reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dorisku:***- no,dokładnie jest tak,jak piszesz- najgorzej sie przestawić(choc odwrotnie,na Jego obecność,to nie mam problemów;))).Ja teraz po prostu nie wiem,co ze sobą zrobic i nic mi się nie chce- taka mała deprecha...ech,chyba ubiorę wreszcie siebie i Nunie(hehe,Nat,my tez jeszcze w piżamach;)-jak był M.,to raczej starałam się doprowadzać do ludzkiego wyglądu,bo się ze mnie nabijał:)) i pójdziemy gdzieś sobie...choć tez mi się nie chce.Na szczęście przynajmniej lac przestało:/.
Kania zdrówka życze i żeby praca przestała być taka niewdzięczna :***

happy a ja sie ostatnio zastanawiałam gdzie jest nasza miniu????

sarisa Zuzia miala przez ostatni weekend tyle wrazen i kolegów więc dzis taki spokojny dzien i brak rówieśników jej chyba nie pasuje :p Zapraszam do Bielska :-)

sarisa, natchnełaś mnie sentymentalną nutką ;-)weszłam na rozpakowane i zobaczyłam że twoja Zuzinka, mój Patryś i Dodo doriski mieli prawie takie same wymiary, pkt apgar i wszystkie sn :-);-)
a twoje złote myśli to jakbym o sobie czytała, no może oprócz imion i dat :-D

Też miałam się kiedyś wziąć za opis porodu ale chyba bym trylogie z tego stworzyła ;-):rofl2::laugh2:

Patryk zaczyna się nudzić na podłodze i jęki uskutecznia, cóż chyba pora wyjść na spacer, oby tylko nas deszczyk nie nawiedził :dry:

Happy pewnie tęsknota Cię dopadła i dlatego, ubierz się i wyjdź na spacer z Amelką :-) może świeże powietrze pomoże.
Chciałam wstawić fotkę mnie dzień przed porodem ale tam na archiwum już nie można więc pewnie na zamkniętym Wam się pokażemy :-)

Roxanko to pisz ja też na dniach chyba zamieszczę :-). A no i zlote myśli proszę uzypełnić ;-) i te nie uzupełniły też proszę wypełnić

reklama
happy, mi też zawsze ciężko ruszyć się z domu, w sensie wyszykować a jak sama siedze to już wogóle brak mobilizacji, ale napewno ci to pomoże :tak: U ciebie przestało padać a u mnie chyba zacznie :baffled:

kania
, to czekamy na fotki ciebie jeszcze w dwupaku :-)

sarisa
, złote myśli to mogłabym przekleić twoje, tylko imiona i daty pozmieniać :-D więc po co dublować ;-)

elwirka, poprawy humoru życze!

edit. no nie zbiore się na ten spacer, jak jeszcze nawet do łazienki nie doszłam, nie mówiąc już o ubraniu się :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry