reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

:yes::yes::yes::yes::yes:
siup siup czary mary, wysyłam pozytywne fluidki dla wszystkich zmęczonych, słabiutkich,
smutnych oraz ze złym humorkiem mamuś !!!​

Kochane u mnie słoneczko od kilku dni i energia mnie rozpiera :-D ciągle łażę, sprzątam, pichcę, latam po sklepach i pracuję na pełen etat.​

sugar_and_spice Kofana, życie zaczyna się po 30-tce. Wiem co mówię ;-)​

Ostatnia edycja:
reklama
Efa na pewno wszystko jest ok. Może pogoda tak na Ciebie działa? Nie wiem jak u Was ale u nas jest pochmurno. Już za chwilę będziesz na półmetku. Przesyłam przytulaki na lepszy humor.
Ja znowu coś kiepsko się czuję. Przed chwilą miałam jakieś rewolucje żołądkowe i ledwo do kibelka zdążyłam. Mam nadzieję że to jednorazowa biegunka :/
My zastanawiamy się nad zmianą mieszkania. Mamy kawalerkę, ale dość sporą no i zrobioną od podstaw. Wszystko mam tak jak chciałam. Jest okazja kupić mieszkanie 3 pokojowe, znowu do kapitalnego remontu. Cena fajna. Jest jedno ale... Nasze mieszkanko mamy na kredyt i po 3 latach spłacania, przez kurs franka nie mamy nic mniej tylko o 40 tys więcej do spłaty. No i ciężko teraz będzie uzyskać taką kwotę za to mieszkanie żeby chociaż na czysto wyjść. Eh, jakbyśmy nie mięli tego kredytu nie byłoby problemu. Wzięlibyśmy kredyt na tamto mieszkanko i tyle. Niestety opcja żeby wziąć drugi kredyt nie wchodzi w grę bo co z tego że nam dadzą jak nie widzę możliwości spłacania dwóch na raz. No i to 3 pokojowe mieszkanko jest na 2 piętrze a my teraz mieszkamy na 4 bez windy... Pomarzyć można.

Ja 30 lat skończyłam w lutym. Miałam najlepszy prezent na 30. - ciążę.

Ostatnia edycja:
WITAM!!!!u mnie wszystko ok podczytuje was i podczytuje i wiecie ze mi ta płaczliwosc ostetnio przeszla..;-) jestem od wczoraj zadowolona bo bylam na zakupach:rofl2: na ciucholandzie nakupowalam ciuszkow za 50zl i na allegro za 1670:-)a co tam-narazie neutralne kolorki-bialy,krem,zolty,brzoskwiniowy,bodoey,zielno,niebieski(no pare mam rozowych:baffled:= np taki szlafroczek..nie moglam sie oprzec.. sylaf.jpg

Na trądzik dała mi zineryt- taki roztwór w buteleczce, używam go do twarzy i działa!

Byłam dziś obejrzeć wymarzoną pościel dla Okruszka i kurcze nie robią tych ochraniaczy większych na łóżeczko 140 x 70 grrrrrrrrrrrrr, muszę się zaprzyjaźnić z maszyną do szycia chyba ;-).

Ale za to nabyłam ziajkę na rozstępy, ciekawe czy zadziała?

Ja tam się martwię, że brzuszek nie rośnie (chyba, że nie widzę różnicy, tylko na dole czuć powiększony) no i muszę poczekać do wizyty, ale z 2. strony, od czasu do czasu coś się tam ciągnie i pobolewa, więc pewnie rośnie ;-).

Co chwile jakaś schiza w tych ciążach, a gdzie reszta życia naszych Maluchów- stresy trzeba sobie zostawic dla nastolatka ;-).

iwcia1234 Łożesz kobieto, ale masz gest:szok::szok::szok::szok: szczególnie te zakupy na allegro.
Radzę założyć już teraz jakiś fundusz, bo dzieci szybko wyrastają ;-)

Witam Kobietki;)
Ja byłam dziś na 16tą u ginka z wizytą i jest wszystko dobrze.
No nawet z usg mi wyszło dziś że to 18tydzień...nie wiem co mam mysleć o tym.
Płeć nie znana narazie dzidzi sobie kleczało i nie można było podejrzeć,jednak mi sie nie spieszy do poznania płci;)
Pozdrawiam gorąco.

reklama
Efa co to za smutasy! Wiem, że pogoda jest do d**y :) Ale nie wolno smutać bo dzidziol będzie też smutny taki. Przesyłam troszkę wesołej minki, bo zabrałam się za mój wymarzony album scrapbookingowy :D Mój M. kupił mi dziś nawet sprzęt :D

Buuuźka!

Do góry