a z podforum to DZIULKI pomysł ;-)
to nie pomysl tylko sen jakis -zboczenstwo na BB sie ujawniapp
no niezle, nastepny szpieg)))A ja wyczytałam z naszych złotych myśli,że aniawa ma dziś urodziny! Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!
ANIAWA- wszystkiego najfajniejszego, cmokaweczki od DZIULECZKIpp
IDA- nooooo kurna nie pomyslalam o tej strzalceppp
a u nas nocka.....do DUPYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! mloda sie obudzila o 3h!!!!! poszlam dac smoka- zawzielam sie ze za chiny zarcia! w miedzyczasie glizd sie tyle nagadal i naplul ze masakra i rozkopala z koldry! poszlam wsciekla jak osa i rozespana zaczelam sie drzec.... serio cos mi sie dzieje i dostaje szalu na te noce juz. kiedys wstawalam co 2.5h a teraz jak mam wstac raz to mnie trafia. wkoncu mloda nakarmilam 120 wciela pieluszka i spac. usnelam jak kamien. pobudka o 8.40, wszystko byloby fajnie tylko ze mloda miaauczala ze dostalam swira i zas nerwy!!! wydarlam sie ze jak zaraz nie przetanie maiuczec to nie przyjde do niej i ze jest niedobry dzidzius- zrobila usta w podkowke a ja nie dalam za wygrana i powiedzialam ze jak nie przestanie beczec o nic to tymbardziej nie przyjde. uspokoila sie od razu. skubana mnie testuje jak nic!!!!!!!!!!!!!!!! bo pozniej dalam jesc 150 kleiku ryzowego i potem bawila sie ladnie i smiala i bez kaprysow bylo. a zazwyczaj sie budzi piskiem radochy a nie gderaniem ze az mi leb rozwala.
dzis zwieksze dawke lyzek tej kaszki wieczornej bo chyba to tutaj gra duza role. zobaczymy. jak nie to bedzie wielki powrot butli o 23h czyli tatus do dziela! w nocy napisalam w nerwach kartke mezusiowi ze w zyciu drugiego dziecka, ze za bardzo w dupe dostaje, ze jak zajde w ciaze to usune od razu!!!! chyba ze da mi na pismie ze po urodzeniu ja w 3 miechy zajmuje sie niemowlakiem a potem ON idzie na TACIERZYNSKIE na pol roku bo inaczej sie za ch.......... nie zgodze na drugie dziecko NIGDY!!!!!!!!! ze mam dosc pobudek przez pol roku i w ogole mam DOSC!!!!!!!!!!!!!!! maz wychodzil do pracy to wycalowal mnie powiedzial ze kocha ze nie jestem zla matka (bo to tez napisalam-bo jak wydarlam sie na mala to on mnie zrypal) ze bedzie dobrze itp.serio- chyba juz mam przesyt siedenia w domu i tej monotnnosci.
wlasnie dostalam telefon od chrzesnej Leandra ze wyjezdzaja 20 kwietnia raniutko i pod wieczor beda)))) jupiiiiiii!!!!!!!!! ale zaleje pale z moja przyjacioleczka auuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! jedyne ALE- znikne z BB na czas ich pobytu ale bede smsy strzelac do FROGG, ALICJI albo jeszcze jakiegos innego rzecznika se znajdepppppppp kto chetny????? cv i list motywacyjny przyjmuje do wtorku za tydzien)))))))))))