reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
moja nie reaguje na szczeki psa ;-)

Dziewczynki ja mykam, bede pewnie później a może i nie?? niewiem czy małż planuje cosik na wieczór?? Ale muszę teraz zapytać kto się pisze na spotkanie 27.08 w Krk. Tylko wiecie co napiszę może na wątku wakacje, bo jak wyjadę, żeby lepiej było mi dojrzeć co i jak. Bo we wtorek się z Mała spotkamy i obgadamy co i gdzie...

Ostatnia edycja:
efa, współczuje, ale i tak ucałuj od cioci małego awanturnika ;-)

makuc, eee tam takie internetowe senniki to ja mam w ... ja chcialam wiedziec co bb-owa proroczka rzecze :-pale skoro potwierdzasz moją wersje z batmanem to ok :-D
MILA podziwiam, że dajesz radę spać w jednym łóżku z Patrykiem. My Aliczkę zazwyczaj nad ranem do siebie bierzemy ale tak się rozpycha, że po godzinie zazwyczaj prawie spadam z łóżka a ta rozwalona na jego samym środku leży :-p
dokładnie to samo do mili napisałam :-)

mała_mi, żeby nie było, ja już po następnego słonecznika dzisiaj poleciałam :-p a że potem ręce wyglądają jakbym w ziemi robiła ... to sie wytnie ;-)

elwirka, no odpoczynku to zazdroszcze, ale chyba bym tak na caly weekend nie dala rady :sorry2:

ELWIRKA spokojnie, wdech - wydech pies to tylko pies ;) mi właśnie sprzątaczka Aliczka obudziła, więc wiem co czujesz :p
uuu to wy macie sprzątaczke :szok: burżuazja :cool2: ale jak moja by mi dziecko obudziła to odrazu bym ją zwolniła :rofl2:

baśka
, to żeś zaszalała ;-)

sariska, ja tez nie wiem czy dzisiaj mąż mi da posiedzieć ... bo sam chce do kompa :dry: ale tobie zycze żeby mąż coś fajnego dla was zaplanował :-) co do krk to u mnie kiepska sprawa :-(

Zmykam bo ślubny nade mną stoi z taką miną :dry:

reklama
Do góry