reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Strip, Kania, Elwirka, Baśka, Dawidowe suwaczkowe gratulacje dla Waszych maluszków!
DAWIDOWE
niedługo roczek- ale ten czas ucieka:-)
Brak mi czasu na BB.Obiecałam że napiszę troszkę o wakacjach.
Przez 3 dni mieliśmy pogodę plażową ale reszta 4 dni deszcz.:wściekła/y:
Niestety nad naszym morzem nikt nam pogody nie zagwarantuje.pocieszałam się tymże w czerwcu mieliśmy 10 dni pogodne.Więc limit już wykorzystaliśmy ha, ha....
No ale najważniejsza rzecz to to że spotkałyśmy się z ANIAWĄ:-) Pogoda płatała nam figla i codziennie musiałyśmy odkładac spotkanie.no ale w końcu na chwilkę udało się spotkać . Było bardzo sympatycznie-Ania to fajna babeczka a Wojtuś taki spokojny w porównaniu do mojej Gabi.:-)No i tak ładnie już chodził za rączkę .
A ja po powrocie oduczam Gabi pic z cycusia w dzień (Od 1 września pójdzie do babci i będzie cyrk) Najgorzej jest przy drzemkach bo ryczy zanim zaśnie.:-(
Ale muszę być twarda......
A my dziś byliśmy w szpitalu na wizycie z Kamilą u laryngologa no i mamy termin na usunięcie migdałków-28 marzec 2012-to i tak jest po znajomości.
O Gabi wstała -pospała standardowo pół godzinki.Pa

reklama
Alicja współczuję wypadku.Musiało Cię serce bardzo boleć,nie wiem czy nie nawet bardziej niż małą buzia.Tulaski dla was obu,nie obwiniaj się,bo niestety to nie ostatni upadek w jej życiu na który zapewne nie zdołasz zareagować.
elwirka gratki ząbka.
Mała_Mi dobrze,że doszłaś czemu łukaszek marudzil,oby juz reszta dnia była ok.
Baśka szkoda,że tescik nie wyszedł pozytywnie,życze poprawy w kwestii niedogodności żołądkowych.
E-lona goń te muszyska wstrętne,a co do fasolki to juz dziewczyny napisaly tylko ja inaczej robię bułkę i masełko.
Jak juz się ugotuje to na patelni rozgrzanej rozprowadzam masełko i jak tylko zacznie sie rozpuszczać dodaję bułke tartą i polewam tym ugotowaną fasolkę juz na talerzu.

My już po spacerku,długo sobie chodziliśmy.Byłam z małym w Biedronce po Dady,potem w Rossmanie po owocki i soczki,połaziliśmy i maly usnął.A ja wtedy pełen relax,ławeczka,cień,gazetka:-) Tymczasem u mnie w domu ciągle robią te nieszczęsne rury.

Ostatnia edycja:
Efa i tak podziwiam, bo ja nie wiem co to skok.
Joli no to rzeczywiście pogoda nie bardzo Wam się trafiła. A co do terminu to moze zwolni się jakiś i uda wcześniej migdałkową sprawę załątwić.

No i prawdopodobnie muszyska zagnieździły się pod podłogą.

hejka

wiecie co ja dzisiaj poszłam na szoping bo nic nie mam w szafie i się załamałam, dupsko mi urosło, jak nic mam 40 rozmiar i nawet jedne spodnie to XL przymierzałam, mam biodra duże i w pasie coś luźne a w dupsku obcisłe. Ale jakoś znalazłam 2 pary spodni i 2 pary bluzek. Ale jak się pooglądałam w lustrze i widziałam na udach ten cellulit i żylaki, to muszę koniecznie się wziąć za siebie.

Strip, Kania, Elwirka, Baśka, Dawidowe dla was kochane babole i dla waszych bączków małych gratulacje suwaczkowe.

ale cisza :szok:

ROXI jak stosunki z wiadomokim? mam najdzieję, że lepiej :confused::rolleyes2:
CZARODZIEJKA a Ty to chhyba nie mnie a Alicję i Isię na myśli mialaś ;-)
ALICJA biedny Isiaczek. Mam nadzieję, że bez guza się obyło... poza tym jest tak jak pisze CZARODZIEJKA :**
MAŁA_MI pozazdrościłam Ci tej maseczki i ciszy, wiesz? u mnie non-stop "coś" i wręcz marzę o takiej chwili spokoju :*

u mnie weny dalej niet i co za tym idzie humor też średniawy :-(

Strip, Kania, Elwirka, Baśka, Dawidowe sto lat dla maluszków:)))
Witam sie, dziś byliśmy nad jeziorkiem i młody pierwszy raz chlupał sie w jeziorku i siedział w nim hehe na poczatku sie bał,ale później sie przyzwyczaił, a dwa dni temu byliśmy w osadzie danieli,takie duze gospodarstwo agroturystyczne świetne miejsce na wypad rodzinny:)))jak będe miała zdjęcia to wkleję:)
a teraz Was poczytam
Mac a jak tam u Was?

ALICJA jak zaczęłam czytać o Waszym wypadku (współczuję szczerze :-( ) to zrozumiałam tak jakbyś Isi nie odstawiła jeszcze od piersi
ja to też lubię samą fasolkę
EFA ja podobnie jak E-LONA raczej skoków nie odczuwam i w ogóle widzę, że mały tylko przy mężu jest taki rozpuszczony ;-)
MAKUC przytulam i weny i humorku życzę
u mnie się poprawiło i jest super wręcz (ja to tak "lubię" od skrajności w skrajność)

NAT cieszę się, że przynajmniej Tobie humor doppisuje :happy: i oby tak już zostało. Z tym cyckiem ALICJOWYM też tak samo jak Ty zrozumiałam.

reklama
Do góry