reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makucku dzisiaj pije oczywiście redbulla z wódką...poprostu na własne życzenie niszcze se wątrobę,serce itp;-)ale na coś trza kiedyś umrzeć:laugh2:

makuc, ja też :eek:

ikaa, no to nieźle :baffled:

dobra przyznac się kto mi drina wypił bo jakoś dziwnie szybko sie skończył :rofl2: chyba pora w strone łózeczka się powoli kierować :sorry: Patryk już dwie pobudki zaliczył czyli nocka raczej z tych standardowych będzie :confused2:

RYSIA co racja, to racja. ja mam chcice na malibu ale w lodówce tylko mleko :confused2:
ROXI maqc wypił, bo swojego nie miał :-p

efa - dobrze, ze kupki sie unormowaly.
mala mi - fajnie, ze lepiej
roxanka - nie ma sprawy moge pogotowac, ja tez jakas wielka fanka tej czynnosci nie jestem, ale jak wpadne w trans to nie moge skonczyc. i co pijesz dobrego?
monimoni - moze on po prostu nie wie, ze to SIE SAMO NIE ROBI i trzeba go brutalnie uswiadomic czyli tez nie robic.
elwirka - gratki]
maga - az sie poryczałam, wiem co czujesz, mnie kiedys pies do domu naszego potraconego kota przyniosl w strasznym stanie. widok okropny, ale kot sie wylizal. koty to twarde sztuki wiec glowa do gory.
o sariska - post makuc mi przypomnial - nie dostaje maili do glosowania, pisze, ze wysylaja maila, zeby zweryfikowac i nic. kilka juz podalam i dupa... czemu ???
emis - fajnie, ze z mama sie pogodzilas. matki to fajne kobity są

kurde mialam sie uczyc i co?? dupaaaaaaaaaaaa

oj też bym się napiła malibu...może jutro se kupię (jeśli uciułam w portfelu na niego kasę:szok:).a co do pobudek to Roxi coś czuje że pochwaliłam Miłosza za wcześnie bo też już jedną pobudkę zaliczył-hmmm ciekawe jak będzie dalej??!!

kahaaa witaj w klubie niespełnionych ambitnych planów-też miałam się uczyć i nic z tego do tej pory nie wyszło ( a planuje już od jakiś 2 miesięcy):crazy:
Ikaa to jak znajdziesz chwilkę to u mnie też możesz wytępić komary:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
aha,, postanowilismy zwazyc Leane i moja mama zwazyla sie z nia. potem bez niej. obliczenia wskazaly ze mloda wazy 12 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciezka dupencja olowiana:))))))))

Do góry