reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Alicja - no,to faktycznie musiał o go bolec strasznie,jak bez gadania do dentysty się wybiera- szkoda,że ten ząb zakłócił Wam wspólne chwile...ale może i lepiej,że to w domu się stało,a nie na delegacji- tam byłby sam z tym,a tu miał w Tobie oparcie.
A opis wysiłków przy przewijaniu-:-D.
Elwirka- to co cicho siedzisz i sie nie ujawniasz,jak jesteś?;)
Nat-nooo,łelkam bek:)))).Brakowało,brakowało,ale że wiedziały,że się wczasujesz,to nie nawoływały zbyt nachalnie;).
A Ty masz mamę przeciez na miejscu- nie mogłabyś raz sobie też takiego "odpoczynku" od Piotrusia zrobić?Przecież on w nocy ładnie śpi,tylko w dzień daje popalić.Może zagadaj,a nuż babcia chętnie spędzi weekend z wnusiem?

ELWIRKA rozumiem. Ja też chyba oszaleję...
HAPPYBETTI moja mama przychodzi do nas, czasem bierze go w dzień na trochę, ale jakoś do brania na weekend to się nie wyrywa.
niestety noce też przestały być takie piękne ;-( ok.1 budzi się i żadną siłą nie da się, by dalej spał sam w łóżeczku, no i zaczyna dzień o 5 ;-(
ja już nie mam siły.

Ostatnia edycja:
Wychodzi na to,że popsuł Ci sie Piotruś na wakacjach...:((((.No,to wykorzystaj ,ile się da,że mama weźmie w dzień...choć kilka godzin to zawsze odpoczynek...rozumiem Cię świetnie,bo Amelka czasem (przeważnie,jak ktoś jest;/) to ładnie się bawi,a czasem ręce opadają...a potem wszyscy mi mówią"ale co ty chcesz- to takie kochane,grzeczne dziecko"

ale mama tylko czasem go bierze, bo ona normalnie pracuje i to dosyć daleko od domu, więc długo jest poza domem, więc w weekend też chce odpocząć, choć wiem, że jak ją poproszę to przyjedzie czy go weźmie. Pudzianek popsuł się na wakacjach co do spania ewidentnie ;-( a co do dnia to po prostu zrobił się bardzo ruchliwy, niestety jest taki jak mój brat był, że nie usiedzi chwili, a jak siedzi to znaczy, że coś kombinuje :-/ ludzie go lubią i też takie rzeczy o nim mówią, bo on nie płacze, ciągle się uśmiecha, zaczepia ludzi, niczego się nie boi.

reklama
Do góry