reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
helou:)
Witam od siostry:).
Ciągle tu wywala mnie z forum- juz mi zżarło posta:(.Nie mam siły sie rozpisywac znów,napiszę więc krótko,że co do chrztu,to w 100% zgadzam się z Nat.
byc może prawo koscielne jest "nieżyciowe",ale póki jest,jak jest,to jesli chce się uważac za katolika,to powinno się go przestrzegać.Nie będe sie teraz rozpisywac na ten temat,bo moje poglądy znacie.
Zokazji roczku wszystkiego najnajnaj dla Filipka Frogg i Adasia Elizabetbennet.
I gratki suwaczkowe dla Boryska,Amelki,Karolka i Darii:)

witam znad kawki:) posaplismy do 9.30 :))))
RENATABORYSEK, GOSIA, CAMBRIA, DAA cmokaweczki od Dziuleczki z okazji okraglosci suwaczkowych

a juz najwieksze cmokusie dla FLILIPKA FROGGUSIOWEGO z okazji roczku!!!!!!!!!!!

padlam wczoraj jak kaffffka na meza kolanach przy tv i mial problem zeby mnie dobudzic.... jak mnie obudzil cobym przeszla do pokoju spac do lozka to wrzasnelam: gdzie jestem????!!!!!!!!! maz sie prawie posikal ze smiechu. a w lozku zasnelam w sekunde w locie chyba.

Leane umeczona tez spala cala noc, nad ranem tylko jak sie przebudzila to bylo "gaga dada tata" i cisza..... spi:)))

ja za to mam taki bol w plecach po lewej (od czasu keidy mi sie zblokowaly miesnie jak karmilam Leane z cycka) ze wstaje rano polamana i za przeproszeniem podetrzec sie nie moge tak mnie boli.... jak nie zmienie tej pracy to skoncze na rencie ....

Mloda wczoraj mnie zszokowala!! zapomnialam wam powiedziec:))) uczesalam ja jak jechalismy do sklepu, polozylam szczotke obok i zakladam buciki a ona zlapala za szczotke i sama sie czesala:))) szkoda ze odwrotna strona ale licza sie checi i bilam jej brawo:))) odp aru dni probuje sobie buciki ubierac ale jej nei wychodzi wiec buciki fruwaja po domu:)))))

reklama
dziękujęmy dziewczynki;-)
wogole to sie witamy przedpoludniowo:)
dzis Amelka tradycyjnie nam wstala chwile po 10...ubrałam i zadowolona śmiga po domku.
idę robić Męzusiowi śniadanko bo juz warczec zaczyna:-p

Do góry