no to nadrabiamy ;-)
odnośnie środków transportu - ja zdecydowanie od pociągu wole samochód,ze względu nie na szybkość ale na wygode - lubie być sama,albo w otoczeniu znajomych, musze sie odpowiednio umościć (czyt. nogi pod brode podwinąć
) itp ;-) najgorzej znosze jazde autobusem/autokarem - mam chorobe lokomocyjną i nawet tabletki niewiele pomagają.
aniawa widze że mały dzielnie znosi "chrzest bojowo-plażowy"
miłego wypoczynku!
dorisku bidulko tulam :****
jeju nigdy nie zapomne jak ja miałam chroniczne zapalenie ucha - średnio co 3-4 dni od nowa
miałam wtedy 8 lat, okazało sie że to wynik przerostu migdała, to był ból nie do opisania
kasis dobrze ze wszystko dobrze ;-)
makuc promise zdjecia :-) ? już sie doczekać nie moge
E-lona a jak tam po rehabilitacji? są już efekty? jak Laurka ją znosi? przekaz jej buziaki od cioci :*** :-)
mała mi przeszliście z trybu "szaleje z pożądania" na tryb "dobrze mi z Tobą" ;-) u każdego w pewnym momencie to sie załącza więc główka do góry :* u mnie jak małż dorwie sie do kompa to siedzi i gra w te swoje strategie albo...czyta komiksy
ale oczywiście co jakiś czas trzeba sprawić żeby troche jednak facet poszalał
dlatego pomysł z seksi bielizną miałaś rewelacyjny. Ja myśle że jak Cie jutro w niej zobaczy to kopara do ziemi
a że mnie zainspirowałaś to ja jutro postanowiłam też mojemu suprajsa zrobić i wyciągam mój nocopoślubny komplecik ;-)
nie widział go prawie dwa lata więc czas odieżyć mu nieco pamięć
emiś chyba ja musze moim też wstrząsnąć bo mojego pieluchy parzą
ida "reakcja lama"
moja bujna wyobraźnia podziałała
mam nadzieje że remont raz dwa Wam minie.
Ja wczoraj do 23.00 wykańczałam łazienke, zostało mi jeszcze jakieś 15% i bedę zadowolona ;-)
dziulka jak nocka? czopek pomógl?
roxi w ciągu dnia nie ma wody???!
masakra! współczuje :* , jeszcze niedawno u nas też tak było, to był koszmar! mam nadzieje że w trybie expresowym to załatwią!
kroma, madi gratulejszyny! :-)
ooo jest
happy ufff! a już sie bałam ;-) nie no pozazdrościć koleżaneczki
ja nie wiem skąd sie takie taborety biorą
makucinku współczuje bólu plecków :*****