reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Jak Wera była malutka to pierwsze 5 miesięcy praktycznie przespała to ja narzekałam, że ciągle tylko śpi a teraz nie chce w ogóle spać w dzień.......nocki też są masakrycznie bo ciągle wybudza się z płaczem. Marzy mi się coby te czasy wróciły kiedy tak pięknie przesypiała nocki....:) ehh marzenia:)

reklama
witam porankowo.

no wiec maz sie zawzial ze mloda bedzie przesypiac cale noce. kaszke zamiast o 23h dawal tuz po kapieli. mloda dosypiala ostatnio 4-5h rano. dzisiaj dospala do 4.30 - przebudzila sie, "powiedziala" ze w dupie ma jedzenie i dospala do 8.00:))))))))

co do nas to slooonce takie ze zaraz chyba padne. wentylator w chacie chodzi non stop. ja juz nie mam bordowej geby i palacych nog:))))

poza tym

wszystkiego najseksowniejszego i najpiekniejszego dla naszej IDUSI z okazji urodzin!!!!!!!! cmokam cie wraz z moim glizdusiem w samo czolko kochana!!!

Aniawa rozumiem ,ze jest jeszcze szansa ,ze serduszko jeszcze się polepszy? A co do jeziorka , to gdzie konkretnie przebywasz? Może i mnie udaloby się podjechac?! ;-) No i super ,ze mialas taki romantiko wieczorek ;-)
Paolcia jak dzisiaj Julcia? Po nurofenie przeszlo? A co do wampirka, to choc nie oglądam to muszę przyznac ,ze całkiem fajny ten gosc ;-)
mała_mi to ja nie wiedzialam ,ze Łuki ma tez jakieś problemiki zdrowotne. :-( Mam nadzieję ,ze to nic poważnego.
Ika No to Tobie również wszystkiego najlepszego!!!! i zycze szybkiego ocieplenia w sprawach z małzem. A może wyjdz z inicjatywą i zorganizuj jakąs romantyczną chwilę sam na sam? Może kino , albo kolacja?
Onesmile co tam kochana????
mamaagusi a zdrówko już ok?
Makuc jestem pełna podziwu za takie długie wypracowanie i odrobienie lekcji od A-Z . No brawo;-) A jak tam dziś przyjaciel czworonożny? Dalej musisz jeździć na szmacie? Ty , a jakby mu czekoladę dac? ;p
Rysia a ja Ci zyczę ,zebys nie musiala się uczyc , a zebys wszystko wiedziala!!!! A , co?! :-) a może jakbys faktycznie gdzies wyszedla to bys znalazla brakującą wiedzę?! No nie spróbujesz to się nie przekonasz ;-) a co do motta z obrazka , to powinno być moje motto.
e-lona a może przez zęby Laurita tak wklada te paluszki. Jeszcze troche i jej przejdzie ;-)
dziulka dziś na pewno pójdzie lepiej. 3Mam kciuki.
Happy no i bardzo dobrze z tym łóżeczkiem turystycznym robisz. U mnie wstawanie jest już normalką. Ubaw ma wtedy po pachy. Cos czuję ,ze to będzie niezly urwis ... ehhh. Chętnie wsadzilabym go do takiego łóżeczka turystycznego .... wtedy to ja bym miala ubaw z niego.
Elwirka fajnie ,ze Oli tak milo Cię zaskoczyla z tym zasypianiem. Urozmaica Ci ,zeby nudno nie bylo. Dobra dziewczynka ;-)
kroma no niezly widok przy porannej kawie. Dzieki :-)

a co do @ to nie to . Wczoraj małzyk zrobil pyszniusie zapiekanki... najadłam się , a ja pieczrków raczej nie powinnam jesc ... Cieszylam się wczoraj ,ze jednak nic mi nie jest , a dziś buuuu:-(

EMILIAB dziekuje w jego imieniu mimo ze ta dupa jeszcze nie wie ze ma imieniny!!!:))))) dowie sie wieczorem:)))))

a moje dziecko bawi sie z kotem gazeta i wlasnie zezarla kawalek.... szczyt sprytu- zjesc gazete -wysrac deske:)))) ciekawe czy tego dokona:)))

chyba pojde zaraz na targ kupic pare owocow dla Leane i zrobie jej sama deserek popoludniu:)))

Hej kochane :-)

Ale się dzisiaj imieninkowo-urodzinkowo zrobiło :rofl2:

Idusia, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i samych radości w życiu :-)
bo106-xl.jpg

Ika, dla ciebie również najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego naj! :-)
freesia-1.jpg

a to dla wszystkich mamuś ode mnie z okazji mojego dzisiejszego małego święta ;-) tak na miły początek dnia :cool2:
merci3.jpgszampan.jpg

Częstujcie się, a ja lece was nadrabiać :-)

emiliab, dobrze ci śmigneło ;-) buziole :*

Witam z ranka.
Dziulka ja nie mam problemu z zostawieniem dziecka w domu jak wychodzę do pracy. Ja mam problem z powrotem do TEJ pracy (wolałabym jak Ty inną). Poza tym może od swoich dzieci bym odpoczęła, ale w zamian miałabym pod opieką dużo więcej obcych.
Happy, Elwirka u mnie Laura przekreca sie na brzuch i chichrzy, pogglada co sie robi, itp.
Makuc, Happy za pozno. Wypilismy. :) Nie mozna przeciez wylewac alkoholu do zlewu. :)
Ika, Ida wszystkiego najlepszego.

Spadam, bo jeden dzieć usłany, a drugi obsikany.

no potwor zasnal troche spokoju mozna zjesc sniadanie wczoraj byl dzien dobroci dla mamusi chciala chyba pokazac ze skoro skonczyla 9 miesiecy to potrafi byc grzeczna ale w nocy juz dala popalic. kurde tyle spraw do zalatwiania a musze jescze oli stroj do chcin kupic bo to juz w niedziele a pogoda okropna :-(

reklama
1) BARDZO WAM KOCHANE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA:))) JESTEŚCIE CUDNE:***
2) IKA, WSZYSTKIEGO LEPSIEJSZEGO I JAK NAJMNIEJ ZAKRĘTASÓW W ŻYCIU!!!!!!!
3) I DLA DZIULMANA - pociechy z córeczki i megadużomiłości z małżonką;))))

:***

Do góry