po wizycie, mam leczenia na 3 mce, bo ciagle to zgrubienie jest i jak nie zlezie to skieruje mnie na badanie macicy do ktorego sie podobno usypia calkowicie i cos tam drapia w macicy... nie wiem o co chodzi ale w kazdym razie to nic rakowego. podobno to cos z owulka nie tak bylo lub jest i stad jaja cale. wkurzona jestem i juz.

DOBRANOCKA trzymam kciuki!!!!!!!!! jeszcze 5 cm i przyyyyjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cobys urodzila juz dzisiaj !

znikam jesc i potem lece na spotkanie o prace z mama.

Dziulka, może to lekka endometrioza, którą muszą wyskrobać? Nie martw się, na pewno jest OK :*

A nasza dobranocka już niecierpliwa, nic się dalej nie dzieje...

Witam sie na ogolnym:-)

dobranocka - trzymamy kciuki za szybki i bezbolesny porod!
dziulka - grunt to profilaktyka, dobrze ze sie przebadalas.
kahaaa- u nas juz ciut lepiej, ale szczegoly na zamknietym wczoraj zostawilam.

Bylam dzis w pracy na rozmowie z ta firma, co ma nas przejac i...wciaz nic nie wiem. Caly ten transfer to jakas pomylka, ludzie z nowej firmy nie maja pojecia, na czym polega moja praca, w dodatku mieli zle info odnosnie moich nowych godzin pracy...juz sie balagan zaczal, a jeszcze nas nie przeniesli.
Zagladam codziennie na strone z praca, ale jest niewiele ofert na pol etatu. Dopiero 4 Cvki wyslalam od zeszlej srody...Ciekawe, co to ze mna bedzie...

Ide na zamkniety.

witam

Doris- ja też wypadłam z obiegu na forum, nie daje rady na czytanie, szkoda mi czasu, dzieciaki łobuzują, młody właśnie rozpracował kredki Olki, dobrze, że jej nie ma bo by była awantura, zdrówka dla starszego, niech się kuruje.

Elwirka- ach te nocki, kiedy się wyśpimy, chociaż mój mi spał o 19 do 5 tej i potem do 7ej i Olka go obudziła.

Efa- powodzenia w ząbkowaniu, oby jak najmniej marudny był.

Dobranocka- ródź, ródź, szybko i bez męczarni, może drugie lepiej pójdzie Zobacz załącznik 396002

doris- nie Ty jedna nie masz kiedy ponadrabiac. Ja tez wpadam glownie na tematyczne na chwilke, bo na ogolny nie mam czasu i tez bardzo zaluje. Moze jeszcze nadejda dla nas lepsze forumowe czasy:-) Zdrowka dla Mikolaja.

Efa - U was zabki, wiec paracetamol i butla o 4tej, a u nas od paru dni pobudki co 4-4.5 godziny z zegarkiem w reku...plus 180ml mleka w 3 sekundy. Ostatniej nocy o 24.00 i 4.30 flacha i pobudka o 7dmej...Pociesze Cie, ze u nas zabkowanie to KOSZMAR i zdaje sie, ze niebawem wlasnie beda szly kolejne. Laczymy sie w bolu z Olkiem i Toba!

hej dziewczynki:-)
u mnie też ostatnio czasu na bb brakuje-mam nadzieje że niebawem znowu wdroże się w pisanie,czytanie i życie forumowe na bieżąco:-)a co u mnie...Miłosz ostatnio przesypia całe noce,nie jada (pije) już wcale mleka i małymi kroczkami rusza do przodu:-)a tak poza tym z chłopem tak se (czytać:ostatnio mam alergie na niego),poza tym w sobote organizujemy urodzinki i jeszcze ta moja nieszczęsna szkoła (pisze,a raczej staram się pisać prace mgr i czasu na wszystko brak)i to tyle chyba w skrócie z rubryki pt.co u mnie:rofl2:
dobranocka,kania, elwirka, strip, baska spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Waszych dzieciaczków-roczniaczków:-)
imagesCA8FVYY3.jpgimages.jpgSto latek kochane dzieciaczki!!!!!

Dobranocka trzymam kciuki za jak najszybszy poród:-):-)i z niecierpliowścią czekam na zdjęcia Wojtusia:-)
Doris zdrówka dla Mikiego i poprawy stosunków z J:-)
kahaaa oby kolejne nocki należały znowu do tych przespanych:-)
Efa,Onesmile jak najmniej bolesno-marudzącego ząbkowania życze zarównko Olkowi jak i Pawełkowi:tak:
Kaniu super że urodzinki Oliwki się udały:-)
Elwirka życzę Ci SNU i jeszcze raz SNU:-)

no i tyle zdążyłam nadrobić...tym co nie odpisałam a naprawdę bym chciała to cieplutko pozdrawiam ale czasowo już nie dam rady:zawstydzona/y:

Miłego dzionka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry