reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Karen, nie stresuj się tak, kochana. Może wszystko jest w porządku. Ja mam straszne bóle podbrzusza tak 1,2 i 3-dniowe co jakiś czas (średnio co 1,5 tygodnia). Wydaje mi się, że to po prostu tam wszystko rośnie...

reklama
Moriam , na aqua trzeba wykupic karnet. \ja na czerwiec w Redeco pon 18.30, piatek 9:00.Cetnie razem .:)
Wroclaw tez nam tu peka osiedle obok, prez chwile nie bylo pradu i wody. mozna sie wystraszyc

Moriam , na aqua trzeba wykupic karnet. \ja na czerwiec w Redeco pon 18.30, piatek 9:00.Cetnie razem .:)
Wroclaw tez nam tu peka osiedle obok, prez chwile nie bylo pradu i wody. mozna sie wystraszyc
oj Redeco to dla mnie daleko :( (ale sie zrymowalo). Musze zorientowac sie kolo siebie w Aquaparku.

Karen- nie denerwuj sie, troche sie przeforsowalas, a teraz odpoczywaj. Wszystko bedzie dobrze. Sama wiesz, ze stres gorszy od tego dzwigania.

Dzięki mamuśki, dzisiaj leżę cały dzień oczywiście tyle ile się da przy 4-latku. Jeszcze na złość mąż w związku z sytuacją powodziową całe dnie w pracy, teraz kiedy potrzebuję odpoczynku i pomocy. W poniedziałek pójdę do gina jak tylko będzie miał kto się zająć młodym. W tle cały czas chodzą pompy, pompują wodę a nam pozostaje patrzyć jak kolejno zalewa nam we wsi domy, woda jest już w połowie wsi, my mieszkamy na końcu więc czekamy kiedy dojdzie do nas i po ile nam się wleje do domu.
Ludzie dostają świra, awantury, bijatyki, pretensje sąsiedzkie. Normalnie szok. I ja w tej atmosferze mam się odprężać :no: ?!

tylko pozazdroscic pomysłu i zdolnosci do takiego albumu. Ja tez mysle nad czyms takim ale kupie gotowy. Macie moze jakies strony z takimi albumami do kupienia wysyłkowo?

Albumy - scrapbooking np tutaj.

Dziękuję bardzo, myślałam nad tasiemką, a jak nie to może takie kółka metalowe. Zobaczymy :)

Dodam, że ja studiuję tylko, nie mam innych dzieci i dlatego mam czas na takie "głupotki". A po drugie to takie moje małe hobby:)

hej dziewczyny, czy któraś z was miała zapalenia pęcherza moczowego??? w tej dolnej czesci podbrzusza tak mnie kłuje, boli,-brzuch mam ciągle taki twardawy (od ok. tygodnia) jak się ruszam też czuję dyskomfort, wszystko mnie boli.Czuję się jak po wielkim wysiłku na siłowni, trochę jakby mięśnie... Jakiś czas temu okazało się, ze szyjka mi się trochę skróciła(też ok. tygodnia temu) i nie wiem jak odróżnić jeden ból od drugiego. Czy szyjka boli,jeśli tak, to w którym miejscu i jak. A pęcherz...nie kłuje mnie jakoś bardzo przy oddawaniu moczu..ale lekkie kłucie odczuwam. Sama nie wiem, co robić, lecieć do szpitala znowu? Czu to tak ma być? pozdrawiam wszystkie-a te z okolic powodziowych-duzo spokoju. bądźmy dobrej myśli.trzymajcie sie.

reklama
Ja przechodziłam przewlekłe zapalenie pęcherza moczowego przed ciążą. Siusiałam co 5 minut po 3 kropelki, podbrzusze bolało zarówno przy oddawaniu moczu jak i poza. Przy siusianiu też czułam taki nacisk, parcie. Oprócz bóli podbrzusza miałam również bóle w okolicach lędźwi bo tak promieniował ból. Dostałam antybiotyki, urosept biorę profilaktycznie. Od pół roku jak ręką odjął. Mówiłam, ze ciąża mi służy :)

Do góry