Dzień dobry
Widzę,że jak zwykle w weekend pustki u nas- za dużo do nadrabiania nie mam...
ALICJA gratuluje decyzji - w sumie masz rację,jesli nie musisz teraz wracać do pracy,a finansowo w zasadzie na jedno wychodzi,to oczywiście,że lepiej i dla Ciebie i dla Isi będzie,jak sobie jeszcze rok w domku z nią pobędziesz.A za rok juz możesz za jakimś żłobkiem sie rozglądać,może wyjść taniej niż niania (choc z tego,co słyszałam ostatnio o pomysłach niektorych prezydentow miast,to niekoniecznie...miejmy nadzieję,że to nie wypali,bo 1000 zł za dziecko w żłobku to masakra jakaś).
IDA ,a ,bo Twój M. się reklam z Le Roi Merlin naoglądał i też chciał zostać bohaterem w swoim domu;/- chciał dobrze,a wyszło jak zwykle
...
EMIŚ-przykro mi z powodu odejścia Dziadka.To zawsze boli,mimo,że był schorowany...:***
DAWIDOWE- to straszne,co opisałaś...aż słów brak...Można sie tylko pocieszac,że siostra twojego A. napisała Ci ,że wszystko z Ezem dobrze.Jak to niewiele potrzeba,zeby nieszczęście się stało...Nie wyobrażam sobie,przez co musieli przechodzic jego rodzice przez te 20 godz...Dobrze,ze władze tak szybko zareagowały i odnaleźli te dzieci...
W takich przypadkach tez jestem za radykalnymi rozwiązaniami...a u nas idzie taki do więzienia,po kilu latach wychodzi i znów może krzywdzić dzieci...własnie ostatnio w TV mówili o takim przypadku,kiedy to pedofil po 6ciu latach wyszedłz więzienia i od razu zatrudniono go w domu opieki dla niepełnosprawnych umysłowo dzieci...nosz...!!!!&+#!*^!!!!!!
ULISIA ,jasne,że pamiętamy
.I czekamy na nowe wieści od Ciebie- wpadaj częściej
MARGERRITA - super,że fajnie sie bawicie nad morzem
- życze,żeby jeszcze pogoda się poprawiła.A co do mm,to chyba trzeba cierpliwości- nic tu mądrego nie wymyślę- dobrze,że Patryk pije już 110,z czasem sie przekona może,że to "normalne" jedzenie" i będziesz mogła go na noc "zatankować",żeby pospał dłużej,niż 3 godziny.
DZIULKA ,no,to niezłą wyżerkę Wam mama zrobiła;D.450 g + serek i jogurcik-no,no...Ja uszka też uwielbiam z barszczykiem,ale,niestety,tylko na Wigilię je jadam,bo nikomu sie nie chce ich robić w ciągu roku
.
A mi się śniło,że wygrałam w totka...i w brodę sobie pluję,ze się temu kuponowi we śnie nie przyjrzałam i nie zapamiętałam numerów
((((- a nuż by się sprawdziło???No,nic,i tak zagram,a co
!!!
Dziesięć miesięcy kończy dziś
FILIP
Dziewięć
DARIA,
KAROLEK
i BORYSEK
FROGG,DAA,CAMBRIA,RENATA- wszystkiego najnajnaj dla Was i Maluszków
)):***