reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
margerita - u nas trudno powiedziec czy rzucanie przeszlo, bo raz się zdarzyło... może spróbuj tak jak nam doradziła health visitorka - jeżeli jest jakas regularność w jego atakach, obudzic go delikatnie na chwile przed, przytulic i uśpć z powrotem. wczoraj u nas zadziałało, zobaczymy dziś

MARGERRITA super, że urodziny udane! z wybranie różańca co oznacza? pobożne życie? a może księdzem albo zakonnikiem Wam Patryk zostanie? ;-) ja nie w temacie więc zapytam: o jakie rzucanie chodzi?
EMIŚ ciechan powiadasz? swojskie imię :rofl2::laugh2::-p jest chociaż po części tak dobry w TE klocki jak pan tyski?
NAT :-( może niech gin sprawdzi czy wszystko jest ok? bo na biodra to nie wiem czy ktokolwiek cos zaradzić może :baffled:

MARGERRITA to o czym z KAHAAA piszesz... o te ataki itp. itd. nie śledziłam rozmowy od początku, stąd moje pytanie ;-)

Hej dziewczęta!
Wpadam tylko na chwilunie złożyć życzenia dla margerrity i jej synusia z okazji ukończenia pierwszego roczku!!!
Nie miałam kiedy wejść bo przez cały dzień przygotowywałam się psychicznie do pracy! I najgorsze, że mi się spać nie chce!! :baffled:
miłej nocki dziewczynki, trzymajcie jutro za mnie kciuki!!!

hej laseczki moje kochana, stesknilam sie za wami bardzo!!!! musze pozmniejszac fotki powrzucac conieco i zdac relacje z imprez po ktorych nie mam sily.... na dodatek kataru od Leane dostalam i wczoraj z nosa to woda leciala! no i chwalimy sie bo ida nam dwie dolne dwojki !!!!!!!!!!! tak wiec zabkow bedzie 8 :D, nadrobie was pobieznie i powstawiam foty jak nei dzis to jutro

makuc mój syn ma tak, że zwykle koło 3-4 siada w łóżeczku, oczy ma otwarte i zaczyna krzyczec i rzucac się wokolo, to znaczy siedzi i nagle łuuup w
leci bezwładnie do tyłu, wstaje i znów pada. nic na to nie pomaga, ani wzięcie do nas do łóżka, ani wzięcie na ręce. nie ma z nim kontaktu, nie da się go całkiem obudzić i trzeba go tylko łapać w locie, zeby sobie głowy nie rozwalił. wygląda to okropnie. health visitor powiedziałą, że to się nazywa "toddler night terror" czyli po polsku to by się chyba tłumaczylo jako "lęki nocne małych dzieci". kazała nam przestac karmic w nocy, bo uznała, ze to może być przyczyna. margerita pisała, ze ma podobnie, tylko nie wiem czy w takim stopniu.

reklama
KAHAAA dziękuję. Tak właśnie coś kojarzyłam, że o te dziwne zachowanie nocne chodzi ale nie wiedziałam dokładnie o co.
DZIULKA to gratki dle Leanie z okazji nowych zębów i czekam na relacje z imprezy.

Do góry