reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

na nia sie akurat nei wkurzam NAT tylko na ta gwiazde co ustala grafik bo wiem ze sie da pozmieniac tylko potrzeba jeszcze CHECI!!!!!! a jej po prostu wygodnie powiedziec NIE DA SIE! jak mnie w sobote dalo sie przydupic 10h roboty od 9h -20h z przerwa 1h??? i dalo sie???????? i mialam guzik do gadki! to teraz nie ch zrobi to samo innej!!! serio zlapie ta panienke za pysk ktoregos dnia.

reklama
wyobrażacie sobie naczynia z całego tygodnia w zlewie???)
ja bym tyle naczyń nie miała

Mamaagusi a czemu tortem sie nie pochwalisz? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
bo nie wyszedł taki jaki miał być. zdróweczka dla was wszystkich

witam porannie. nocka niezle: mldoa wstala o 8.40.
czy wasze dzieci tez maja takie momenty ze wy macie ich dosc??? od paru dni mloda zajmie sie zabawkami 3 minuty i skomli jak pies-daje inna zabawke, 3 minuty skomli jak pies...
jakbyś opisała moje dziecko. tak miała przez 2 dni tylko że wstawała o 6:30-7. dobrze że dzisiaj narazie grzeczniejsza

mała mi. źle, nie źle. zależy dla kogo. dla was pewnie to głupota a dla mnie nie. chce wam się tu użalać nad sobą. bo i tak nic nie zmienicie. miłego buszowania po sklepach.

kochana Dziulko ja miałam wczoraj kryzys macierzyństwa...myślałam o tym by uciec gdzieś daleko i odpocząć od mojego terrorysty bo też go nic nie interesuje dłużej niż 3 minuty i poprostu wysiadam:tak:ale dzisiaj obudziłam się z trochę większą cierpliwością i jak narazie jeszcze dosyć go nie mam (zobaczymy jednak czy nie zmienie zdania do wieczora). A jak bedziesz zamierzała dać babce w pysk (czy złapać za pysk) to daj znać to będę Ci w tym kibicować bo tępych ludzi należy eliminować lub przynajmniej postawić do pionu;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZIULKA Terrorist:)

to sobie pospałam. Coś mi się apropo SPARROW przetentegowało, więc chciałam to na gwałt napisać, włączyłam komputer i nagle Alicja stwierdziła, że blanociania dosyć, więc i ja niestety muszę się podporządkować do jej niecnych planów :/

RYSIA współczuję tak bolesnej @ :nerd:

DZIULKA to rozumiem
a co do tego, że ma się dość dziecka to czuję, że gdyby moje było małym terrorystą to bym miała dość czasami ;-)

Joli wszystkiego naj naj najlepszego w dniu Imienin :-)
Apropo zahaczenia o bramę każdemu się zdarzyć może więc mam nadzieję, że zakupy poprawią Ci nastrój :-)
Ala super, że remont idzie pełną parą a odnośnie teściowej jenyyyy ta baba ma nieźle narąbane w główce:/
I nie ma za co dziękować.

KANIA witaj w klubie WYSPANYCH INACZEJ :baffled: co do fajek to przyznam się bez bicia, że przed ciążą popalałam. Za to teraz mój kontakt z papierosami kończy się bólem glowy i czymś w stylu "tak mi niedbrze, że zaraz jedzenie wyjdzie tą stroną która weszło..."
1. Dzięki
2. Ja raczej z tym nie miałabym problemów, ale bałabym się wrócić do tego nałogu więc unikam tego jak się da, bo przed ciążą mniej paliłam ale często.
Apropo braku powera może magnez zacznij wcinać? a kiedy na badania się wybierasz?

Dobranocka super, że mąż wyzdrowiał a Justysia chyba woli bardziej orginalne smakołyki niż jakaś owsianka, apropo fotelika to Justysia nie ma problemu z tą przednią blokadą? Mieliśmy kupować taki sam, mąż zadzwonił do producenta i powiedział mu tamten że dzieci coś nie bardzo chcą jeźdżić w tych fotelikach dlatego pytam jak u Was. Super, że opinie możesz mi wystawić na temat tego mleka, bardzo poproszę na PW :-)
Witaj Sparrow :-) widzę że dziś nastrój o niebo lepszy i tak ma być !!!
Roxannka Tobie też współczuję nocki a jak zdrówko? super że woda jest hurrrra!!!!
Mamaagusi tulam Cię mocno :***
E-lona więc na zwykłym przeziębieniu chyba się nie kończy :-( zdrówka całej rodzince życzę.
Dziulka moja to zabawkami już mało jest zainteresowana :-( ma nowe zajęcie, wisi na mojej nodze, nie bardzo mogę się gdziekolwiek ruszyć, jak siedzę i pracuję to wspina się po mnie, odkładam ją na dywan do zabawek to niestety ale zaraz ląduje przy mnie więc u Ciebie jest naprawdę dobrze:-) ile ja bym dała za jej 3 minuty zabawy heh
Rysia to szczerze współczuję takich bolesnych @ :-( a jak Miłosz?
Doris mam cichą nadzieję, że progres na stałe :-)

Witajcie dziewczyny.

Tak się wczoraj nakręciłam sprawą sparrow,że nie miałam czasu wejść na wątek główny...

JOLI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!!

sugar gratulacje dla Artiego!!!!

chorowitki zdrówka!!!!

zębolki gratulacje!!!!

Alicja noszzzzzzzzzz teściowa twoja postradała zmysły:no:. A może nawąchała się farby u was?????

dobranocka dobrze,że M. już lepiej się czuje...

Uszczelka wymieniona. Jednak okazało się,że zatkana jest rura gdzieś dalej:angry:. Wczoraj żadne preparaty do udrażniania rur nie pomogły:no:. Mąż ma coś przynieść z pracy do przepchania. Może już dzisiaj umyję naczynia w kuchni....

Franek w nocy był bardzo marudny. Budził się chyba ze 3 razy... Znowu zęby????
Załatwiłam prawie wszystkie dokumenty do wychowawczego.Jeszcze tylko zaświadczenie od mojej gin i składam papiery. Co prawda wych.mam od 24 czerwca,ale już teraz chcę wszystko mieć złożone.

No i muszę zadzwonić do mamy,bo imienieny ma dzisiaj. Prezent dostała wcześniej,bo będzie w Polsce za 3 tygodnie.

Emiliab w końcu uszczelka jest :-) no ale z tą rurą to aż tak bardzo zapchana że żaden kret nie dał jej rady? No to współczuję nocki i super że dokumenty już "prawie" skompletowane :-)

KANIA na badania miałam iść dzisiaj ale d. poszedł na dlużej do pracy, więc pewnie dopiero jutro się wybiorę.... A Tobie jak się dzisiaj pracuję? Seksualne podejście dalej w roli głównej?:)

reklama
Makuc ciężko, bo śpię żywcem, druga kawa się kończy a ja nadal nie wiele widzę więc chyba wrzucę moje podejście i będę się opr ... :-) a Ty już dziś lekcje prowadziłaś? czy dopiero przed Tobą?

Emiliab sto lat dla mamy !!!

Ostatnia edycja:
Do góry