reklama
makuc
Fanka BB :)
ROXI ni ja tyż
kurde znowu mam nerwa. d. pojechał w chulere i wlasnie mi smsa napisał, ze dopiero cośtam na kompa zgrali, więc jeszcze caly masterng nuty został i kolejne 3h w studio. boszzzz. gdzie on ma mózg?
a IDA cu? IDEEEK być tam czy nie byc? oto jest pytanie ;-) [edit] sprawdzilam IDY WIECZORNEJ juz nie byc. Pozostało na jej odmiane PORANNĄ jutro czekac. [edit] "SHIFT" mi slabo działa, stąd momentami polskich liter w moich postach niet
kurde znowu mam nerwa. d. pojechał w chulere i wlasnie mi smsa napisał, ze dopiero cośtam na kompa zgrali, więc jeszcze caly masterng nuty został i kolejne 3h w studio. boszzzz. gdzie on ma mózg?
a IDA cu? IDEEEK być tam czy nie byc? oto jest pytanie ;-) [edit] sprawdzilam IDY WIECZORNEJ juz nie byc. Pozostało na jej odmiane PORANNĄ jutro czekac. [edit] "SHIFT" mi slabo działa, stąd momentami polskich liter w moich postach niet
Ostatnia edycja:
MAKUC jak to gdzie ma mozg.... a widzialas chlopa z mozgiem????? no dobra: przyznaje ze mojemu nieraz sie budzi szara komorka odpowiedzialna za myslenie)))
a we wtorek chce zrobic suprajsa mojemu. on nie wie ze ma imieniny (wie ze w lipcu ale nie kojarzy daty)wiec we wtorek po poludniu moja mama przychodzi do nas i bedzie u nas spac (bo ja mam wtorek wolny wiec co nieco moge wypic tymbardziej ze srode pracuje od 14h) i wieczorem kaze mezowi wykapac Leane a ja sie ulotnie do pizzerii po pizze i zrobie bedzie imprezka! a w srode rano w nagrode ze maz jest najlepsza niania na swiecie to wyslemy go na ryby od ranka a mama bedzie u nas caly dzien jak ja pojde do pracy))
a we wtorek chce zrobic suprajsa mojemu. on nie wie ze ma imieniny (wie ze w lipcu ale nie kojarzy daty)wiec we wtorek po poludniu moja mama przychodzi do nas i bedzie u nas spac (bo ja mam wtorek wolny wiec co nieco moge wypic tymbardziej ze srode pracuje od 14h) i wieczorem kaze mezowi wykapac Leane a ja sie ulotnie do pizzerii po pizze i zrobie bedzie imprezka! a w srode rano w nagrode ze maz jest najlepsza niania na swiecie to wyslemy go na ryby od ranka a mama bedzie u nas caly dzien jak ja pojde do pracy))
Roxannka
Pracująca mama!
makuc, ja bym ci napisała gdzie on ma mózg ... chociaz ja swojemu ciągle powtarzam że u niego to wiatr hula
a iducha mi podpadła i se poszła, zapamiętam ten afront
i ide strzelić focha no nie moge doris, skrzywiłaś mi psychike ... jeszcze bardziej
jeszcze mi się przypomniało o najważniejszym
margerita, suwaczkowe gratulacje dla Patrysia :-)
dziulka, ja też mam we wtorek jak twój małżuś miłą niespodzianeczke szykujesz
Kolorowych ...
a iducha mi podpadła i se poszła, zapamiętam ten afront
i ide strzelić focha no nie moge doris, skrzywiłaś mi psychike ... jeszcze bardziej
jeszcze mi się przypomniało o najważniejszym
margerita, suwaczkowe gratulacje dla Patrysia :-)
dziulka, ja też mam we wtorek jak twój małżuś miłą niespodzianeczke szykujesz
Kolorowych ...
Ostatnia edycja:
MAKUC jak kiedys czulam sie samotnie to wzielam sobie Leanderka niedosc ze piecyk z niej to jeszcze taki przytulaczek)) ucze ja przytulania z mezem dzisiaj do mamy mojej sie przytulala
a wogole to jak siedzi mi na kolanach to raczka mi mietosi cycki bo ja nie mam wlosow na klacie a ona ich szuka)) tatusia ciagnie za wlosy i leje w glos) bo tatus...syczy))))
a wogole to jak siedzi mi na kolanach to raczka mi mietosi cycki bo ja nie mam wlosow na klacie a ona ich szuka)) tatusia ciagnie za wlosy i leje w glos) bo tatus...syczy))))
dopiero doczytałam do końca, ale nie mam siły juz odpisywać każdemu, więc życzę wszystkim dobrej nocy i żeby jutrzejszy dzień był lepszy od dzisiejszego!!! jutro postaram się więcej popisać, bo mąż emigruje więc komp tylko dla mnie.
to ja spadam robic "blanocianie")) chyba katarkiem sie zarazilam od mlodej.... cosik pociagam nochalkiem...
Maz nie budzi malej na zarelko dzisiaj poraz drugi (butla kaszki warzywnej), ciekawe do ktorej dospi. powiedzial ze jak cos to on wstanie w nocy "dopompowac" smoczka zarloczka))
Maz nie budzi malej na zarelko dzisiaj poraz drugi (butla kaszki warzywnej), ciekawe do ktorej dospi. powiedzial ze jak cos to on wstanie w nocy "dopompowac" smoczka zarloczka))
reklama
makuc
Fanka BB :)