reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

EMILIAB wlasnie odczytalam ze zmarl ci dziadek - przytulam. wazne ze poznal prawnuka a przy okazji ladne lata.

wlasnie popijam zuberka coby lepiej sie spalo.

jutro do roboty na 14 i do 19 wiec szybko dzien zleci. we wtorek na 6.30-12 wiec spoko.

IDA ten twoj malz to jak i moj, jak tak to nic niz robil a jak trza bylo cos zrobic konkretnego to po drodze wynalazl se nowe zadania a ja na placu boju zostalam sama.

u nas wlasnie kolo piatku zapowadaja powrot lata wiec mam nadzieje ze ta @ mi sie skonczy zanim oglupieje.

spadam spac bo chyba zostalam sama ze swoim zuberkiem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:)
Widzę,że jak zwykle w weekend pustki u nas- za dużo do nadrabiania nie mam...
ALICJA gratuluje decyzji - w sumie masz rację,jesli nie musisz teraz wracać do pracy,a finansowo w zasadzie na jedno wychodzi,to oczywiście,że lepiej i dla Ciebie i dla Isi będzie,jak sobie jeszcze rok w domku z nią pobędziesz.A za rok juz możesz za jakimś żłobkiem sie rozglądać,może wyjść taniej niż niania (choc z tego,co słyszałam ostatnio o pomysłach niektorych prezydentow miast,to niekoniecznie...miejmy nadzieję,że to nie wypali,bo 1000 zł za dziecko w żłobku to masakra jakaś).
IDA ,a ,bo Twój M. się reklam z Le Roi Merlin naoglądał i też chciał zostać bohaterem w swoim domu;/- chciał dobrze,a wyszło jak zwykle:p...
EMIŚ-przykro mi z powodu odejścia Dziadka.To zawsze boli,mimo,że był schorowany...:***
DAWIDOWE- to straszne,co opisałaś...aż słów brak...Można sie tylko pocieszac,że siostra twojego A. napisała Ci ,że wszystko z Ezem dobrze.Jak to niewiele potrzeba,zeby nieszczęście się stało...Nie wyobrażam sobie,przez co musieli przechodzic jego rodzice przez te 20 godz...Dobrze,ze władze tak szybko zareagowały i odnaleźli te dzieci...
W takich przypadkach tez jestem za radykalnymi rozwiązaniami...a u nas idzie taki do więzienia,po kilu latach wychodzi i znów może krzywdzić dzieci...własnie ostatnio w TV mówili o takim przypadku,kiedy to pedofil po 6ciu latach wyszedłz więzienia i od razu zatrudniono go w domu opieki dla niepełnosprawnych umysłowo dzieci...nosz...!!!!&+#!*^!!!!!!

ULISIA ,jasne,że pamiętamy:).I czekamy na nowe wieści od Ciebie- wpadaj częściej:)

MARGERRITA - super,że fajnie sie bawicie nad morzem:)- życze,żeby jeszcze pogoda się poprawiła.A co do mm,to chyba trzeba cierpliwości- nic tu mądrego nie wymyślę- dobrze,że Patryk pije już 110,z czasem sie przekona może,że to "normalne" jedzenie" i będziesz mogła go na noc "zatankować",żeby pospał dłużej,niż 3 godziny.

DZIULKA ,no,to niezłą wyżerkę Wam mama zrobiła;D.450 g + serek i jogurcik-no,no...Ja uszka też uwielbiam z barszczykiem,ale,niestety,tylko na Wigilię je jadam,bo nikomu sie nie chce ich robić w ciągu roku;).

A mi się śniło,że wygrałam w totka...i w brodę sobie pluję,ze się temu kuponowi we śnie nie przyjrzałam i nie zapamiętałam numerów:(((((- a nuż by się sprawdziło???No,nic,i tak zagram,a co;)!!!
Dziesięć miesięcy kończy dziś
FILIP
Dziewięć
DARIA,
KAROLEK
i BORYSEK

FROGG,DAA,CAMBRIA,RENATA- wszystkiego najnajnaj dla Was i Maluszków:))):***

hello spać mi się chce

dawidowe-
ja bym mu kohonez(nie wiem jak to się pisze) urwała, a w ogóle to jak tam młodego zwabił:wściekła/y:, ja też słyszałam ostatnio taką historię w piaskownicy. Dobrze, że go znaleźli i że dzieciaków nigdzie nie wywiózł. Szkoda małego, mam nadzieję, że nic nie widział i nic mu tamten nie zrobił. Ale jak rodzice mówią że dobrze z nim jest, to pewnie w samą porę go odnaleźli. Biedni chłopcy, ja bym go tam nieźle poturbowała, zboka jednego.
happy- u nas podobne są sytuacje i przypadkowo wychodzi że to są pedofile, my nawet osobiście takiego znamy, co całe życie opiekował się niepełnosprawnymi i swoją córkę wykorzystywał, jego kolega siedział za gwałt na 7 latce i jak wyszedł to się do świetlicy zapisał z dziećmi biednymi, ciotka moja i jej koleżanka się skapnęły, że on miał wyrok. Szok, że takim się udaje wkręcić :wściekła/y:.

Frogg, Renata, Daa, Cambria Gratulacje dla was

Ostatnia edycja:
witam się i ja o świcie, za oknem deszcz - masakra :-( mojemu dziecku spać się odechciało jakoś... ostatnio się nawet raz w nocy przebudza, co na niego jest bardzo dziwne

KROMA ,ostatnio otwarto w Polsce ośrodek "leczenia" pedofilii.Hm...tylko,że z tego,co mówili,to takie "leczenie" nie daje w ogóle gwarancji,że ten drań nie wróci do tego...to ja pytam- po co to????!!!!Nie żal wyrzucać naszych,publicznych pieniędzy na takie coś???!!!Nie lepiej je przeznaczyć na pomoc dzieciom???Ja tam za karą śmierci nie jestem,ale takiego jednego z drugim zamknęłabym z najgorszymi bandziorami,co to już sie nim "odpowiednio zajmą",a klucz wyrzuciła,niech gnije do końca swojego nędznego życia!!!!

Czesc kochane
Zamelduje sie pozniej, bo jedziemy dzis do Kielc, a potem do rodziciw i stamtad postaram sie Was nadrobic :)

Ps. Przeczytalam, ze happy o pedof posals. Tak wiec swiadoma jestem mojej wypowiedzi i ja hestem za tym, zeby ich neutralizowac. Zrobic im to samo, w kazdym razie najwyzszy wymiar kary, zeby sie s.........y wiedzieli co im grozi jak skrzywdza jakies dzueciatko...to tyle

Hejka.

Nie nadrobię chyba wszystkiego od piątku, ale gratki dla maluszków świętujących składam.

Dawidowe, aż mi włochy dęba stanęły jak przeczytałm Twojego posta. Co za drań.

Natolin no przykro mi, że w górach pada :) Przytulaski Ci ślę.
U nas dzisiaj ładnie, wczoraj też było niczego sobie. To może i na południu się wkońcu porządnie rozpogodzi. Paweł też zaczął rano wstawać, budzi się po 5 lub 6, ale biorę go do wyrka i szczęśliwie dosypia jeszcze do 8.

Sarisa miłej podróży.

reklama
idusia :-D :-D no fakt kupiłam grochową kiecke :-D ale ja bejbe nie wiedziałam że grochy w modzie są :-p :-D i na swoją obrone dodam jeszcze że ani razu jej jeszcze nie założyłam :baffled:

Odnośnie małża..ehh..w każdym z nich drzemie mieszanka MacGyvera z Bobem Budowniczym i jak tylko ma sposobność sie uaktywnić.. mój ostatnio karnisz u młodej przywiesił. oczywiście moje apele "pożycz lepszą wiertarke od taty" zbył że nie potrzebuje i sam sobie poradzi. Po godzinie od założenia karnisz spadł na ziemie wyrywając za sobą część farby i tynku :dry:

Iduś, emiś fajnie ze nie tylko ja będę house manager :-) :-D

marg współczuje tych nocnych pobudek :szok: podziwiam że dajesz sobie rade, ja bym pewnie chodziła jak zombi :-( tulam :***

dawidowe
:szok: :szok: :szok: o matko! az mi sie gesia skórka zrobiła, bosz...co to sie dzieje na tym świecie, aż brak słów :-( całe szczęście że go znaleźli, mam nadzieje ze dzieciom nic nie zrobił, Boże :no:

a odnośnie tego jak go ukarali - to przepraszam jeśli kogoś uraze ale ja jestem zdania że pedofili należy zabijać. Nie resocjalizować, nie wybaczać, nie kastrować. Zabijać. jeśli ktoś robi coś takiego bezbronnemu niewinnemu dziecku..nie interesuje mnie czy on chce sie zmienić, że całe życie przed nim..itp jeśli zrobił to raz, zrobi następny, to jest jedyny przypadek gdzie dopuszczam kare śmierci. Życze takim osobom jak najgorzej. ja bym nie miała litości. Żadnej.

Froog, daaa, cambira, Renata
gratulejszyny! :-)

Sariska miłej podróży :*

małż wyjechał buuu :-( przynajmniej mogłam dopchać sie do kompa ;-) Iś właśnie robi porządek na półce z książeczkami czyli wywala wszystkie na podłoge :-p

Ostatnia edycja:
Do góry